2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
بچه ميخوام چكار وقتي  دارم رواني ميشم ازين همه فشار خدايا قربونت ميخواستي ميدادي ديگه  ن ...

افسون جونم بخدا خط به خط جمله هاتو با پوست و گوشت و دلم حس كردم ميفهمم چي ميگي عزيزم ولي خب چه ميشه كرد فقط بايد به اينده اميد داشت و تلاش كرد براي رسيدن به خواستمون كه مادر شدنه انشالله همگيمون مامان ميشيم و اين روزاي سخت و عذاب اورو به فراموشي ميسپاريم به اميد خداااااي مهربون امين🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام به همگی...راستش یه سوال مهمممم دارم، اینجاا کسی با اس اهدا باردار نشده؟؟؟؟واقعا نمیدونم چیکار ک ...

خانمي من هيچ اطلاعي ندازم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من خواهرام و مادرم مي دونن و مادرم كنارمه 

منم به هيچ كس نگفتم فقط همسرم ودخترم والبته يه خواهرم ميدونه كه به هيچ كس نگفته ولي حالا سئوال من اينه وقتي واسه زايمان ميريم اونجا مشخص ميشه ivfكرديم يانه ميگم اگه مشخص ميشه كه وقتي انتقال دادم ومطمئن شدم گرفته به خانواده شوهرم بگم 

بچه ها من الان كه رفتم دسسشويي خودمو پاك كردم

اندازه يه نقطه خيلييي كوچيك دقيقا نقطه بود خون اومد ازم

مث جايي كه بريدگي باشه اونجوري

شبيه لك نبود

دوسه بار ديگم دستمال كشيدم همون اندازه نقطه لك شد

چي بود يعني؟ جاييم زخم شده؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها من الان كه رفتم دسسشويي خودمو پاك كردم اندازه يه نقطه خيلييي كوچيك دقيقا نقطه بود خون اومد ا ...

سلام به همه دوستان :

افسون جون عزيزم ، شايدم يك جوش كوچيكي بوده كنده شده جاش خون اومده ، نگران نباش عزيزم .

در مورد نگرانيهات هم بالاخره همه ما تا يك حدي اينطوري هستيم ، ان شا الله كه با يك نتيجه خيلي خوب و شيرين همه نگرانيهامون از بين ميره عزيزم .

سلام به همگی دوستان

افسون جونم لک لانه گزینیه.همین

بچه ها من از روز 15پری تا امروز که 19 پری هستم لک بینی دارم.کلافه شدم.نمی دونم به خاطر چی هست

من احساس میکنم تیروییدم بهم خورده .آخه یه 15سالی هست درگیرشم.قبلا حدود ده سال پیش اینجوری میشدم که دوران تخمک گداری لک بینی داشتم ولی بعد اینکه دکترم پژوهی شد اصلااااااااااااا.این چند روز کلافم کرده .هی میرم غسل میکنم دوباره میاد.البته از لک گدشته.بیشتر از لک هست.

یه چیزی هم که باید بگم اینه که من دورازجون غلط کردم یه قرص امگا 3خوردم و چون از 4ماه پیش رژیم داشتم و حدود 10کیلو کم کردم میگم نکنه از اون باشه.

خلاصه دردام کم بود اینم اضافه شد

یه دوستی یادم نیست کی بود گفت مریض دکتر اقصی هست و میخواد آزهای تکمیلی رو ببره و نشون بده.باید بگم متاسفانه دکتر اقصی اصلااااا اعتقادی به اونا نداره

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.

سلام دوستاي گلم

سيندرلا جون به نظرم ميتوني به دكترت بگي كه كسي خبر نداره درك ميكنن احتمالا. ولي دوستهايي كه زايمان كردن مثل انا جون ميان و مثل هميشه زحمت ميكشن جواب ميدن

بچه ها بيشتر شده لك هاي من چكار كنم دست پامو گم كردم

افسون جون با دكترت تماس بگير عزيزم اون از همه بهتر ميتونه راهنماييت كنه نگران نباش عزيزم انشالله چيزه مهمي نيست🙏🏻

من الان ٢ تا پروژسترون دارم صبح ها شبم يه شياف دكترم نيس الان فردا مياد واقعا ب جايي جز خودش ا ...

نميدونم واقعا چون من فقط ١ آمپول پروژسترون ٥٠ دارم كه گفتن در صورت لكه بيني ٢ تا بشه ولي اضطراب نداشته باش عزيزم ، فقط استراحت كن ان شا الله كه برطرف ميشه .

لیلا جون منم چندروز پیش موقع آرایش دیدم روی گونه ام یه لکه قهوه ای به اندازه حدودا یه سکه زده. خیلی ...

آزیتا جون اتفاقا منم همیشه کرم ضد آفتاب میزنم .... از وقتی یادمه میزدم .... عادت دارم ... همون مال داروهاست ... جالب این که هیچ دکتری امکان نداره بگه این داروها عوارض داره ... من از هر کی پرسیدم گفته نه .... دکتر خانواده من هم خداروشکر از دوستان خونوادگیمونه وگرنه اونم حرف درست نمیزد مطمین باش... میدونی دکترا عوازض رو وقتی میدونن که دارو باعث تومور بشه ....

میگم تروخدا نگو سن بالا رفته بابا ماها حوونیم .... سن بالا ایشالله بعد از 50 میگیم سنمون داره میره بالا     

فدات عزیزم.... امیدوارم خدا هممونو به آرزومون برسونه ... آمین

‎دوستان من امروز يك كارهايي كردم كه اميدوارم اتفاق بدي براي كنجدهام نيفته واقعا : ‎١. بحث بي مورد ب ...

مامان سبحان جون نگران نباش... هیچی نمیشه ..... منم دقیقا روز انتقال عصرش با همسرم بحثم شد ... خیلی مرد مهربونیه ولی خب پیش میاد استرس رو اونا هم دارن شاید بیشتر از ما چون باید مارو هم دلداری بدند... بعد تازه من گریه هم کردم   خودم لوس کردم ... ولی مثبت شدم ... ایشالله که مثبتی عزیزم ... امید به خدا