2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامی جون خیلی ناراحت شدم که منفی شدی  
امیدوارم اگر مشکلی وجود داره زودتر متوجهش بشی و البته امیدوارم مشکلی نباشه برات و درهردوحالت دفعه بعدی حتما باردار شی.
به دکترت گفتی آمپولها رو زده بودی که بازم برات نوشته؟ شاید نمی دونسته. این دکترا رو باید هی هربار همه چیو بهشون یاداوری کنی.
دکتر من که بعد از منفی شدن رفتم پیشش که عالی بود. خیلی خرسند گفت اشکال نداره برات تو سیکل بعدی سرم می نویسم دیگه این اتفاق نمیفته. گفتم سرم زده بودم خانوم دکتر. گفت آها . ولی یه آمپول هست باید هرروز بزنی سلکسان. اونو میدم بهت دیگه بتا پایین نمیاد . گفتم اونم داشتم. بعد میگه ای بابا پس چرا منفی شدی.
یعنی فکر کن حال خراب اون روز من و با این عکس العمل دکترم. خیلی هم راحت نشسته بهم برنامه سیکل بعدیم رو میده. حتی بدون هیچ آزمایشی:))
البته دکتر تو فکر می کنم چندتا آزمایش اضافی نوشته برات. که خوبه که اونارو هم بدی.
دکتر من بدون آزمایش نسخه میده   البته بهتره بگم دکتر سابقم چون دیگه پیشش نخواهم رفت.
ولی هفته پیش که برای اولین بار با دکتر عارفی ویزیت شدم باز یه سری آزمایش برام  نوشت. با اینکه من پیش دکتر زرنانی آزمایش کامل رو داده بودم ولی اونا رو چک کرد چندتا دیگه که توشون نبود برام نوشت. باز وقتی آزمایش میدن آدم خیالش راحته که یه چیزی رو دارن چک می کنن. نه مثل دکتر قبلی من

خدایا شکررررررر

دوستان من تعدادی انوکسثارین سدیم دارم شاید سی تا باشه هر کس ميخواد بگو بهش بدم اهواز هستم.... امشب دلم قد يه دنيا گرفته. خوش به حالتون شمایی که درمان شدید باردار شدید. مامان شدید من خسته شدم رفت آمد تهران برام سخت شده.... بریدم بخدا. شرایط من... خدا چرا این کار و میکنه. اگر سقط نمی کژدم الان سیزده هفته بودم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان باای وی اف میشه تعیین جنسیت کردمثلادوقلو ی پسر ی دختر?

بله عزیزم ولی خوب یه هزینه پی جی دی هم باید اضافه بر هزینه آی وی اف بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به دوستاي گل و مهربونم من همونطور كه حدس ميزدم نتيجه ام منفي شد. اما نميدونم چرا اصلا ناراحت ن ...

فدات بشم خیلی ناراحت شدم ولی ایشالله تمام مشکلاتت رو میشن و این دفعه مامان میشی...

عزیزم اگه اشتباه نکنم جزء فاکتورای انعقادین.....

مدتهاست ذهنم درگیره خیلی حضور ذهن ندارم.....

باز یه نگاهی میکنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستي دوستان يك ذكري هست كه براي حاجتروايي من توي همين ني ني سايت ديدم ، دقيقا همون روزي كه قرار بود ...

منم یادمه این ذکرو فرستاده بودم.....

من از ديروز بعد از انتقال كه اومدم خونه تا حالا نميدونم چرا اينجوري شدم... فيلم ميبينم تا يه كممم حس ...

داری مامان میشی واسه همینه......

داری تمرین مامان شدن میکنی.....

كمرم درد پريودي داره چه بي ربط و زوووود !

عزیزم مال داروهاست.....

منم هفته اول کلی درد داشتم بعدش که بدنم به داروها عادت کرد بهتر شدم.....

دوستان من تعدادی انوکسثارین سدیم دارم شاید سی تا باشه هر کس ميخواد بگو بهش بدم اهواز هستم.... امشب د ...

عزیز دلم اون روزم میاد که داری هفته های آخرتو میشمری شک نکن.....

میدونم شکستی.....

میدونم بریدی......

عوضش شیرینی وصال برات شیرینتر خواهد بود......

از رحمت خدا ناامید نشو.....

ایشالله به زودی خبر شیرینتو خواهی داد....

فكر كنم اين سري جنينام هنررمندني چيزي باشن  روحيه شون خيلي حساسه 😬

قربون هنرمندیشون بشممممممم

جداً ؟ توي انتقال فريزم همينجوره ؟ هنوزم كمرم يه حاليه

عزیزم چه ربطی به فریز و فرش داره؟

سیکلت نچرال نیست که......

به هر حال پروژسترون و استرادیول و..... رو که داری!!!!

مامی جون خیلی ناراحت شدم که منفی شدی     امیدوارم اگر مشکلی وجود داره زودتر متوجهش بشی و ا ...

سلام ازيتا جون

دكتر من هنوز امپول نداده فعلا سونو و ازمايش كه بايد انجام بدم و براش ببرم تا تصميم بگيره ، من چون سيكل قبلي امپول زولادكس رو زدم خواستم ببينم كسي هم اين امپول رو يكماه قبل از شروع سيكل زده بود يا نه چون اصلا نشنيدم اينجا .

انا جون 

من قبلا كه انتقال ميدادم از يه دو روز بعد انتقالم شديدا لرز ميكردم و در انتها هم يا منفي شد يا شيمياي 

ايندفعه كه سرم و ده روز قبل انتقال زدم فقط چند شب پاهام يخ كرد و لرز به اون شدت نكردم سه تا هم سرم بيشتر نداشتم وقتي مثبت شدم رفتم پيش زرناني كه دوباره سه تا سرم داد اما گفت ٨روز ديگه بزن وقتي حساب كردم ديدم هر ٢٨روز قراره سه تا سرم بده به حساب اون بايد يكشنبه اينده بزنم اما چون برام سخته وسط هفته از غرب تهران بيام شرق تهران ميخوام دو روز جلوتر بزنم كه جمعه ميشه حالا به نظرت دو روز زودتر اشكالي ندارن كه؟

و اينكه ديشب نصفه شب چنان لرزي به بدنم افتاده بود كه دو تا پتو روم انداختم اما مدتي تمام بدنم شديد ميلرزيد كه خيلي ترسيدم چون ميترسم بدنم ني ني هارو پس بزنه😭😭 شما تو بارداري براتون اين اتفاق اصلا افتاد كه لرز كنيد البته خيلي شديد كه تا حالا تو عمرم اينجوري لرز نكرده بودم خيلي نگران شدم من خيلي هم از روز انتقال عطسه ميكنم يعني همش احساس سرماخوردگي خفيف داشتم اما از امروز سنگين شدم نميدونم چيكار كنم

راستي طرازي به شما چند تا سرم ميداد هر سري من نگرانم نكنه سرمهام تعدادشون كم باشه

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