2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045096 بازدید | 684427 پست
اي جوووونم پايه همه چي دمت گرممممم❤️❤️❤️❤️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻عزيزم الهي به زودي بزن و بكوب حموم زايمونت ...

قربونت برم 😘😘😘 ایشالله برای خودت و تک تک دوستامون تو تاپیک ، الهی آمین❤❤❤🍼🍼🍼🍼

اناجون میشه منم راهنمایی کنی لطفآ من تازه میخوام برم برا میکرو پیشه دکتر نیکبخت اهواز نمیدونم چیکار ...

عزیزم یه خلاصه ای در مورد میکرو دارم واست کوپی میکنم اگه بازم جای سوال بود در خدمتتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی روز اول تا سوم) پروتکل مناسب برای سیکل انتخاب میشه. چند تا پروتکلی که من باهاشون آشنایی دارم اینان:

۱- سیکل بلند با ال دی:

تو سیکل بلند که همراه با ال دی یا اچ دی هست از روز ۳ پریودی، ال دی شروع میشه و معمولا از اواسط سیکل به بعد بستگی به بدن مادر از روزهای ۱۷-۱۸-۱۹-۲۰ و حتی ۲۱ سیکل سینافکت یا همون سوپرفکتها روزانه شروع میشن، یا از تک دز یک سوم دیفیرلین یا دکاپیتیل استفاده میشه و نهایتا منتظر پریود و سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۲- سیکل کوتاه با ال دی:

از روز ۳ پریودی ال دی شروع میشه و بعد از اتمام ۲۱ عدد قرص منتظر پریود دوم برای سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۳- سیکل کوتاه بدون ال دی:

یکراست آماده سونوی روز اول تا سوم پریود برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

و اما بازه زمانی شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری:

۱- با سینافکت:

سینافکت حکم مهار کننده تخمکگذاری رو داره و از ابتدای تزریقها با دزی متناسب با شرایط بدن شروع میشه و به دنبالش تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن. نهایتا بعد از چند سونو و با توجه به رشد فولیکولها تجدید و یا اصلاح دز داروها صورت میگیره و سونوی نهایی برای تعیین وقت عمل پانکچر یا همان تخمکگیری انجام میشه و ۳۶ ساعت قبل از زمان تعیین شده برای عمل ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی بنا به شرایط تزریق میشه.

۲- با ستروتاید:

این سیکل به نام سیکل آنتا یا آنتاگونیست معروفه و اینجا ستروتاید حکم مهارکننده تخمکگذاری رو داره اما نه از ابتدای تزریقها. ابتدا تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن و بعد از اینکه تا حدی فولیکولها رشد کردن با تجویز چند عدد آمپول ستروتاید تخمکگذاری مهار میشه، با آخرین سونو هم وقت عمل تعیین و ۳۶ ساعت قبلش ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی تزریق میشه.

ادامه دارد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

عمل پانکچر یا تخمکگیری:

بعد از تعیین وقت عمل و اعلام ساعت دقیق عمل ۳۶ ساعت قبل تایم عمل تزریق آمپول های آزاد سازی تخمک صورت گرفته و آماده عمل تخمکگیری خواهیم بود.

با توجه به اینکه عمل تحت بیهوشی هست لذا باید شرایط ناشتا بودن رو رعایت کرد. روز عمل حضور همسر الزامی هست چون همان روز عمل نمونه گیری برای اسپرم لازم خواهد بود. ضمنا قابل توجه هست حداقل ۳ و حداکثر ۷ روز قبل پانکچر باید تخلیه منی انجام شده باشد.

بعد از نمونه گیری اسپرم کار شستشوی اسپرم در واحد جنینشناسی انجام میشه و آماده انتخاب اسپرمهای ایده آل از لحاظ شکل ظاهری برای تزریق داخل تخمکها خواهند بود.

بعد از تزریق اسپرمها داخل تخمک جنینها در انکوباتر برای تقسیمات سلولی و رشد خواهند بود و با توجه به اینکه جنین ۲-۳-۴-۵ روزه انتقال داده بشه، روز انتقال جنین تعیین میشه.

انتقال جنین:

انتقال جنین بدون بیهوشی بوده و نیازی به ناشتا بودن نیست ابتدا کار شستشوی رحم و اسپکلوم گذاری انجام میشه و سپس کاتر انتقال جنین در موقعیت مناسب قرار داده میشه و جنین شناس جنین ها رو از طریق یه سرنگ بلند و از مسیر کتتر انتقال میده.

زمان انتظار برای اولین آزمایش بتا:

معمولا ۱۴ الی ۱۶ روز بعد انتقال جنین اولین آزمایش تیتر بتا انجام میشه که امیدوارم همه این آزهای منتهی به یک بتای عالی بشه!!!!

اناجون میشه منم راهنمایی کنی لطفآ من تازه میخوام برم برا میکرو پیشه دکتر نیکبخت اهواز نمیدونم چیکار ...

خلاصه کار خاصی نیاز نیست......

این چند قلمم حواست باشه رعایت کنی.....

از رژیم غذایی کسی تقلید نکن فقط چیزی بخور که بدنت بهش عادت داره و با طبعت سازگاره.....

آب زیاد بخور.....

اگه میتونی روزی یکی دو تا سفیده تخم مرغ بخور.....

پیاده روی هم خوبه.....

رژیم غذاییت جوری باشه نفخ نکنی و یبوست نشی!!!!!

انا جون میگم شاید جنین ک وارد بدنم میشه پس زده میشه ،ولی مشکل ایمنی نداشتم والا اگه تاثیر داشته باشه ...

