خدا با من است.چون هیچ چیز نمی تواند او را شکست دهد، هیچ چیز نمیتواند مرا نیز شکست دهد..
خدایا تو نخواهی گذاشت که از مراد دلم دور بمانم..
خدا معجزات خود را از راه هایی سحرآسا به انجام می رساند...
در ذهن الهی از دست دادن وجود ندارد.پس من نمی توانم آنچه را که حق من است از دست بدهم.انچه از دست داده ام به من بازگردانده خواهد شد یا معادل و همسنگ آن را بازخواهم ستاند..
عشق الهی،هشیاری مرا از سلامت، و هر یاخته تن مرا از نور سرشار میکند...
(برگرفته از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین)
خیلی دوست دارم عبارات تاکیدی و جملات مثبتی که جایی خوندیم رو اینجا بیاریم چون مثلا یکی مثه خودم باید دائم اینا رو تکرار کنم وگرنه چنان غرق مسائل میشم که فکر میکنم راه نجاتی توش نیس و باید تسلیم بشم..چون بشدت عقل گرا هستم و اهل استدلال و منطق اما بالاخره این کتابو دوباره شروع کردم به خوندن و فقط میدونم تو این راه از راه شهود و ندای درون میتونیم به نتیجه برسیم وگرنه گاهی عقل و منطق کم میاره واسه بعضی اتفاق هااا...
اما خب نمیشه میترسم تعداد صفحات زیاد شه وگرنه دوست دارم گاهی اینطوری ایجاد انگیزه کنیم
الان من تنهام درست دم انتقال همسرم نیستش..با چه ترفندی میرم پباده روی..انقد گاهی بی انگیزه میشم اما خب چه میشه کرد..
پیشنهاد میکنم شما هم شروع کنید به خوندن همچین کتاب هایی تا بتونیم ریفرش بشیم و گرنه خدای نکرده کم میاریم .کتاب شفای درون و معجزه شکر گزاری هم عالیه..