2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست

آناجان سلام

خودت و دختر گلت خوبین؟من اکثر ماه ها سمت تخمدان راستم درد میکنه. وقت نز دیکی درد ندارم.اماروز اول پری درد دارم اکثرا ولی میشه مواقعی هم که درد نداشته باشم.آیاممکنه من آندومتریوز سمت راست داشته باشم؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوال دیگه اینکه رفتم سونوشکمی...چون سمت راستم درد میکرد.....گفت یه کیست سه سانتی در تخمدان سمت چپ داری.....آندوهم نه وخورده ای بود(ازبالابودن ضخامت تعجب کردم آخه اکثرا نهایت پنج میشد)

حالا شاخ در آوردم .سمت راست زیر دلم درد میکنه وتیر میکشه وازحالت نشسته که میخوام پاشم بادرد سمت راست پامیشم ویه آن کج میمونم .اماکیست سمت چپه وجالبه اصلا سمت چپ درد نداره

ازدرد  نوک سینه هم که فغان دارم.نظرتون چیه ؟ممنکنه درد سمت راست ازچی باشه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آنا جونم دلیل بیشتر صدمات به اسپرم حرارت هستش، خود شما به من پیشنهاد دادین که کمپرس یخ همسرم استفاده ...

عزیزم ممنون از توضیحات خوبت بتونم با اجازت فردا تو کانال میذارمش!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
با سلام و روز بخير خانمهاي عزيز من اين ماه ال دي ميخورم تا انشاالله ماه بعد برم و جنين هام رو انتقال ...

عزیزم ایشالله که انتقالت موفقیت آمیز خواهد بود.

عزیزم دی اف آی و کاریوتایپم انجان دادین؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانم شیما احمدی شما می دونین رنگ مو و تاتو قبل انتقال فریز خطری داره یا نه؟

عزیزم تا جایی که من میدونم بهتره انجام نشه!!!!

عزیزم فرض کن این دفعه مامانی چون تا نه ماه این برنامه ها تعطیله یکی دو ماهم روش!!!!!

سهيلا جون انا جون مياد جواب سوالهات رو كامل ميده. 

براي تشخيص نوع كيست سونو واژينال دقيقتر هست و اگر كيست شوكلاتي اندو يا هموراژيك يا كيست فوليكولي ساده يا حتي درموييد باشه قابل تشخيصه. 

براي ضخامت هم همينطور سونوي واژينال دقيقتر هست و البته روزش هم خيلي مهم هست.

اگر وسطهاي سيكلت رفتي و ضخامتت نه ونيم بوده عاليه؟! ا

چه روزي رفتي؟! 

اندازه كيست رو نگفت؟! 

عزیزم تا جایی که من میدونم بهتره انجام نشه!!!! عزیزم فرض کن این دفعه مامانی چون تا نه ماه این برنام ...

آنا جون رنگ مو تو بارداری از سه ماه دوم ضرری نداره اصلا فقط مو رو دکلره قوی نباید گذاشت. قبل انتقال هم مشکلی نداره. در تتو هم رنگ اصلا عمیق نفوذ نداره. 

آناجان سلام خودت و دختر گلت خوبین؟من اکثر ماه ها سمت تخمدان راستم درد میکنه. وقت نز دیکی درد ندارم. ...

سلام به روی ماهت عزیزم.

شکر خوبیم.

عزیزم برا اطمینان بهتره حتما یه ویزیتی کلینیک آندومتریوز بشی تا خیالت راحت بشه!!!!!

سوال دیگه اینکه رفتم سونوشکمی...چون سمت راستم درد میکرد.....گفت یه کیست سه سانتی در تخمدان سمت چپ دا ...

عزیزم سونوهاتم با خودت ببر کلینیک ببین نظرشون چیه.

راجب درد سینه الان داروی خاصی مصرف میکنی؟

به نظرم به دکترت بگو مورد خاصی باشه بررسی میکنه. احتمال داره واسه سیکلا و داروهای اخیرته که تحریک پذیریش زیاد شده!!!!!

سهيلا جون انا جون مياد جواب سوالهات رو كامل ميده.  براي تشخيص نوع كيست سونو واژينال دقيقت ...

نازی جون ممنون خودت زحمتشو کشیدی....