2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام دوستان گل،چند تا سوال داشتم،آز هورمونی دادم واسه شروع سیکل میکرو، ۱.T3وT4 نرماله ولی  tsh ...

عزیزم همونایی که nazi جون گفت ... ذخیرتم خیلی خوبه خداروشکر ... مونده تا pco بشی...مال اونا معمولا 9 ...به بالا اینطوراست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرپر جون اون سرويكسه كه جاش تو دوره هاي مختلف سيكل تغيير ميكنه. طبيعيه كه پايينتر احساسش م ...

چه جالبه ! مرسي عزيزم . دفعه پيش كه انتقال داده بودمم متوجه شدم اينجوري شده بعد خوشحال بووودم كه حتما خبر خوبيه كه ضايع شدم !! اين دفعه كه ديدم اينجوري شد گفتم ببينم چيه اصلا، مرسي كه توضيح دادين

توي حاملگي پايين ميمونه . بعد از پريود دوباره ميره بالاتر.  درگيرش نشو. تا وقتي رو پروژستروني ...

نه عزيزم واقعا اميدي ندارم نميدونم چرا... ولي سوال بود واسم عجيب و جالب بود كه اين چيه و چرا گرده !!

چرا پر پر جون؟! واسه چي نا اميدي؟! شرايطت خوبه كه. مثبتي انشالله؟ روز چندمي؟!

روز ٨ هستم فردا ميشه ٩، نميدونم ولي كلاً چشمم آب نميخوره ! اون سري روز ٨ بي بي چك زدم بسكه هيجان داشتم و اميدوار بودم... ولي اين بار هيچي ! 

ما اميد نباش، دليلي نداره!اگر تست بزني و مثبت بشه خوبه اگر منفي بشه ميدوني كه زوده، نگران نباش عزيزم. همه چيز رو بسپر به خدا و بهش فكر نكن. 

انشالله مثبته، خودتم از خدا بخواه و بسپر بهش و راحت باش

پر پر جون علائم شما چی منم جرات ندارم تست بزنم

هيچي ! تا ديروز اينا انگار  سينه هام بيشتر درد ميكرد الان حس ميكنم بهتر شده! درداي پريودي هم خيلي گذرا داشتم بازم كم شده ! كلاً هيچي ... 

ما اميد نباش، دليلي نداره!اگر تست بزني و مثبت بشه خوبه اگر منفي بشه ميدوني كه زوده، نگران نباش عزيزم ...

دست خودم نيست! تست زدنم اصلا حسشو ندارم شوهرم تعجب ميكنه ميگه واقعا نزدي ؟؟؟ گفتم نه نميخوامم بزنم فعلا