2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045100 بازدید | 684429 پست
سلام ،آنا جون من دکترم تهرانه خودم شهرستانم و ۱۲ساعتی فاصله داریم، من هر بار سر اینکه بعد انتقال با ...

ستايش جان ب سلامتي انتقال بدي ان شاءالله 

من دو بار انتقال دادم هر دو رو با پرواز برگشتم هيچ مشكلي ايجاد نميكنه 

چون من سري اول باردار شدم 

هيچ مشكلي نيست 

فقط من براي محض احتياط با پله بالا و پايين نرفتم بلكه با بالابر اين كار رو انجام دادم 

ان شاءالله موفق باشي 

سلام ، مرسی عزیزم ک جواب دادی، اصلا تا حالا ب ویلچر فک نکرده بودما خیلی فکر خوبیه ممنونم عزیزم

خواهش ميكنم خانمي ، من چون هر وقت با مادربزرگم ميرفتيم مشهد اين كار رو ميكرديم يادم افتاد ، منتظر يك عالمه خبر خوش ازت هستيم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستايش جان ب سلامتي انتقال بدي ان شاءالله  من دو بار انتقال دادم هر دو رو با پرواز برگشتم هيچ م ...

خوبي ماماني طاها جون ؟ عزيزم اگر ويلچر بگيره ديگه همه كارها رو خودشون انجام ميدن با بالابر هم ميبرشن بالا و پايين .

ستايش جان ب سلامتي انتقال بدي ان شاءالله  من دو بار انتقال دادم هر دو رو با پرواز برگشتم هيچ م ...

سلامت باشی عزیزم، من خودم قبلا ی بار بعد انتقال با هواپیما اومدم ولی کلی راه رفتم پله هارم خودم رفتم میدیدما ک یه ماشین جدا میاد و با بالابر ویلچریا رو میبره ولی ب ذهنم نرسیده بود ک منم میتونم استفاده کنم فک کردم فقط برا اوناییه ک مشکل راه رفتن و کمر دارن، دیگه خیالم از این بابت راحت شد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
خواهش ميكنم خانمي ، من چون هر وقت با مادربزرگم ميرفتيم مشهد اين كار رو ميكرديم يادم افتاد ، منتظر يك ...

ان شاءالله عزیزم،البته من هنوز وارد سیکل جدید نشدم،از الان ب فکر وسیله برگشتنم هستم😁 ، به امید خدا هفته اینده با بتای تپلت انگیزه مارو هم بیشتر از این میکنی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام وای ماری جون مبارک. مامان شدنت گوارای وجودت، مامان سبحان جونم انشالله بتا تپل مپل. افسون جون خدا بزرگه انشالله این دفعه هم مثبتی و واست ميمونه. مامی جون بیا بگو جی شد عزیزم انشالله مامان شدی. ندلی جونم بیا خبر بده لطفا. کیمیا جون امیدوارم مامان شده باشی دوستان منم هفدهم میرم پیش دکتر رزاق علت یابی سقط. 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام خانومای گل،انشاالله همه خانوما که انتقال دادن به لطف خدا نتیجه خوب بگیرن و دل خودشون و ما شاد بشه

به همه دوستای عزیز هم که این دوره نتیجشون مثبت شده تبریک میگم،ماری جون و مامان سبحان جون،انشاالله نی نی هاتون صحیح و سالم بیان تو بغلتون

اگه یادتون باشه من دو هفته پیش رفتم سونو واژینال که سن بارداریو ۶ هفته و۶ روز تشخیص داد ولی قلبو ندید و گفت برو دو هفته دیگه بیا! دیگه چی گذشت به من خدا میدونه! خوندن یاسین و انواع نذر و دعا و این حرفا،تازه سعی میکردم بهش فک نکنم و استرس نداشته باشم! دیگه از هفته گذشته حالت تهوع اومد سراغم و پوستمو کنده تا حالا! البته همین باعث شد خیالم تا حدی راحت بشه که همه چی خوب پیش میره،خلاصه دوشنبه رفتم سونو و خدا رو شکر قلبشم دیده شد!سن بارداری هم ۸ هفته، میدونم دعای شما عزیزان هم اثر کرده  گفتم اینم به تجربه های دوستان اضافه بشه که نگران زود ندیده شدن قلب جنینشون نباشن!

