2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
آنا جون سلام ، سویا برای اندومتریوز هم خوب نیست ، به پیشرفتش کمک میکنه ... ولی اگر کسی این مشکلات من ...

لیلا جون ممنون از یاداوریت......

پس یادمون باشه برا کسایی که آندو دارن هم یاداوری کنیم که سویا براشون خوب نیست!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی آناجون ولیلای عزیز ...یه دکتر خوب زنان ومردان بهم معرفی میکنی

دکتر مردان ا م ی ر ج ن ت ی

دکتر زنان "ر ز ا ق ی" و "ط ر ا ز ی" البته بگما هر دکتری خوبیم داره بدیم داره دیگه مجبوریم یه سبک سنگین کنیم بهترین رو از بین گزینه هامون انتخاب کنیم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم یه سوال داشتم من روزای تخمک گذاریم هرماه یکی از تخمدانهام یه چند ساعتی درد میکنه بنظ ...

درد زمان تخمکگذاری میشه گفت طبیعیه عزیزم اما بازم به دکترت بگو شاید نیازی به بررسی داشته باشه!!!!!

سلام عزیزان توروخدا واسم دعا کنین صبح رفتم آزمایش خون دادم غروب جوابش آمادست دعا کنین مثبت باشه و خد ...

عزیزم ایشالله که یه بتای تپل منتظرته!!!!!

به امید حق بارداری بد به دلت راه نده،جواب آزمایش مثبت دیدی مارو هم دعا کن

مرسی گلم ان شاالله چشم حتما من همیشه شمارو دعا میکنم  

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
همسرم ازواسپرمه انسدادي هستن و از بيضه اسپرم ميگيرن كه الان دفعه دوم هست كه جنين فريز انتقال ميدم و ...

عزیز دلم اولین و مهمترین قدم در این راه ایمان داشتن به کاریه که داری میکنی، یعنی به خودت بگی من مطمینم که میشه و راه درستی رو انتخاب کردم ، توکل به خداوند داشتن ،عزیزم اول به روحیت برس،باید روحیه ات رو قوی کنی، ناامیدی بدترین چیز یعنی من شکست رو قبول کردم ، دوست عزیزم به این درمان به این دید باید نگاه کنی که داری برای رسیدن به زیباترین حس دنیا این درمانارو انجام میدی ، برای مادر شدن ، فکر کن که تا چند وقت دیگه یک موجود زیبا قرار صدات کنه مامان ، پس باید شاد بود ، ببین چقدر آدما هستن که برای دوروز بیشتر زنده موندن دارن درمان میکنن چقدر آدما هستن که مجبورن گیر دکتر و آزمایش و بیمارستان باشن تا آخر عمرشون ،ولی ماها درمان میکنیم برای بهترین و زیباترین حس دنیا، هنوز خیلییی زود ناامید بشیم، از طرفی خود بارداری طبیعی تو هر ماه احتمالش ۲۵ درصد، یعنی نطفه تشکیل میشه ولی به ثمر نمیرسه ،به این دلیله که یکی بعد از ۳ ماه اقدام بار میشه یکی بعد از ۶ ماه یکی بعد ۸ ماه ، مثل ماها ،برای ماهم هر بار انتقال درصد همینه ،خداروشکر که جنین تشکیل میشه، ناامید نباش،نذار ناامیدی تورو از رسیدن به فرزندت که منتظرته دور کنه، من مطمینم که میشه

حالا برای همسرت کمپرس یخ روی ب ی ض ه ها رو انجام بدن، دوش و حموم گرم نگیرن، اگر کارشون پشت میزیه هر یه ساعت حداکثر بلند شن و یه راه برن حالا به هر بهانه ای ، سونا ممنوع، موبایلم تو‌جیب شلوار نذارن، ایشالله به زودی خبرای خوب میدی و با هم جشن مادرشدنتو تو تاپیکمون میگیریم❤❤❤

سلام عزیزان توروخدا واسم دعا کنین صبح رفتم آزمایش خون دادم غروب جوابش آمادست دعا کنین مثبت باشه و خد ...

به سلامتی عزیزم،،، منتظریم که ایشالله با یه بتای چاق و چله بیای شادمون کنی 🌹🌹🌹🌹

زندگی جون نگران نباش منم برات دعا میکنم انشااله که مثبت میشه  هممونو شاد میکنی تا بعداز ظهر خودتو مشغول کن که زود برات بگذره بعد با یه بتای تپل بیای خبرشو به ماهم بدی خوشحالمون کنی منتظر خبر خوشتیم عزیزم😍😍😍😊😊

خدایا...شکرت😍
عزیز دلم اولین و مهمترین قدم در این راه ایمان داشتن به کاریه که داری میکنی، یعنی به خودت بگی من مطمی ...

ممنونم ليلا جونم براي حرفاي قشنگت

چشم از همين الان سعي ميكنم كه ديدم رو نسبت به درمان تغيير بدم و مثل شما با اين نگاه قشنگ دنبالش كنم

اينبار رو با توكل بخدا شروع كرديم و اميدوارم خدا كمكمون كنه

به اميد روزيي كه هيچ زني در حسرت مادر شدن نباشه

بازم يك دنيا سپاس❤️❤️

عزیز دلم اولین و مهمترین قدم در این راه ایمان داشتن به کاریه که داری میکنی، یعنی به خودت بگی من مطمی ...

لیلا جون عزیزم اگه در مورد سویا و ضررش برا آندومتریوز منبعی داری که موسقه ممنون میشم بذاری تو کانال بذارم.

برا کم کاری تیروئیدم اگه منبع موسقی بود بازم ممنون میشم.