2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
اثرات ناخواسته آسترادیول  مانند تمام داروها استرادیول هم میتواند اثرات ناخواسته ای را ایجاد ک ...

ممنون لیلا جون تو کانال گذاشتم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان این آدرس کانال بارداری با میکرو اینجکشن تو تل گرام هست که توسط بنده ایجاد شده و هر کسی دوست داشت میتونه عضو بشه!!!!

در ضمن لیست اعضا فقط برا ادمینستر (بنده) قابل رویته پس با خیال راحت میتونین عضو بشین....

tele gram.me/microinjection

فقط فاصله تل گرام رو بردارین!!!!

یا میتونین کلمه "microinjection" یا "میکرواینجکشن" رو تو قسمت سرچ تل گرام سرچ کنین و کانال رو پیدا کنین!

در ضمن مطمئنم تو بهتر شدن کانال میتونم رو کمک تک تکتون حساب کنم....

دو طریق ارتباط با کانال بارداری با میکرو اینجکشن برای تبادل اطلاعات:

۱- لینک تاپیک بارداری با میکرواینجکشن - نی نی سایت

http://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?page=1

۲- از طریق ایمیل:

turkana1378@gmail.com

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان این آدرس کانال بارداری با میکرو اینجکشن تو تل گرام هست که توسط بنده ایجاد شده و هر کسی دوست د ...

فقط دررابطه با میکروانجکشن هس?بدرد ماهم میخوره ک فعلاقصدمیکرونداریم?

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
قربون هنرمندیشون بشممممممم

خدا نكنه آناي مهربون هميشه سلامت باشين الهي

درست ميگيد من اين داروها رو عددي حساب نكردم ريزززز ميبينمشون 😬 

اين سري نميتونم همششش بخوابم كار سخت اصلا نميكنم ولي يه كارايي رو خودم ميكنم مثل رفتن و دارو خوردن و نشاسته خوردن و اين كارامو خودم ميكنم... شنبه هم ميرم سركار

عزیزم بیشتر در مورد این پروسه و بارداری و..... هست حالا دوست داشتی مطالبشو یه نگاه بنداز به دردت خورد عضو میشی.....

عزيزم زنگ بزن به اين شماره ٤٢٦٢٤ شماره كاندي هست و بخش كلنيك جنرال و بزن براي وقت دهي يا با اين شمار ...

ماري جون دكتر زرناني براي ايمنيه؟

وقت دهيش چه جوريه؟ سريع وقت ميده ؟

خدا نكنه آناي مهربون هميشه سلامت باشين الهي درست ميگيد من اين داروها رو عددي حساب نكردم ريزززز ...

فدات......

عزیزم بهترین کارو میکنی.......

ایشالله با مهد سر خود وروجکاتم میبری سر کاررررررو......

باشه مرسی..ماک فعلاقصدمیکرواینجکشن نداریم هنوزامیدداریم طبیعی باردارشیم...ولی عضومیشم مطالبش میخونم...ممنون

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
افسون جون انشالله ايندفعه هم مثبت اما موندگار ميشي عزيزم لعنت به اين ايمني يعني همش دلهره داريم كه ع ...

ماری جون شما مشکل ایمنی داشتی ک دکتر بهت سرم داد؟ آزمایشا ایمنی من مشکلی نداشت ولی میگم واسه اینکه کوچکترین احتمالات ایمنی رو هم برطرف کنم میشه خودم از دکترم بخوام بهم سرم و قرص پردنیزلون بده؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
اثرات ناخواسته آسترادیول  مانند تمام داروها استرادیول هم میتواند اثرات ناخواسته ای را ایجاد ک ...

لیلا جون من اثرات نادرشو داشتم تشکیل گره های قرمز زیر پوستی،فک کنم منظورش همون حالت واریسیه!

لیلا جون من اثرات نادرشو داشتم تشکیل گره های قرمز زیر پوستی،فک کنم منظورش همون حالت واریسیه!

همونه به نظر منم، فکر کنم چون در اثر دارو تشکیل شده با نام گره نوشته که کسی فکر نکنه واریسه ،، اتفاقا داشتم میخوندم یادت افتادم گفتی این حالت ایجاد شده تو پات بعد گفتم در اثر این بوده پس،،خدا خیر کنه عاقبت ماهارو😂😂😂

همونه به نظر منم، فکر کنم چون در اثر دارو تشکیل شده با نام گره نوشته که کسی فکر نکنه واریسه ،، اتفاق ...

حالا اگه چیزی خوبی بود از بین دو نفر هم قرعه ب من نمی افتاد  ولی واسه این چیزا از بین شونصد هزار نفر دقیقا من اون علایمو میگیرم😅

انا جونم ممكنه ايدي بدي من با لينك نميتونم بيام تو كانال

عزیزم تو قسمت سرچ ت ل گ ر ا م بنویس میکرو انجکشن یا microinjection میاد ،منم با لینک نتونستم برم ولی اینجوری راحت پیداش میکنی