2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام خانومای گل،انشاالله همه خانوما که انتقال دادن به لطف خدا نتیجه خوب بگیرن و دل خودشون و ما شاد ب ...

ممنونم عزیزم که اومدی و خوشحالمون کردی.....

خدا صحیح و سالم بذاره بغلت این دردونه شیرینو!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  دوستان براي صبر و آرامش مادر وپدر و خانواده  بنيتا دعا كنيد  از وقتي شني ...

مامانی طاها جون منم حالم خیلی بده......

خدا از همه پدر مادرا این بلا رو دور کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  دوستان براي صبر و آرامش مادر وپدر و خانواده  بنيتا دعا كنيد  از وقتي شني ...

واقعا دل آدم کباب میشه.....

اون از آتنا این از بنیتا.......

خدایا دردونه هامونو خودت حفظ کن!!!!!!

سلام به دوستاي گل و مهربونم

من همونطور كه حدس ميزدم نتيجه ام منفي شد. اما نميدونم چرا اصلا ناراحت نيستم، شايد چون از قبل حدس ميزدم، به هرحال سپردم به خدا.

امروز ويزيت هم شدم دكترم گفت دوباره ازمايش بده و سونو واژينال. از خانم ماما پرسيدم گفت اينها همون ازمايسهاي ايمني هستش.

كسي ميدونه ازمايشهاي ترومبوفيلي همون ازمايشهاي ايمني هست يا چيز ديگه اي هستش.

دوستاي گلم خيلي دوستتون دارم و اميدوارم منتظرهاي گروه زودتر به نتيجه مثبت برسن و مامان هاي گل هم بارداري خيلي خوبي داشته باشن.❤️💖💕❤💋😘💞💗😍💋😘❤️💖😘

سلام به دوستاي گل و مهربونم من همونطور كه حدس ميزدم نتيجه ام منفي شد. اما نميدونم چرا اصلا ناراحت ن ...

سلام مامی جان، متاسفم که منفی شد عزیز دلم، ایشالله انتقال بعدی مثبت میشی 😘❤🌹

عزیزم ترومبوفیلی مال انعقاد خون و مشکلات لخته شدن خونه، چه خوب که برات نوشتن انجام بدی، ایشالله که هیچ مشکلی نداری 💕💕💕

سلام مامی جان، متاسفم که منفی شد عزیز دلم، ایشالله انتقال بعدی مثبت میشی 😘❤🌹 عزیزم ترومبوفیلی مال ...

ممنونم ليلاي عزيز و مهربون

پس اين ازمايش مربوط به ايمني نيست؟

من كه اسپرين و انوكسپارين داشتم ، يعني بازم ممكنه مشكلات لخته و اينها باعث اين قضيه شده باشه؟

سلام، مامي جون ناراحت شدم ولي اينم يك قسمت از راهيه كه ماها بايد بريم. انشالله همه ازمايشهاي لازم و تكميلي رو بده و براي دفعه اينده با انرژي تر و پر اميدتر قدم برداري و نتيجه عالي بگيري. 

بچه ها كسايي كه انتقال تازه داده بوديد يادتون مياد وقتي قرصهاي استروژن مي خورديد سينه هاتون حساس و دردناك شده بود يا نه؟ 

من ديروز اينجوري بودم. امروز كمتر؟!البته لباس راحتتر پوشيدم، ولي ديروز خيلي دردناك شده بود؟! 

بچه ها كسايي كه انتقال تازه داده بوديد يادتون مياد وقتي قرصهاي استروژن مي خورديد سينه هاتون حساس و د ...

نازي جون عزيزم براي من كه اونطور محسوس نشده بود ، البته اين رو هم بگما من كلا آدم بي علايمي هستم ، هيچ دارويي روي من هيچ تاثيري نداره ، الانم به غير از اينكه سينه هام يه كمي بزرگ شدن و هاله دور سينه ام بزرگ تر شده هيچ علايمي ندارم ، ولي فكر ميكنم طبيعي باشه براي شما ، من كلا غيرطبيعي هستم . 😂😂😂😂

سلام به دوستاي گل و مهربونم من همونطور كه حدس ميزدم نتيجه ام منفي شد. اما نميدونم چرا اصلا ناراحت ن ...

سلام مامي جون ، عزيزم من امروز چند بار اومدم به تاپيك سر زدم ، گفتم ان شا الله براي شما معجزه بشه و با خبر مثبت بيا ، ولي خوب باز هم خدا رو شكر روحيه خوبي داري ، آفرين ، من هم واقعا معتقدم هر اتفاقي هم بيفته بايد روحيمون رو حفظ كنيم ، ان شا الله كه شما هم به زودي با خبرهاي خوش ميا خانمي . 😘😘😘😘

ممنون از همه دوستاي عزيزم،

من ميخواستم هر كدوم از دوستان ميتونن راهنمايي. كنن دكتر براي من همون ازمايشهايي رو كه نوشتم به من داد ميشه راهنمايي كنيد براي من كه لانه گزيني هم اتفاق نيفتاد ديگه چه چيزهايي مهمه؟