2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045090 بازدید | 684426 پست
سلام وای ماری جون مبارک. مامان شدنت گوارای وجودت، مامان سبحان جونم انشالله بتا تپل مپل. افسون جون خد ...

سها جون خيلي ممنون ، ان شا الله قسمت همه دوستان ، شما هم ان شا الله زود علت مشكلت رو بفهمي و مامان بشي عزيزم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومای گل،انشاالله همه خانوما که انتقال دادن به لطف خدا نتیجه خوب بگیرن و دل خودشون و ما شاد ب ...

خدا رو شكرت عزيزم ، واقعا خبر خوشي رو بهمون دادي ، از دعاي قشنگت هم ممنونم ، من هم استرسهاي تشكيل قلب رو كشيدم خيلي بده واقعا ولي ديگه استرس نداشته باش و از بارداريت لذت ببر عزيزم .

برای یکشنبه وقت گرفتم، گفتن 2 روز بعد از پاکی بیا، نمیدونم چرا اینقدر ازش میترسم و نگرانم😂😂😂😂

نترس عزیزم...امروز همسرم رفت دکتر اورولوژی که جواب آر  اسپرم رو نشون بده و معاینه فیزیکی هم بکنش ..من گفتم قبل رفتن به رویان اینم بره اگه دارویی قراره شروع بشه زودترشروع بشه...دکتربهش 

گفت واریوکسل شدید داری باید بری سونو بعدم اگ توی سونو لازم شد جراحی

واریکوسل اگه شدیده که باید جراحی بشه، خیلیا بعد از عمل بچه دار شدن، خودت که مشکل نداری، درسته؟

نه گویا من مشکل خاصی ندارم ...فقط یه بار سونو واژینال دادم دکترم گفت تخمک آزادنکردی این ماه انگار..بهم لتروزول داده بود که بعد که شوهرم آز اسپرم  داد و فهمیدم اول مشکل از اونه دیگه قرص رو گفت نخورم....

سلام 

دوستان براي صبر و آرامش مادر وپدر و خانواده  بنيتا دعا كنيد 

از وقتي شنيدم نميتونم خودم رو كنترل كنم 

خيلي سخته خيلي 

اميدوارم دو قاتلي ك باعث پر پر شدن بنيتا عزيز شدن ب جزاي اعمالشون برسن 

ماری جون،افسون جون،لیلا جون واقعا از لطفتون ممنونم  من همیشه انرژی مثبت بروبچه های اینجا رو اطراف خودم احساس میکنم، ماری جون،من آز هام روزای ۱۳ و ۱۶ انتقال به ترتیب ۲۲۰ و ۴۸۰ بود،کلا یه ذره پیشرفتم کنده! سونو هم روز ۳۳ انتقال بود که واسه خیلیا همون موقع قلب رو هم نشون میده،شایدم بیشتر هدفشون فهمیدن خارج رحمی یا تشکیل شدن ساک و اینا باشه،

لیلا جون شما خیلی مهربونی و کلا فاز آدمو مثبت میکنی شدید  انشاالله خدا بهتریناشو واسه شما سوا کنه!افسون جون امیدوارم با کمک خدا روزای آینده رو با دل شاد و امید سپری کنی

سلام به همگی

افسون جونم زود زدی بی بی چک رو.دیگه نزن تا روز آزمایش که ان شا...با یه بتای تپل بیای و خوشحالمون کنی

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
سلام ،آنا جون من دکترم تهرانه خودم شهرستانم و ۱۲ساعتی فاصله داریم، من هر بار سر اینکه بعد انتقال با ...

عزیزم هواپیما به خاطر اختلاف فشار میتونه خوب نباشه اما چیز اثبات شده ای نیست.....

من بهت توصیه میکنم یه چند روزی تهران بمون بعد با هواپیما برگرد!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ستايش جون ، ببخشيد من به جاي آنا جون جواب ميدم ( آنا جون از شما هم معذرت ميخوام ) عزيزم توي مرك ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت، خیلیم لطف کردی!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com