سلام به همه دوستان 

افسون جون عزيزم من روز يازده بي بي زدم عزيزم بعدشم من خيلي هارو ديدم بي بي شون نشون نداده عزيزم بسپار به خداوند مهربون دعا ميكنم خوش خبري بهمون بدي عزيزم❤️❤️❤️🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام خانومای گل،انشاالله همه خانوما که انتقال دادن به لطف خدا نتیجه خوب بگیرن و دل خودشون و ما شاد ب ...

واي عزيزم خدارو شكرررررر چه خبر خوبي مرسي كه بهمون خبر دادي خيلي خوشحال شدم ❤️❤️❤️من نميدونم چرا اينقدر زود وقت سونو ميدن و صبر نميكنن تا هشت يا نه هفته 😡😡الهي بگردم چقدر روزاي سختي رو گذروندي عزيزم بازم خدارو شكر عاقبت بخير شد🌺🌺🌺

سلام خانومای گل،انشاالله همه خانوما که انتقال دادن به لطف خدا نتیجه خوب بگیرن و دل خودشون و ما شاد ب ...

خانمي ميشه بپرسم اولين بتاتون چند بود الان من انتقالم ٢١تير بوده و براي ١٨مرداد وقت سونو قلب دادن به نظرتون زود نيست؟

اگر بهت بگم شاید باورت نشه،،، این چند وقت همش تو فکرت بودم ،،،گفتم همین روزا ایشالله efsibi با خبرای خوش میاد،،،الهی شکرت،،، مرسی که اومدی خبر خوشو بهمون دادی،،،اگر ما حرفی نمیزنیم معنیش این نیست که فراموش کردیم ،،، خداروشکر ،،ایشالله با یک بارداری سالم و با یه زایمان راحت بیاد بغلت،عزیزم التماس دعا دارم🍼🚼😘❤❤🌹🌹

الهی شکر من دقیقا می فهممت چی بهت گذشته 

من دو سه روز قبل از عید نوروز  رفتم سونو همین حرف رو بهم زدن  خدا میدونه اون ایام عید به ما چی گذشت  .... 

هر چند من دو هفته بعدش رفتم قلب نبود ....  

ولی خیلی استرس های بدی ما گذروندیم 

الهی شکر که خدا دلت رو شاد کرد 

برا من دعا کن امروز یکی از سخت ترین روزای عمرمه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
شماهم اگه مایلین بیاین توگروهی ک دوستمون میگن...همچنین بقیه ی دوستان

عزیزم من با اجازه به همین نی نی سایت و ایمیل اکتفا میکنم،،، خدای نکرده به کسی برنخوره ،،،همتونو دوست دارم ولی اینجوری راحت ترم،،، نمیخوام فراتر از نی نی سایت و ایمیل برم ،،، ببخشید البته ،،،هر کسی برای خودش یه حدی رو مشخص میکنه،،، 🌹🌹🌹🌹🌹

خانمي ميشه بپرسم اولين بتاتون چند بود الان من انتقالم ٢١تير بوده و براي ١٨مرداد وقت سونو قلب دادن به ...

نه عزیزم زود نیست،،،بعضی مراکز آخر هفته ۵ یا هفته ۶ سونو‌ میکنن برای تایید بارداری و دیدن ساک حاملگی در رحم، نگران نباش اصلا ،،،دلیلش اینه عزیزم ،،،نگران نباش ❤❤🌹🌹🚼🚼🍼🍼

خوبي ماماني طاها جون ؟ عزيزم اگر ويلچر بگيره ديگه همه كارها رو خودشون انجام ميدن با بالابر هم ميبرشن ...

خيلي ممنون شما خوبين عزيزم ؟

آره حق با شماست ما ب ويلچر فكر نكرده بوديم 

اينم خوبه همه چي رديف ميشه 

ستايش جان ان شاءالله همه چي ب خوبي و خوشي برات رقم بخوره عزيزم