2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
عضوای جدیدم دست نزنن😞🌹

چرا عزيزم دست نزني ، دست بزن خانمي ، تازه من خيلي خوب قر نميدم وگرنه قر هم براتون ميدادم ، ليلا جون ماشا الله خوش هيكله برامون قر ميده ، شما هم دوست داري هم دست بزن هم قر بده خانمي . 😘😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای عاااالی بود .... نفس جون بیا وسط 😂😂😂😂

مامان سبحان جون اومدم .... قرررر قرررر ...nazi جون بیا ... نفس بیا وسط تا بقیه هم بیان😂😂💃💃💃💃🕺🕺🕺دلم برا یه مهمونی تنگ شده بود

چرا عزيزم دست نزني ، دست بزن خانمي ، تازه من خيلي خوب قر نميدم وگرنه قر هم براتون ميدادم ، ليلا جون ...

💖😄😜🙆🙅👏👏👏👏خ قرم خوب نيس ولی....😄

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
وااای عاااالی بود .... نفس جون بیا وسط 😂😂😂😂 مامان سبحان جون اومدم .... قرررر قرررر ...nazi جون ...

من كه دو هفته هست توي خونه هستم ، دلم خيلي براي همه چيز تنگ شده ، دلم ميخواد فردا با همسرم برم خونه مادر شوهرم اينا ولي باز ميگم حالا فعلا صبر كنم ، اگر كرج بودن ميرفتم ولي تهران هستن ميترسم راه اذيتم كنه ، حالا فعلا اومدم توي همين مهموني اينجا . 😄😄😄😄😄

چرا عزيزم دست نزني ، دست بزن خانمي ، تازه من خيلي خوب قر نميدم وگرنه قر هم براتون ميدادم ، ليلا جون ...

اگر بدونی چقدر رقصم بد 😂 شوهرم همیشه میگه کلا استعداد نداری ... نرقص وایسا یه حا دست بزن 😂

اگر بدونی چقدر رقصم بد 😂 شوهرم همیشه میگه کلا استعداد نداری ... نرقص وایسا یه حا دست بزن 😂

عزیزم...من شوهرم اصن اهل رقص نیس...کاریم ب رقص من نداره😄

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
واقعاااا درکت میکنم... منم با وجود تخمک زیاد ولی جنین فقط دو تا داشتم ... متاسفانه هر دوتاش هم مشکل ...

عزیزم ان شالله ک یا طبیعی یا تو سیکل جدیدت باردار میشی، همه ما امیدمون ب خداست

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ببخشید یه سوالم درباره ی هزینه ی میکرو داشتم اطلاع داری؟؟ واینکه کدوم مرکز برات ای وی افو انجام مید ...

مركز جهاددانشگاهي پرديس، همه چيز واسه من خيلي سريع و آسون پيش رفت خداييش، سختيه آنچناني نداشت، هزينه هم بستگي به ميزان داروهايي كه واسه هركسي مينويسه داره حدود ٥/٥ تا ٧ تومن بالا پايين ميشه معمولاً

عزیزم لطف داری به من، 😘❤🌹

سلام 

مامي جان ان شاءالله خيره و خدا بهترينها برات بخواد 

آفرين ك اينقدر قوي هستي و خوب با احساساتت غلبه كردي 

ان شاءالله ب زودي جواب صبر و تلاشت رو ببيني و دلت شاد بشه و مادر بشي ❤️