2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام به همه دوستان : من بالاخره جواب آزمايشم رو گرفتم ، مخصوصا رفتم اين آزمايشگاه كه جواب رو يك ساع ...

هوووووووووووووورااااااااااا مبارکههههههه

ان شاله تا اخر بارداریت همه چی به خوبی برات سپری بشه عزیزمممم    خدا رو هزاران مرتبه شکرررر

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام به همه دوستان : من بالاخره جواب آزمايشم رو گرفتم ، مخصوصا رفتم اين آزمايشگاه كه جواب رو يك ساع ...

مامان سبحان جون به به......

ولی حسابی قر تو کمر دارممممممممم......

این آیکونای قرررررررر برا من نمیاد.....

پس بیا اینم قرررررررررقررررررررقرررررررقررررررررر.....

عزیز دلم خیلی هیلی برات خوشحال شدم......

حالا یا سبحانت تو راهه یا خواهرش......

هر کدومشون هست خدا برات حفظش کنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم خيلي مباركت باشه انشالله هميشه مثل الان خوشحال باشي ميشه بپرسم بي بي چكت كي مثبت شد؟

لي لي جون عزيزم بيبي چك من از روز ٨ مثبت شد كه همون روز هم آزمايش دادم مشكوك بود ، باز هم چند روز بعدش بيبي گذاشتم كه خيلي پررنگ تر شده بود .

من بيبي مديكور استفاده كردم كه شنيده بودم بعضي وقتها غلطه ولي براي من كه درست بود و بتاي ١٢ رو هم حتي نشون داد ، هر چي هم گشتيم مارك ديگه پيدا كنيم هيچ داروخانه اي نداشت .

دوستان خوبم ممنون از جوابهاتون من خودم تو اين راه تازه وارد نيستم ولي مستاصل هستم يه بار اي وي اف من ...

فدات بشن ایشالله این دفعه دوباره مامان میشی عزیزم.....

نگران نباش......

تو که با سختیا و استرس این راه آشنایی پس تا میتونی خودتو کنترل کن چون اینطوری اذیت میشی!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

افسون جون منتظر خبرهاي خوش شما هم هستيم تا چند روز ديگه .

آنا جون خيلي ممنون عزيزم ، ان شا الله كه هر چي باشه فقط سالم و صالح باشه ، يه كم قر ررررر هم نگه دار عزيزم براي بقيه دوستان تا چند روز ديگه . 😘😘😘😘

وايييييي خدارو شكررررر خيلي خيلي مباركه مامان سبحان جووووون الهي بسلامتي دوران بارداريتو بگذروني و بغلش بگيري عزيزم 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👶👶😘😘😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
افسون جون منتظر خبرهاي خوش شما هم هستيم تا چند روز ديگه . آنا جون خيلي ممنون عزيزم ، ان شا الله كه ...

مامان سبخان جون تا دلت بخواد قر تو کمرمه برا خبرای خوشششششششش.....

ایشالله همیشه تاپیک پر از شادی و قر و رقص و پایکوپی و جیغ و هورااااااا لبریز باشه!!!!!!

مبارک باشه💖💖💖ایشالاب سلامتی بچتوبغل کنی👶

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

وای خدارو شکر مامان سبحان جون.. انشالله این نه ماه رو به خير وحوشی بگذرانی وبه وقتش بیاد تو بقل ت الهی... افسون جونم و پرپر جونم انشالله روزی شما بشه به زودي تا چند روز دیگر... دوستان برای منم دعا کنید لطفا. وقتی میبینم همه دوستان مثبت ميشن واقعا خوشحال ميشم واميدوار...مامان سبحان جون دیدم مثبت شدی از خوشحالی گریم گرفت خدایا هزار مرتبه شکر. خدای مهربونم هیچ زنی رو تو انتظار مادر شدن نزار همه رو مادر کن 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .