2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
عزیزم سلام به روی ماهت..... دلم برات تنگ شده بود...... عزیزم والا من که آندو داشتم در حد ضربه ملای ...

منم الان فکرش را می کنم منم اینطور هستم . ولی همیشه فکر می کردم برا یبوست هست که فشار به شکم میاره 

ببخشید

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157
مطالب رو شما ميذاري آنا جون

مامی جون بله مدیر کانال منم فقط یه مدته خیلی قرصت نمیکنم مطلب جدید بذارم هر کدوم از دوستات مطلب خوبی گذاشتن سعی میکنم انتقال بدم تو کانال.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جون ممنون از توضیحات عزیزم فقط از دیروز یه موضوعی ذهن منو مشغول کرده . یکی از دوستهام که اونم ا ...

آزیتا جون عزیزم خوب مورفو و دی ان ای هر دو شرایط خوبی ندارن. راستشو بخوایی برا ما وقتی رفتیم برا ویزیت پیش دکتر مورفو صفر و دی ان ای ۳۲ بود که یکم از مرز بحرانی رد شده بود که دکتر گفتن قابل قبوله و با کمی مراقبت میشه حلش کرد ولی ظاهرا برا شما دی ان ای خیلی بالاتره. کاش از دکتر میپرسیدی یا این دفعه رفتین بپرسین علت دی اف آی بالا چی میتونهباشه و عمل چه مشکلیو حل میکنه که دی اف آی اصلاح بشه تا حدی.....

شاید با اطلاعاتی که بهتون میده تو تصمیم گیریتون کمکی بشه.

به نظرم علتی داشته که گفته عمل چون برا ما همچین پیشنهادی نداد!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عالی و مفید بود👏👏👏👏 😍😍😍

ممنون عزیزم ایشالله به لطف شما دوستان پربارترش میکنیم.

لیلا جون ممنون از توضیحات عزیزم فقط از دیروز یه موضوعی ذهن منو مشغول کرده . یکی از دوستهام که اونم ا ...

آزیتا جونم من این توضیحات رو از توی سایت کلینیک ناباروری خودم برات ترجمه میکنم 

تکه تکه شدن DNA اسپرم چیست و چه اهمیتی دارد؟

همانطور که از اسم آن مشخص است ، اشاره دارد به شکسته شدن یا صدمه های متریال ژنتیکی اسپرم. بالاترین میزان صدمه ها ، به یک ثبات پایین متریال ژنتیکی و احتمال تولید یک بارداری سالم و رساندن آن به انتها را سبب میشود.

آیا صدمات به DNA میتوانند درمان شوند؟

در بعضی از موارد تخمک میتواند صدمه وارده به DNA اسپرم که با آن لقاح پیدا کرده را جبران کند و پوشش دهد.

البته بستگی به یکسری موارد دارد:

• مدل صدمه DNA
  • درصد DNA صدمه دیده اسپرم
  • کیفیت تخمک ، که این مورد بستگی دارد که میتواند صدمه DNA اسپرم را جبران کند یا نه. این فاکتور معمولا به سن بیمار بستگی دارد.

آیا امکان دارد که بین هر بار آزمایش بیمار تفاوت وجود داشته باشد؟

بله، میزان و لول شکسته شدن DNA نمونه های  یک بیمار میتوانند در فاصله یک یا چند هفته متفاوت باشد.

درمانی برای اینکه بتوان میزان شکسته شدن DNA را بهبود بخشید وجود دارد؟

برخی از مطالعات نشان میدهند که درمان با آنتی اکسیدانها میتواند به طور قابل توجهی شکسته شدن DNA را کاهش دهد.اما امکان این وجود دارد که برخی از بیماران جوابی به این درمان ندهند، مخصوصا زمانیکه صدمه به خاطر فاکتورهای سمی یا حرارتهای بسیار بالا باشد که کاسپازی و اندونوکل آزی ( آنزیمی هستند که سبب مرگ سلول میشوند) اسپرم را فعال میکنند.در اینگونه موارد درمان پیشنهادی استفاده از اسپرم ها که مستقیما در ب ی ض ه وجود دارند میباشد، به دلیل اینکه میزان شکسته شدنشون به طور قابل توجهی پایین است.

