2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسون جون عزیزم خیلی ناراحت شدم بخدا.. اصلا نميدونم چی بگمکاملا درکت میکنم عزیزم... چند ماه خودت تقویت کن انشالله روحیه خوب ميشه و خدا پول رو می رسونه قصه نخور منم مثل توبود م بعد سقط م بعد از چند روز به خودم اومدم گفتم بازم شروع میکنم.... بلاخره مامان میشی مطمئن باش فقط صبر و پشتکار... وپیگیری.. عزيزم بودن کسایی که چند بار شکست خوردن و مثل شما همه دارو ها رو هم می گرفتن ولی بلا خره مثبت شدن و مادر شدن 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
افسون جون درکت می کنم عزیزم. هممون این روزا رو گذروندیم و بیشتر از هرکسی همدیگه رو میفهمیم. دقیقا می ...

مرسی از همه دوستای عزیزم ...  نمی دونم چی بگم 

اره ازمایش شکست اسپرم رو داده بود و مشکلی نداشت تو بیمارستان عرفان ناباروریش داده بود 

همسرم مورفولوژیش داغونه دو درصد نرمال داره

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

دوستانی که با دکتر عارفی ویزیت میشن، میشه لطفا بگید وقتهاشو چند روزه میده؟ (به جز وقت اول)
می خوام ببینم صبر کنم جواب آزمایشم بیاد بعد وقت بگیرم یا اینکه دیر وقت میده از حالا زنگ بزنم؟
دوهفته پیش ویزیت شدم که برام آزمایش نوشته

خدایا شکررررررر
دوستانی که با دکتر عارفی ویزیت میشن، میشه لطفا بگید وقتهاشو چند روزه میده؟ (به جز وقت اول) می خوام ب ...

ازیتا جان هر وقت بخواهی وقت می دن مشکلی نداره اصلا

فقط وقت اول سخت می ده 

و دیگه اینکه هر بار تو مطب کلی معطلی داره اینو در نظر داشته باش

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مرمر جون و بقيه دوستاني كه ميخواين بدونيد كاراي ايندفعه من چه فرقي ميكرد 

دفعه اول كه هيچي نه تقويتي براي همسر نه خودم فقط رفتيم تو سيكل و تو انتقال هم سلكسان داشتم و پروستروژن و استراديول مثل بقيه كه منفي شدم

دفعه دوم و سوم هم همسرم و فقط با خرنوب تقويت كردم و هر دو دفعه نچرال بود انتقالم كه دفعه اول دوتا سرم داستم و اسپرين و البته سلكسان نداشتم و روز هفتم لك بيني روشن و بتا مثبت جوري كه رىز هشتم بي بي مثبت شد اما بعد شروع كرد به كم رنگ شدن كه روز چهاردهم بتا١٥٨بود كه بعدشم اومد پايين تر ماه بعدش سريع دكترم برام انتقال داد ايندفعه سرم و پردنيزول و اسپرين و قطع كرد و فقط از روز انتقال بهم سلكسان داد كه كلا منفي شدم هر دفعه هم جنين هاي بلاست كه جنين شناسي بهمن ميگفت عالين و دوقلو مياري و از اين حرفا اما خب نشد منم كه داغون شده بودم فقط دنبال دليل بودم همسرمو همه نوعي ازمايش از كاريوتايپ تا شكست دي ان اي و چه وچه ازش گرفتم كه در نهايت سالم بود فقط به توصيه دكتر گفت شايد راديكالهاي ازاد روش اثر بد داره منم چهار ماه تموم بهش كيوتن و سلنيوم و ول من و پياز قرمز دادم كه مورفولوژي از ٤درصد رسيد به ١٤درصد 

خودمم اينوفوليك و سلنيوم و ژل رويال و كيوتن خوردم 

اين دفعه رفتم تحت نظر دكتر متخصص ايمني كه نخواد روم خطا و امتحان كنه چون واقعا خسته بودم كه تو ازمايشايي كه گرفت معلوم شد غلظت خون خيلي بالايي دارم البته يك ساعت هم مشاوره شدم باهاشون كه از جد واباد ادم و پرسيد بعدشم خودش پيشنهاد پي ارپي داد و گفت بايد دوماه قبلش اسپرين و اسيدفوليك ٥بخوري و ده روز قبل انتقال هم سرم بزني البته خودم پنج روز قبل از انتقال از دكترم خواستم سلكسان و برام شروع كنه چون ميدونستم اسنراديول غلظت خون مياره و ايشون هم شروع كردن 

البته من هميشه دمه انتقال موهامو رنگ ميكردم اما ايندفعه دو ماه قبل از انتقال رنگ نكردم كه بدنم تحريك نشه دوره انتقالم هم كه اصلا مراعات نكردم همه چي خوردم و استراحتم نسبي بود 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
آزیتا جون تو کاریوتایپ مشکلات دی ان ای اسپرم هم مشخص می شود؟

نه عزیزم آز دی ان ای اسپرم یا همون شکستگی دس ان ای اسپرم با کاریوتایپ فرق داره......

کاریوتایپ یه آز خونه و رو بحث کرومزومهاست ولی دی اف آی با نمونه اسپرمه و تاکید میکنم حتما مثل آز اسپرم تو مرکز ناباروری انجام بدین!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان

من دیروز با دکتر زرنانی ویزیت شدم و همه آزمایشامو بردم

با اینکه دکتر رزاقی برام آزمایشای ایمنی و انعقادیو نوشته بودن و من یه سریشو ابن سینا و یه سریشو انتقال خون داده بودم برام چند تا آزمایش تکمیلی نوشتن که امروز رفتم کاج انجام دادم که هزینش 1 تومن شد و قرار شد با جواب آزمایش دو هفته دیگه برم پیشش

به نظرم دکتر خوبی اومد

از منم کلی سوال کرد درباره سابقه خانوادگیم از لحاظ تیروئید و مشکلات دیگه

حالا منتظرم جواب آزمایشم آماده بشه برم پیشش

من دکترم اقصی است و خود دکتر زرنانی می دونست که اقصی اصلا به این آزمایشا اعتقاد نداره ولی گفت بعد جواب آزمایش اگه لازم باشه خودم بهت دارو می دم

چون من بهش گفتم اواخر شهریور انتقالمه

خدایااااا شکرت
مرسی از همه دوستای عزیزم ...  نمی دونم چی بگم  اره ازمایش شکست اسپرم رو داده بود و مشک ...

عزیزم ناامید نباش مورفولوژی همسر من بین صفر و یک بود میبینی شکر خدا جواب گرفتیم......

ایشالله به زودی آرزوت تحقق پیدا میکنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com