2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست

مامي جون واقعا درسته، اخرش ممكنه يكي دو تا از اين سي دي ها كمتر و بيشتر باشه ولي وقتي هيچ تحقيقي قابل قبولي هنوز رنج دقيق و حتي ارتباط اينا رو با سقط نشون نداده واسه چي ؟! 

شش تا جنين رو انشالله به نظرم دو تا دو تا انتقال بدي بهتر باشه، ضخامت رحم خيلي مهمه و اينكه تستهايي كه دكتر به نظرش مهم ميومده رو انجام بده و توكل به خدا انشالله نتيجه ميگيري. 

انا جان خوبی..گل دخترت  خوبه...منو یادته؟؟

سلام مامانی مگه میشه یادم نباشه؟

خوبی؟

وروجکت خوبه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااااام به همگی دوستانم آنا جان کاریوتایپ مارو دکتر  ج ن ت ی نوشته بود ولی کریمی نژاد قبول ن ...

احتمالش هست پس چون برا منم زنان نوشته بود.....

شاید اصولش اینه زنان بنویسه والا نمیدونم.....

پس یادمون باشه دوستان بگن براشون زنان بنویسه....

حالا باز اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره بهمون بگه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستاي گلم من دچار ترديد شدم گفتم با شما مشورت كنم. من ليست ازمايشهاي تكنيلي كه انا جوو گذاشت ...

عزیزم سی دی ها مشکل داشته باشن سرم و پردنیزولون تجویز میشه.....

انوکسوپارین برا کنترا مشکل انعقادیه!!!!

آزيتا جون شما بعد از اينكه انتقالت منفي شد رفتي پيش دكتر زرناني يا قبلش؟

مامی جون من پارسال پانکچر کردم و فقط یک جنین برام تشکیل شد. که اونم فریز کردن برام
حالم خیلی بد بود که بعد از اینهمه تلاش فقط یک جنین داشتم. برای همین خواستم هرکاری که از دستم برمیاد برای بالابردن احتمال موندن اون جنین انجام بدم. اول به دکترزنانم گفتم برام یه سری آز نوشت ولی نتیجه رو بردم گفت مشکلی نداری یه اسپرین بهت میدم قبل از انتقال. ولی به پیشنهاد یکی از دوستهام رفتم پیش یه ایمنولوژیست که آزمایش کامل رو برام بنویسه . همه ی این کارا رو قبل از انتقال انجام دادم.

خدایا شکررررررر
احتمالش هست پس چون برا منم زنان نوشته بود..... شاید اصولش اینه زنان بنویسه والا نمیدونم..... پس یا ...

آره آنا جون دکتر زنان باید بنویسه. حتی دکتر زرنانی هم که برای من آزها رو نوشت مهر یه دکتر زنان رو زد زیر دستور آزمایش
ولی مساله اینجاست که خیلی از دکترزنان ها خودشون انقدر کامل آزمایش نمی نویسن

خدایا شکررررررر
من ميترسم تو پي جي اس اسيب ببينن. يعني سالم باشن ولي با اينكار اسيب ببينن

مامی جون خوب پی جی اس این ریسکم داره دیگه......

بخصوص اگه مرکزی که برات پی جی اس میکنه خیلی کارش عالی نباشه!!!!!

دوستان لطفا همه جواب بديد كه يه امار بگيريم:

كسي از دوستان هستند كه ازمايشهاي ايمني و انعقادي رو انجام داده باشن اما همه چيز اوكي بوده و هيچكدوم از سرم و پردنيزولون و انوكسپارين رو نگرفته باشن؟؟؟