دلایل این مشکل چیست؟

دلایل مختلفی وجود دارند که میتوانند ذاتی (مادرزادی ،ژنتیکی) و یا در اثر فاکتورهای خارجی باشند

فاکتورها و دلایل مادرزادی عبارتند از:

• انتخاب بی کفایت: تولید اسپرم از لوله های اسپرم ساز (ب ی ض ه ها) صورت میگیرد که در برخی از موارد اسپرم ها و سلولهایشان از تغییرات ژنتیکی که شکسته شدن DNA را رهبری میکنند رنج میبرند. این اسپرم های صدمه عموما انتخاب شده و حذف میشوند.، اما اگر مکانیزم انتخاب مشکل داشته باشه و خوب عمل نکند این اسپرم ها با DNA شکسته شده در مایع م ن ی دیده میشوند.

فاکتورهای خارجی عبارتند از:

بلوغ نادرست: (منظور بالغ نشدن درست اسپرم): اسپرم ها یک پروسه ای رو طی میگنند برای رسیدن به بالغ شدن و کامل شدن که به آن اپیدیدیمو گفته میشود.این پروسه شامل فرم گرفتن کروماتین هسته ای و کسب تحرک اسپرم میشود.اگر این پروسه کامل و به درستی صورت نگیرد میتواند صدمه های DNA اسپرم دید شود.

• صدمه های حاصله از رادیتراپی و شیمی درمانی
  • واریکاسل
  • داشتن تبهای شدید و بالا
  • تحرک در محیطی با درجه حرارت بالا
  • بیماریهای التهابی مزمن و حاد 

آزیتا جان ، این توضیحات مهمترین قسمت بخش توضیحات بود ،،،ببین عزیزم واریکاسل یک بیماری رگهای ساک ب ی ض ه هست ، این ساک وظیفه محافظت و نگهداری ب ی ض ه  را داره ، طوریکه  اونها رو از بقیه بدن جدا نگه داره و در یک دمای پایین تر از دمای بدن حفظ کنه.

رگهای موجود در این ساک که وظیفشون رساندن خون به ب ی ض ه هاست ممکنه دچار مشکل بشن و در خونرسانی به ب ی ض ه ها درست عمل نکنن.ببین عزیزم همه جا بحث حرارت که باعث صدمه زدن به اسپرم میشه ، همش داره میگه حرارت بالا، یا جای گرم کار میکنن یا هی تب میکنن یا به هر حال یه چیزی این حرارت رو میبره بالا که اسپرمها صدمه میبینن که یکی از این موارد که حرارت رو بالا میبره واریکاسل، بنابراین همین موردی که برای شما تشخیص داده شده ،باید علت بالابردن حرارت رو حذف کرد و درمان کرد . عزیزم فکر نکن کسی با عمل کردن خوب نشده ، الان بحث شما حرارت نه تعداد یا سرعت.شما مشکلتون خارجیه نه ژنتیکی . همیشه عمل کردن دلیل به نتیجه نگرفتن نیست،البته موضوعیه که خودتون باید با در نظر گرفتن تمام موارد تصمیم بگیرین ، ولی با توجه به توضیحاتی که دادم شما باردار میشین چون همونم که جنینت رشد نکرده احتمال زیاد نتونسته مشکل DNA رو پوشش بده حالا اگر این مشکل نبود ممکن بود بارداری انجام بشه و عزیز دلم تعداد که گفتی خوبه ،خب تو این تعداد زیاد اگر دو سه تا خوب و سالم پیدا بشه یعنی مشکلت حل شده، من میگم اگر شک داری دو سه تا دکتر دیگه هم برو مشورت کن،مثلا خود من کیست اندو دارم و اندو طرف چپ رحم، همه گفتن اول زودتر میکرو کن، کسی به من عمل رو در اولویت قرار نداد در حالیکه به دوستم گفتن تو اصلا عمل نکنی فکر بارداری نکن با میکرو هم باردار نمیشی، امیدت به خدا باشه ، درسته ما تجربه هامونو میگیم ولی در نهایت پزشک بهتر میدونه ،من میگم دو جا دیگه هم اگر شک داری مشورت کن. 