ستایش جون یعنی سی دی مارکاتم نرمال بودن؟

حالا ببین نظرت دکترت چیه!!!!!

آنا جون تو آزمایشا ایمنی منcd4,8,69نیست cd4/8 هم نیست ولی بقیه رو داره

عزیزم کاش اینارم بدی چون مثلا یادمه یکی از دوستامون فقط ۸ش مشکل داشت و براش سرم تجویز شد و باردار شد.....

میشه کمکم کنین قبل از انجام میکرو چه آزمایشات یا سونو های انجام بدم یا چه داروهای تقویتی مصرف کنم لط ...

ساحل جون این آزهای تکمیلیو دکترا معمولا بعد ۳-۴ بار منفی مینویسن اما اگه بتونی انجامشون بدی خیلی بهتره و کلی جلو می افتی.....

البته اینم هست امکان داره انجام بدی و ببینی مشکلی نداری و دلت بسوزه هزینه کردی و عوضش اگه انجام بدی و مشکلی باشه شانس میاری و احتمال + شدنت بالاتر میره!!!!!

بابت تقویتم سر خود سعی کن دارو نخوری چون ممکنه یه مکمل برا یکی خوب باشه برا فرد دیگه بد.....

٢٠٠٠ صفحهاي شديم بايد جشن بگيريم 🎊🎉 😄  انا جان شما ميتونيد پستهاي همه رو پاك كنيد؟!  ...

نازی جون عزیزم قبلا این قابلیت بود ظاهرا الان نیست......

عزیزم حتی پست خودمونم فکر کنم بعد یه زمانی نمیشه پاک کرد یعنی من که اینطوری متوجه شدم از یه تایم به بعد امکان ویرایش و حذف و..... انگاری برداشته میشه!!!!!

قبلا من اینکارو میکردم و پستای احوالپرسی و.... که محتویات خاصی نداشت پاک میکردم اما ظاهرا الان نمیشه......

من قبلا اطلاعات مفید رو تو ده صفحه اول میگنجوندم حتی اینکه تک تک دوستان الان در چه مرحله ای هستن و چه مراحلی رو رد جرد و چ درمانهایی داشتن و.....

اما از بعد انتقال جنین دیگه نتونستم چون نیاز بود پشت لب تاپ بشینم.....

اگه بتونم یه تاپیک جدید ایجاد کنم که از اون به بعد به طور مرتب همون روال قبلیو ادامه بدم خیلی خوب میشه ولی فعلا فرصتشو نکردم استارتشو بزنم.....

ایشالله که قسمت بشه استارتشو بزنم.....

ببخشید یه سوالم درباره ی هزینه ی میکرو داشتم اطلاع داری؟؟ واینکه کدوم مرکز برات ای وی افو انجام مید ...

عزیزم هزینه مرکز با مرکز و دکتر با دکتر فرق داره.....

من چون هربار تخمکام کم بود جنین فریز نداشتم و ۴بار پانچکر شدم،خدانکنه از جنین باشه چون اینو دیکه نمی ...

ستایش جون فاصله پانکچرات چقدر بودن؟

دوستان من فردا اگر خدا بخواد ميخوام برم آزمايش ، ديگه فردا بايد نشون بده ، ميام خبرش رو ميدم ، خيلي ...

مامان سبحان جون من که از قر و رقص و پایکوبی امرور جا میندم عوضش فردا برا جشن مامان شدنت حسابی قرررررررررر میدممممممم......

لیلا جون از کجا فهمیدی جنینت مشکل داره؟ پی جی اس چی هست؟ من جنین هام هربار گرید بی و سی بودن یعنی مم ...

عزیزم پی جی اس سلامت جنین رو بررسی میکنه......

فکر کنم لیلا جون پی جی اس نکرده فقط چون دو تا انتقالشم جنیناش نتیجه ندادن گفت جنیناش مشکل داشتن حالا باز خودش توضیح میده!!!!!

سلام دوستاي عزيزم ممنون ميشم راهنمايي كنيد. ١-من ميخوام از يه دكتر براي ازمايشهاي ايمني و انعقادي ...

عزیزم خوب من برا ایمنی پیش م ر ی م ت و ک ل ی رفتم که ایمونولوژیست هستن و برا انعقادی زیر نظر ر ا ح ل ه ت و ک ل ی بودم که اگه اشتباه نکنم آنکولوژ بود یا هماتولوژ......

به نظرم منطقا باید پیش دو متخصص جدا بری.....

هر دو دکتری که گفتم از دکترای ابن سینا هستن اما اینکه تو یه روز ویزیت میکنن نمیدونم!!!!!

میتونی با ۲۳۵۱۹ تماس بگیری.....

فکر کنم داخلی مربوط به کلینیک مشاوره ها یا سقط مکرر برا این دو دکتر میتونی وقت بگیری!!!!!

سلام دوستاي عزيزم ممنون ميشم راهنمايي كنيد. ١-من ميخوام از يه دكتر براي ازمايشهاي ايمني و انعقادي ...

عزیزم این آزها روز خاصی نمیخواد ولی مثلا برا انعقادیا فکر کنم یکی دو هفته لی باید از مصرف آسپرین و سلکسان و..... باید بگذره.

باید قبلش از آزمایشگاه شرایط دقیقشو بپرسی.....

یه سریاشون باید روزی انجام بشه که فرداش روز کاری باشه و تعطیل نباشه آزمایشگاه مثلا پنجشنبه که فرداش تعطیله یه سری آزها رو نمیشه انجام داد!!!!!!