2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام دوستای گلم فردا راهی مشهد هستم،برم حرم واسه همتون دعا میکنم،واسه عزیزایی که انتقال دادن وعزیزان ...

مرسي عزيزم به سلامتي بريد التماس دعا، ان شاءالله كه حاجت منم داده باشه 🙏🏻😢

سلام دوستای گلم فردا راهی مشهد هستم،برم حرم واسه همتون دعا میکنم،واسه عزیزایی که انتقال دادن وعزیزان ...

عزیزم التماس دعا خیلی 

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه حال منم دعا کنید که بهتر بشم،من هر روز باید یه دمیترون بندازم بالا که هر چی خوردمو ...! تازه قر ...

من در مورد قرص دمیترون تحقیق کردم، ظاهرا عوارضی نداره و به خاطر همین تو دوران بارداری پزشک ها تجویز میکنن.فقط ظاهرا تنها عارضه اش اینه که بعضی ها هنگام استفاده دچار یبوست میشن که خب اونم قابل حل شدنه.

عزیزم به روزایی فکر کن که مادر شدی و از بغل کردن بچه ات لذت میبری.اینا بهت انگیزه میده که راحت تر بگذرونی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام به همه ی مامانهای بالقوه و بالفعل😊

انتظار جان امیدوارم حاجتروا برگردی عزیزم

مامان ماری و مامان سبحان جان امیدوارم که روزهای خوبی در پیش رو داشته باشید

پرپر جان امیدوارم شما هم به زودی خوشحالمون میکنی با یه بتای تپل مپل

آنا جان ممنون که حضور گرمتون رو از ما دریغ نمیکنید..

لیلا جان از شما هم ممنونم که تک تک سوالا رو با دقت و پر انرژی پاسخ میدی

خب از خودم بگم که کنجدامو بردم بیمارستان بهمن کلی دلهره داشتم نکنه مشکلی باشه تو جابجایی ولی خب با تانک مخصوص بردم...وای یه حسی بود بچه ها فک کنید جنین سه روزه انقد به شما نزدیک ولی دورررر...یه حالی بودم تا بردمشون امیدوارم به زودی بیان تو دلم و واسه همیشه داشته باشمشون..دیگه با توجه به سیکلم از اون تو هیچ خبر ندارم تا سه شنبه برم سونو..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

واي اتريسا جون به سلامتي، چقدر احساست رو خوب توصيف كردي. چند روز پيشم من تو كلينيك خانومي رو ديدم كه جنينهاش رو فلاسك مخصوص اورده بود، چشماش برق ميزد 😊😍❤️ منم خودم خيلي روزا موقع برگشتن به خونه راهم رو كج ميكنم از جلوي كلينيكمون رد ميشم و با جنينهام باي باي ميكنم.

چي شد كه جا به جا كردي، دكترت عوض شد؟ از كدوم مركز بردي بهمن؟! انشالله به سلامتي انتقال بدي و بيان تو دلت. 😊❤️

واي اتريسا جون به سلامتي، چقدر احساست رو خوب توصيف كردي. چند روز پيشم من تو كلينيك خانومي رو ديدم كه ...

سلام نازی جون خوبی عزیزم...در چه حالی؟؟کارا خوب پیش میره؟؟مرسی عزیزم تازه به خانوم پرستار گفتم بچه هامو نمیدم بهتون میبرمشون😊از ابن سینا آخه دکترم بیمارستان بهمن هستن..چاره ای نبود..حس عجیبیه..اونا به اندازه هزار سال دورن و نزدیک..تو عصر یخبندانن فرشته ها... خواهرم گفتش خب باهاشون صحبت میکردی منطورش کنجداام بود..اما خب من خیلی نتونستم حسمو منقل  کنم یه کم دعا خوندم بعدم گفتم بمونید پیشم بچه های نازنازی

آخی عزیز دلم بای بای نکن سلام کن که به زودی مهمونه به عمرت میشن..آمین..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

اتريسا جون منم ديگه دارم انشالله به انتقال نزديك ميشم. يكشنبه صبح ميرم سونو اگر همه چيز خوب باشه پروژسترونم شروع ميشه كه انشالله چند روز بعدش انتقال. 

الانم دارم سعي ميكنم سالم غذا بخورم و مايعات زياد. تمركز كردم رو خورد و خوراك 😄😜. 

اتريسا جون منم ديگه دارم انشالله به انتقال نزديك ميشم. يكشنبه صبح ميرم سونو اگر همه چيز خوب باشه پرو ...

به سلامتی و دل خوش...پیش به سوی مادرانگی مامان نازی جون...👼👼

خدا با من است.چون هیچ چیز نمی تواند او را شکست دهد، هیچ چیز نمیتواند مرا نیز شکست دهد..

خدایا تو نخواهی گذاشت که از مراد دلم دور بمانم..

خدا معجزات خود را از راه هایی سحرآسا به انجام می رساند...

در ذهن الهی از دست دادن وجود ندارد.پس من نمی توانم آنچه را که حق من است از دست بدهم.انچه از دست داده ام به من بازگردانده خواهد شد یا معادل و همسنگ آن را بازخواهم ستاند..

عشق الهی،هشیاری مرا از سلامت، و هر یاخته تن مرا از نور سرشار میکند...

(برگرفته از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین)

خیلی دوست دارم عبارات تاکیدی و جملات مثبتی که جایی خوندیم رو اینجا بیاریم چون مثلا یکی مثه خودم باید دائم اینا رو تکرار کنم وگرنه چنان غرق مسائل میشم که فکر میکنم راه نجاتی توش نیس و باید تسلیم بشم..چون بشدت عقل گرا هستم و اهل استدلال و منطق اما بالاخره این کتابو دوباره شروع  کردم به خوندن و فقط میدونم تو این راه از راه شهود و ندای درون میتونیم به نتیجه برسیم وگرنه گاهی عقل و منطق کم میاره واسه بعضی اتفاق هااا...

اما خب نمیشه میترسم تعداد صفحات زیاد شه وگرنه دوست دارم گاهی اینطوری ایجاد انگیزه کنیم

الان من تنهام درست دم انتقال همسرم نیستش..با چه ترفندی میرم پباده روی..انقد گاهی بی انگیزه میشم اما خب چه میشه کرد..

پیشنهاد میکنم شما هم شروع کنید به خوندن همچین کتاب هایی تا بتونیم ریفرش بشیم و گرنه خدای نکرده کم میاریم .کتاب شفای درون و معجزه شکر گزاری هم عالیه..

سلام بر همگی  آناتورک جان من 5 تا سقط داشتم که دوتاشون کورتاژ کردم وسه تاشون شیمایی بودن .جدید ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

ایشالله دیگه این دفعه مامانی.....

عزیزم والا هر دو دکتر خوبین اما من شخصا ر ز ا ق ی رو ا نتخاب میکردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها سوال دارم آزمایش کاریو تایپ با آزمایش ژنتیک آیا فرق داره؟ 

عزیزم بله فرق دارن اما دقیق نمیدونم فرقشون چیه فکر کنم ژنتیک اطلاعات بیشتری میده اما دقیقشو نمیدونم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

فدات عزیزم ایشالله به یه سوغاتی عالی برمیگردی.....

سلام به همه ی مامانهای بالقوه و بالفعل😊 انتظار جان  امیدوارم حاجتروا برگردی عزیزم مامان ما ...

فدات بشم عزیزم.......

ایشالله وروجکات باهات که ددر رفتن دیگه دستتو ول نمیکنن و حسابی به مامانشون وفادار میمونن و نه ماه دیگم میپرن بغل مامان باباشون!!!!!

انتظار جان ایشالله که حاجت روا برمیگردی،،،خیلییییی ممنون دوست خوبم که به فکر همه ما هستی، التماس دعا . به خواست خدا مادر شدن خودت وتمام دوستان گل تاپیک و همه منتظرا ،آمین.🌹🌹🌹

سلام به همه ی مامانهای بالقوه و بالفعل😊 انتظار جان  امیدوارم حاجتروا برگردی عزیزم مامان ما ...

سلام آتریسا جون ،،، آخی چه حس قشنگی، ایشالله بزودی میان پیش مامانشون و تا همیشه پیشت میمونن، امید به خدا، ممنون بابت اون پست زیبات ،عاالی بود 😘🌹🌹🌹❤❤❤