2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
راسنی افسون جون دقت کن ببین رکتاله یا واژینال؟ برا من رکتال زیاد پیش میاد وقتی یبوست میشم.....

آنا جون خوبي عزيزم؟

اتفاقا خيلي چك كردم ركتال نبود

اخه انتقال قبلي به اشتباه افتادم همينطوري و اون موقع ركتال بود

ولي ديروزي از واژنم بود دستمال رو دقيق اونجا ميزدم لك هاي نقطه نقطه پررنگ قرمز ميشد ولي نقطه بود ترشح نبود

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه چيزي بگم دوستان من دلم طاقت نياورد بيبي چك زدم مامانم دو تا خريده بود مديكور البته به مامانم هيچي ...

عزیزم خدارو شکر.......

چقدر به خبرای خوب نیاز داریمممممممممم.......

ایشالله به سلامتی سبحانت یا خواهرش یا هردوشون دارن میان......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماري جان بميرم چقد اذيت شدي  ايشالله اين سري تا اخر بارداريت همه چي خوب پيش بره... ماري جو ...

خدا نكنه عزيزم بهرحال هر كسي يه سرنوشتي داره منم تقديرم اين بوده راضيم به رضاي خدا انشالله از اين به بعد روي خوش زندگي رو ببينيم هممون و شادي باشه  و اميد و بچه هاي قد و نيم قد ❤️🙏🏻🙏🏻💋عزيزم نگران جيشت نباش لگن برات گذاشتن خب من نخواستم لگن بزارن و يك ساعت هم بيشتر نخوابيدم و بعدش رفتم توالت فرنگي بيمارستان عزيزم عصباني نباش انشالله گنجدات محكم چسبيدن بهت خانمي🙏🏻🙏🏻 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ماری جون لطف کردی وقت گذاشتی توضیح دادی ولی عجب پروسه سختی پشت سر گذاشتی ولی خب خدا را شکر نتیجه گرف ...

ممنونم عزيزم انشالله روزي شما و دوستان منتظرم بشه تا شاديم مضاعف بشه ادم دوست داره همه شاد باشن دعا كن پس فردا دوبرابر شده باشه تا خيالم كمي راحت بشه 

ميدونم ولي چون بيبي چك مثبت شد دادم خودم هم ميدونم زود بوده به همين خاطر هم اصلا نگران نيستم همينطور ...

مامان سبحان جون خب خيلي زود رفتي عزيزم ولي معلوم شد مديكور هم خيلي دقيقه خدايي كه بتاي ١٢رو نشون داده هاااا انشالله ميره بالا حسابي عزيزم و سبحان جون مياد بغلت به اميد خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