2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
با دست پر مياي به اميدددد خداااا، منتظر بهترين خبراييممم ازت، واست كلي صلوات فرستادم الان

سلام به همه دوستان ، ممنون پرپر جون ، رفتم آزمايش دادم ولي چون جمعه بود فردا جوابش آماده ميشه .

ان شا الله شما هم به زودي با خبرهاي خوش بيا خانمي .

سلام به همه دوستان ، ممنون پرپر جون ، رفتم آزمايش دادم ولي چون جمعه بود فردا جوابش آماده ميشه . ان ...

به سلامتي عزيزم

مطمئنم جوابت عالييييييههه مامان سبحان جوووون❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتي عزيزم مطمئنم جوابت عالييييييههه مامان سبحان جوووون❤❤❤

خيلي ممنون مامي جون توكل به خدا .

مامي جون در مورد جواب سوالت فكر ميكنم متخصص زنان ميتونه آزمايشها رو برات بنويسه البته اگر قبول كنه ، همون ليست آزمايشهايي كه آنا جون گذاشته .

خيلي ممنون مامي جون توكل به خدا . مامي جون در مورد جواب سوالت فكر ميكنم متخصص زنان ميتونه آزمايشها ...

عزيزم من ميگم برم پيش كسي كه تخصصش رو داره آخه برام راحت نيست جلوي دكترم يه ليست بذارم و به دكترم بگم اينا رو براي من بنويس😂😂😂 ميخوام برم به جا كه تو گروه بچه ها رفتن و راضي هستن، البته قصد ندارم دكتر زنان خودم رو عوض كنم ، ميخوام ايمني و انعقادي يا اگه چيز ديگه اي برام بازمه همه اش چك بشه.

عزيزم من ميگم برم پيش كسي كه تخصصش رو داره آخه برام راحت نيست جلوي دكترم يه ليست بذارم و به دكترم بگ ...

خوب اون فكر كنم بايد بري يك دكتر ايمونولوژيست كه توي همين جا دوستان دكتر زرناني و دكتر مريم توكلي رو تعريف ميكردن .

خوب اون فكر كنم بايد بري يك دكتر ايمونولوژيست كه توي همين جا دوستان دكتر زرناني و دكتر مريم توكلي رو ...

ممنونم مامان سبحان جون راستش مطمئن نبودم دكتر زرناني كه ماري جون هم شماره رو گذاشته بودن مربوط به همين موضوع هست يا نه. فكر كنم انا جون هم تعريفشونو كرده بودن. اميدوارم وقت دهيشون خيلي سخت نباشه.

سلام دوستان❤️

٢٠٠٠صفحه ايمون مبارك خدا قوت به انا جون و بقيه دوستان كه اين تاپيك و چراغشون روشن نگه داشتن 

اينم قرررررر من 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻هيچكسم نيست برام دست بزنه خودم واي اينقدر قريم براتون بي دنبوله ميرقصم😜😜😜😜

مامان سبحان جون مطمئنم فردا با خبراي خوب خوب مياي عزيزم منتظرم 🌺🌺

ماماي جون جوابتو مامان سبحان داد ديگه من جوابي ندارم برات فقط اميدوارم هر چه زودتر اگر مشكلي هست شناسايي بشه و درمان بشه تا زودي مامان دوقلوهاااا بشي عزيزم 👶👶

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

انا جون يه سوال مهم دارم

عزيزم گفتم كه گاندي براي اينكه من برم همونجا تزريق اي وي اي جي رو انجام بدم و ٣٠٠پياده بشم قسمت مشاوران برام دستور تزريق نمينويسن و منم مجبورم از اولين دستور سرم كه با رزاقي بودم پيروي كنم كه توش ١٠٠سي سي هيدروكورتيزون هست ميخواستم كه قبل از انتقال پارسالم بوده و نميدونم كه بعد از مثبت شدن هم هيدروكورتيزون لازمه يا نه براي جنين ايا ضرر نداره به نظرت ؟و اينكه شما تو تمام تزريقاتتون دكترتون چه جوري دستور تزريق ميداد با سرم رقيق كننده و هيدروكورتيزون يا نه؟؟ممنونم ميشم جواب بدي عزيزم💋💋

ماری جون بیا وسط خودم دست برات میزنم 👏👏👏👏👏👏

مامان سبحان که دیشب کلی مارو تشویق کرد، nazi و من و نفس هم اون وسط 😂😂😂😂😂 درسته که تو فضای مجازی بود مهمونیمون ، ولی ایشالله همش شادی و جشن باشه

ستایش جان ، من خیلی تو فکرتم و دلم میخواد هر چی به ذهنم میرسه بگم ،تا ایشالله اینبار حتما نتیجه بگیری، من فکر کنم شما هم مثل من تو این راه وارد شدی ، من و همسرم ناباروری مردان تشخیص دادن که رفتیم تو پروسه میکرو، شما چطور ؟ ببخشید میپرسم ، شاید کاری از دستم بربیاد. ایشالله خدا بخواد طبیعی باردار بشی،آمین

ماری جون بیا وسط خودم دست برات میزنم 👏👏👏👏👏👏 مامان سبحان که دیشب کلی مارو تشویق کرد، nazi و من ...

اي جوووونم پايه همه چي دمت گرممممم❤️❤️❤️❤️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻عزيزم الهي به زودي بزن و بكوب حموم زايمونت بشه و حسابي قررررر بدي اون وسط🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️