2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
انا جون میگم شاید جنین ک وارد بدنم میشه پس زده میشه ،ولی مشکل ایمنی نداشتم والا اگه تاثیر داشته باشه ...

ستایش جون من حالتو میفهمم... شوهر منم واقعا خسته شده بود و گفت دیگه نمیخوام ... با تو خوشحالم بچه مهم نیست ... من دیدم نمیشه اینجوری پا شدم با شوهرم یه برنامه سفر ریختم ... مسافرتی که واقعا خواستم یه سفر شاد و عاشقانه باش تا روحش آروم بشه همینطور خودم ... اصلا هم تو سفر در مورد بچه حتی فکر هم نکردم ... واقعا هر دومون وقتی برگشتیم روحیه مون عالی شده بود... من فکر میکنم مشکل شما ایمنی و این مسایل نباشه ... چون همه کارارو انجام دادی ... واقعا جای ابهام نذاشتی... به نظرم بحث کیفیت جنین... تو تاپیک که من هستم یه خانومی دفعه سوم که میکرو میکنه ولی متاسفانه هر بار بعد از پی جی اس جنین سالمی نداره که انتقال بدند... من دقیقا خاطرم نیست شما چند بار پانکچر کردی  ... ولی الان میفهمم دنبال اینی ببینی چرا نمیشه میخوای حلش کنی... اگر مشکلی نداری اصلا این سرم رو نزن چون ممکنه خدای نکرده زبونم لال جونت رو به خطر بندازی ... یکم به خودت آرامش بده بعد دوباره  شروع کن الهی آمین مثبت میشی عزیزم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو فكرش بودم برم پيش ايمونولوژيست اما درنهايت فك كردم ميخواد چي كار كنه برام اين سري ٤ تا سرم د ...

عزيزم عارفي كارش درسته نيازي نيست بري پيش ايمونولوژيست انشالله كه مامان شدي و ايمني گردن كلفت و زمينش زدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
پرپر جون تو برای میکرو رفتی پیش دکتر نیکبخت

بله عزيزم من يه سر يزد رفتم پيش دكتر افلاطونيان، اصلا خوشم نيومد انقد كه سرسري سونو كرد و گفت اي وي اف يا طبيعي بعدم نوشت داروهارو تو دفترچه و خلاص !!! بعد اومدم يه دور كامل زدم تو اهواز پيش سه چهارتا دكتر رفتم نظرم روي ديباوند و نيكبخت اوكي شد، ولي چون ديباوند صبح مطب ميشينه من سركارم خيلي سخت بود همش بايد مرخصي ميگرفتم و اينا... خلاصه كه خوب فكراتو كن دكترو انتخاب كن برو ببين چي ميگه، تقويتي خودش تصميم ميگيره چي بخوري، ويتامين اي رو حتما ميده كه داري ميخوري! به نظرم تو پياده روي اينارو داشته باش و سبزيجات و ميوه و خرما ... بقيشو بسپار به دكتر. مدارك هم آز اسپرم شوهرت كه توي مركز ناباروري داده، عكس رنگي، آزمايش جديد هورموني هم amhهم تيروئيد اينا... اگه هيستروسكوپي اينا هم شدي ببر مداركشو با خودت

بله عزيزم من يه سر يزد رفتم پيش دكتر افلاطونيان، اصلا خوشم نيومد انقد كه سرسري سونو كرد و گفت اي وي ...

ببخشید یه سوالم درباره ی هزینه ی میکرو داشتم اطلاع داری؟؟

واینکه کدوم مرکز برات ای وی افو انجام میدی

٢٠٠٠ صفحهاي شديم بايد جشن بگيريم 🎊🎉 😄 

انا جان شما ميتونيد پستهاي همه رو پاك كنيد؟! 

راستش من متوجه شدم كسايي كه جديد ميان جواب سوالهايي كه ميپرسند رو ظاهرا نتونستند توي اين همه صفحه پيدا كنند، نميشه همه اين صحبتها رو پاك كنيم و فقط اون اطلاعات ضروري و جامع كه نوشتيد بمونه، اگر همچين گزينه اي هست كه شما بتونيد پاك كنيد عالي ميشه و گرنه كاشكي هر كس پستهاشو پاك كنه هر وقت شد. 

٢٠٠٠ صفحهاي شديم بايد جشن بگيريم 🎊🎉 😄  انا جان شما ميتونيد پستهاي همه رو پاك كنيد؟!  ...

چه جالب من هم از وقتي كه نزديك ٢٠٠٠ صفحه بوديم داشتم به اين موضوع فكر ميكردم كه وقتي ٢٠٠٠ صفحه شديم جشن بگيريم . ❤️❤️❤️❤️❤️ ان شا الله يك روزي هم بشه كه همه مامان بشيم و جشن بگيريم . 💕💕💕💕

ستایش جون من حالتو میفهمم... شوهر منم واقعا خسته شده بود و گفت دیگه نمیخوام ... با تو خوشحالم بچه مه ...

من چون هربار تخمکام کم بود جنین فریز نداشتم و ۴بار پانچکر شدم،خدانکنه از جنین باشه چون اینو دیکه نمیشه کاریش کرد، درست میگی میخوام علت منفی شدنو برطرف کنم (همون حرف شوهرم دارم دست و پا میزنم)خدا به هممون کمک کنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
من چون هربار تخمکام کم بود جنین فریز نداشتم و ۴بار پانچکر شدم،خدانکنه از جنین باشه چون اینو دیکه نمی ...

واقعاااا درکت میکنم... منم با وجود تخمک زیاد ولی جنین فقط دو تا داشتم ... متاسفانه هر دوتاش هم مشکل داشت ... دکتر این کلینیک جدید بهم گفت پی جی اس میکردی اون دو تارو هم برات انتقال نمیدادن... این مرحله فقط امیدم به خداست ...اینجا هم هر دفعه یه دونه انتقال میدن وگرنه منم همون بار اول دو تا منتقل کرده بودن کلا به فریز نمیکشید...

عزیزم با تمام وجوووودم از خدا میخوام اینبار نتیجه بگیری ... الهی به بزرگی و رحمت خودش اینبار یه بارداری سالم و یه زایمان راحت قسمتت میکنه و مادر میشی... آمین

nazi جون متاسفانه نی نی سایت جدید نمیشه پستارو پاک کرد ... خودمون هم تا یه چند دقیقه فرصت پاک کردن پستمونو داریم ... این خیلی بد شده...

من اومدم عصری بگم 2000 صفحه شدیم ... جشن بگیریم ... اومدم حتی یه قرررر هم بدم ... ولی گفتم شاید کسی خوشش نیاد ولی چون از عصری قر تو کمرم مونده دیگه دست رو تو و مامان سبحان بزنین منم اومدم وسط 😅😅😅😂😂😂💃💃💃💃

nazi جون متاسفانه نی نی سایت جدید نمیشه پستارو پاک کرد ... خودمون هم تا یه چند دقیقه فرصت پاک کردن پ ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘ليلا جون بفرما اين هم دست ، شما دست به كار شو خانمي . ❤️❤️❤️❤️❤️