آزیتا جون عزیزم خوب مورفو و دی ان ای هر دو شرایط خوبی ندارن. راستشو بخوایی برا ما وقتی رفتیم برا ویز ...

آنا جونم دلیل بیشتر صدمات به اسپرم حرارت هستش، خود شما به من پیشنهاد دادین که کمپرس یخ همسرم استفاده کنه ،چون پایین آوردن حرارت ب ی ض ه ها باعث درست انجام شدن مراحل رشد و بلوغ اسپرمها میشه ،درنتیجه حتی در مورفولوژی هم تاثیر داره ،حالا ممکنه خیلی نباشه ولی همون میزان کم کافیه برای حصول یک بارداری سالم،

همین متخصص همسر من تاکید میکنه ، آقایون لب تاب رو پاشون نذارن ،چون حرارت اسپرمو داغون میکنه ،سونا ، گذاشتن گوشی توی جیب ، و همچنین واریکاسل،

یه تحقیقی انجام داده بودن روی یه تعداد مرد بارور با وضعیت اسپرم عالیییی، اینارو سه ماه فرستادن برن سونا هفته ای دو بار، بعد سه ماه ازشون نمونه گرفتن وضعیتشون افتضاح شده بود ،دوباره گفتن برین زندگی عادی و دیگه سونا نرین ،باز بعد سه ماه آزمایش کردن دوباره همه چیزشون مثل حالت اول شد ، واقعا حرارت ب ی ض ه ها عامل بسیار مخربی در سلامت و بلوغ اسپرم خوبه، ببخشید طولانی شد ،شما خودت خیلی بهتر از من همه چیزو میدونی منم یه توضیح کوچیکی دادم😊❤❤❤

با سلام و روز بخير خانمهاي عزيز من اين ماه ال دي ميخورم تا انشاالله ماه بعد برم و جنين هام رو انتقال بدم اينبار دفعه ٤هستش و واقعا استرس ازمايش و تكرار انفاقات گذشته روح و جسمم رو ازار ميده موندم چيكار كنم دفعه هاي پيش سرم و امپول و خراش و هر چي كه فكرش رو بكنيد داشتم و همينطور تمام ازمايشاتم رو دادم و مشكل خاصي نبود خواهش ميكنم اگر راهكاري داريد به من ارايه بدين

ممنونم از همگي خصوصا اناي مهربون و ليلاي عزيزم

لیلا جون سلام لطف میکنی اسم این دکتر رو اگه ایران هستش بگی

شیما جان من ایتالیا هستم این دکتر هم اینجاست ولی دکتر ا م یر ج ن ت ی که دکتر همسر آنا جون هم بوده و الان هم همسر آزیتا جون رفتن پزشک خیلی خوبین من تعریفشو چند جا شنیدم ، کم از این دکتر ما نداره.

با سلام و روز بخير خانمهاي عزيز من اين ماه ال دي ميخورم تا انشاالله ماه بعد برم و جنين هام رو انتقال ...

چشم عزیزم ، من بتونم راهنماییت می کنم عزیزم ،فقط میشه لطفا یکم از خودتون و شرایط و مشکلات بگین.

همسرم ازواسپرمه انسدادي هستن و از بيضه اسپرم ميگيرن كه الان دفعه دوم هست كه جنين فريز انتقال ميدم و اخرين بسته 

كيفيت جنين ها آ و آب هستش

دكتر ج ن ت ي ميگفتن كه مشكلتون حاد نيست و با تكرار جواب ميگيريد ولي اخه تا كي😞

من از نظر روحي كم اوردم