2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
عزیزم به سلامتی...... مبارکت باشه...... فقط زیادی استراحتت مطلق نباشه هر از گاهی پاشو یه دوری تو خ ...

ممنونم عزیزم😘😘😘😘

گاهی پامیشم دور میزنم.

صبح دور از چشم مامانم دستمال برداشتم آینه رو که لک افتاده بود تمیز کردم.😀

بچه ها یه سوال بپرسم؟ شما هم خوابای خاک برسری میبینید؟ من دیروز دیدم مجبور شدم برم غسل کنم امروز ...

عزیزم نگرات نباش مال بالا پایین شدن هورموناست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من باید ۳۱پری میومد ولی نشدم دیشب بی بی زدم منفی بود،همون دیشب یه لیوان دمکرده رازیانه خوردم ،چ ...

عزیزم دیکه همچین کاری نکم بذار به روال طبیعی پریود بشی......

تا ده روز تاخیر طبیعیه بعدشم باز چیزی نخور دکترت لازم باشه برات پروژسترون تجویز میکنه......

دم کرده میتونه باعث تشدید خونریزی و نازک شدن ضخامت آندومتر بشه و کلا سیستمتو به هم بریزه......

البته نگران نشی با یه بار خوردن چبزب نمیشه اما خواهشا سر خود کاری نکن......

عجله هم نداشته باش این مسیر صبر زیادی لازم داره!!!!!

پس با همین تاخیر پری تمرین صبر بکن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

میخوام پیش دکتری برم که دیگه عوضش نکنم. میخوام دقیق و منظم باشه و همه آزمایشات لازم رو انجام بده.

دکتر خودم اصلا نمیذاشت من حرف از دهنم بیرون بیاد و آزمایشات ایمنی هم برام ننوشت اصلا.

ممنون میشم کمکم کنید

تو را من چشم در راهم...

مرسی ماری جون  تا چند روز نمیشه حمام رفت من امروز روز ۴ هست اما نه سینه هوم سوزن سوزن شده نه س ...

عزيزم راستش من خودم يك هفته نرفتم حموم اما خب نميشه گفت حموم رفتن يا نرفتن باعث مثبت يا منفي شدن ميشه اما سعي كن حتما سه چهار روزي بگذره و خيلي هم دوش گرم نگيري البته من چهار پايه بلاستيكي تو حموم گذاشتم و نشستم و خودمو شستم در مورد علايم هم هيچ وقت خودتو با كسي مقايسه نكن من هميشه يكهفته قبل از پريودي سينه هام سفت و درناك ميشدن در صورتي كه خيلي ها اينطوري نميشن و پريود ميشن پس دليلي نداره همه مثل هم باشن پس فكرتو درگير نكن انشالله كه مثبتي عزيزم 🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ماری جون میشه بگی شما چه مکملهایی داشتی و از کی شروع کردی،امگا۳رو خودت همینجوری میخوری؟

عزيزم من سه ماه قبل از انتقال دو تا تقويتي كه دكتر طرازي داده بودن مصرف كردم يكيش مولتي ديلي و يكي هم فمبيون اگه درست اسمشو نوشته باشم خوردم و وقتي تموم شد ديگه نخريدم مركز كاندي فقط بكمپلكس بهم داد از قبل انتقال كه من خارجيشو تهيه كردم و مصرف كردم امكا٣رو هم چون تو بارداريهاي قبليم دكتر بهم ميداد خودم شروع كردم بعد از مثبت شدنم و البته چون انسولين ناشتام هم بالاست شبي يه دونه متفورمين ميخورم چون انسولين بالا هم باعث سقط ميشه و خب اسپرين و اسيد فوليك و استراديول و دوتا امپول پروستروژن و سلكسكان هم دارم 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
اگه جوابمو بدین متشکر میشم ازتون

عزیزم،،برای آزمایشهای هورمونی از روز ۳ تا ۵ میشه آزمایش رو انجام داد اصلا نگران نباش، یعنی میتونی روز ۳ ،روز۴ و روز۵ دوره آزمایش بدی ،فرقی نداره ، ولی باید این سه روز باشه،حالا اگر به تعطیلی خورد روز ۳ میتونی روز ۴ آزمایشتو بدی،خیالت راحت باشه هیچ فرقی ندارن این سه روز با هم. برای زودتر پریود شدن اصلا چیزی نخور چون کلا پریودات بهم میریزه ،

ممنون   خدا دلتو شاد کنه  خوشحال شدم ... حالا چه کارهایی برای تقویت تخمدان انجام بدم؟چی ...

یه سری مکمل و یا همون مولتی ویتامین حتما از الان شروع کن، تغذیه خوب و سالم داشته باشین ، منظور اینکه مصرف میوه و سبزیجات تو برنامه غذایی، مصرف نکردن فست فود و سوسیس کالباس، و نوشیدن آب فراوون روزانه ، پیاده روی ، حالا همسر هم میتونه به اضافه اینکارا کمپرس یخ رو هر شب برای ب ی ض ه ها انجام بده ، مدت ده دقیقه ،خودت یادش بنداز چون مردا با مشغله کاریشون ممکنه فراموش کنن، تنقلات هم کلا حذف کنین ، عزیزم من از دوستان تقاضا میکنم از مکمل و ویتامینهایی که استفاده میکنن اسمشو بگن چون ایران نیستم ممکنه اون مکمل من با اون نام رو نتونی پیدا کنی ولی مهم ترکیباتشه.

اصلا هم دنبال غم نرو ،،،فقط شاد باش با همسرت ، توکل به خدا ، ایشالله نتیجه میگیری به خواست خدا ،،،، به زودی جشن مامان شدنت عزیزم🌹🌹🌹

لیلا جون آزمایش ذخیره تخمدان هم هست،یعنی روز ۳ تا۵ برم مشکلی نداره؟

عزیزم آزمایش ذخیره تخمدان رو هر روزی از سیکلت انجام میتونی بدی خیالت راحت چون عدد ثابتیه و هیچی روش تاثیر نداره ،حتی نیاز نیست ناشتا باشی، 

اونای دیگه مثل fsh رو که باید روز ۳ تا ۵ بدی،،،

فقط اصلا چیزی نخور دیگه ، حسابی آب بخور ،، آرامش داشته باش نهایت دوش آبگرم بگیر که بدنت ریلکس بشه ،، بعد به سلامتی برو آزمایش، قرص هم نخور چون روی نتیجه هورمونیا تاثیر میذاره،بذار هر وقت خود پریود اومد،ایشالله که به خیر و خوش وارد سیکلت میشی

مامان سبحان هجده تير روز چندم بود كه استروژن مي خوردي؟! خدا رو شكر كه براي شما بعد از چهار روز پيشرفت خوبي داشته. انشالله براي منم خوب بشه، ولي بازم هر چي خواست خداست.