2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048369 بازدید | 684651 پست
عزیزم سلام به روی ماهت..... دلم برات تنگ شده بود...... عزیزم والا من که آندو داشتم در حد ضربه ملای ...

آناجون یه چیز دیگه یادم اومد با این مطلب شما
من پیش دکتر قبلیم که می رفتم گاهی بهش میگفتم من موقع نزدیکی زیردلم خیلی درد میگیره
بهم میگفت مشکلی نیست بعضیها رحمشون مدلش طوریه که بهش فشار میاد!!
چندماه بعدش بود که فهمیدم اندومتریوز دارم!
یعنی ماشالا به اون دکتر
متخصص بود ولی نه نازایی. من از اول ازدواج برای تست و چکاپ و سایر موارد میرفتم پیشش. مطبش شلوغ بود و یه ماه طول میکشید وقت بده. 

بین همه ی دکترهایی که رفتم انصافا دکتریوسف نژاد خیلی دقیق بود. اولین جلسه ای که رفتم پیشش با سونوی دقیق فهمید اندومتریوز هستم و آزمایش و سونوهای کاملتر برام نوشت.
فقط نمی دونم چرا با اون ادامه ندادم و رفتم پیش یه دکتر دیگه
فکر کنم برای این بود که نمی خواستم بیمارستان لاله باشم از جَوِش خوشم نیومد:(
دکتری که باهاش میکرو کردم به زور هربار یادش مینداختم اندومتریوز هستم. با اینکه سونو میکرد و 95 ت هم هربار پول سونو میگرفت ولی در حد 10 ثانیه سونوش طول میکشید و به هیچی هم توجه نداشت
یه چیزی بگم بخندید (البته گریه داره) سونوی روز 10 انتقالم که می خواست روز انتقال رو تعیین کنه پروب رو کشید بیرون پرسیدم خانم دکتر ضخامتم چقدر بود دوباره پروب کرد تو ضخامت اندازه گرفت!!!!!
یعنی شوکه بودم آخه پس تو چیو چک می کنی؟ هول هولی میخوای بری نسخه بدی فقط

خدایا شکررررررر
آناجون یه چیز دیگه یادم اومد با این مطلب شما من پیش دکتر قبلیم که می رفتم گاهی بهش میگفتم من موقع نز ...

آزیتا جون فدات بشم کلی از حرصم خندیدم اشکم دراومد......

خیلی بامزه گفتی......

پس یادمون باشه وقتی پروب میره تو همه آیتمارو بگیم دکتره چک کنه خوب طفلک نمیدونه چیو باید چک کنه!!!!!!

خخخخخخخخخخخ......

گگگگگگگگگگگگگگگگ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجون یه چیز دیگه یادم اومد با این مطلب شما من پیش دکتر قبلیم که می رفتم گاهی بهش میگفتم من موقع نز ...

آزیتا جون بذار منم در مورد تجربم بگم شاید به درد خیلیام بخوره.....

البته ببخشینا انقدر راحت توضیح میدم چون میدونم اگه یکی مثل من براش سوال باشه و جوابی براش نداشته باشه شاید براش کمکی بشه......

یادمه من چندین بار این حسمو توضیح میدادم اما واقعا نمیدونستم چه جوری به دکتر بگم ماشالله اکثرشونم که شوتن.....

من هی به دکترا میگفتم من موقع ن ز دی ک ی یه فشاری حس میکنم جوری که خودمو پس میکشم......

یعنی یه جوری میشد دیگه ادامه نمیدادیم.....

همش یه فشار غیر مستقیمو حین ن ز د ی ک ی حس میکردم و این حسو نمیتونستم توضیح بدم......

جالبه دکتر میپرسید حین ن ز د ی ک ی درد داری میگفتم نه غافل از اینکه من اصلا ن ز د ی ک ی به اون معنیو تجربه نمیکردم به خاطر اون حس و پس کشیدن خودم.....

همسرمم رعایتم میکرد و عملا وقتی دکتر میپرسید درد داری میگفتم نه.....

تازه موقع معاینه خانوم دکتر پ ا د م ه ر معنی درد رو فهمیدم.....

اما خدارو شکر بالاخره درمان شدم!!!!!

پس دوستای گلم خواهشا سوالاتتون رو بپرسین چون من اگه اون زمان میتونستم سوالمو خوب بپرسم شاید زودتر از اینا به مشکل آندومتریوزم پی میبردم......

به نظرم با رعایت ادب میشه همه سئوالاتمون رو بپرسیم چون حس میکنم اینجا تنها جایی هست که میتونیم همو درک کنیم و توش احساس راحتی بکنیم!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها.ان شاا... همگی خوب باشین.

آنا جون امیدوارم دخترت خوب باشه.

نمی دونم منو یادتون هست یا نه.من دومین انتقالم هم متاسفانه در اسفند ماه منفی شد.

دکترم ع ا ر ف ی عزیزم بود.خیلی دوسش دارم.با مشورت همسر قرار شد با ا ق ص ی ادامه بدم.ولی دلم هنوز پیش  ع ا ر ف ی هست.شاید دوباره برگردم پیشش.

توروخدا برای منم دعا کنین که بهترین تصمیم رو بگیرم

خلاصه ای از وضعیتم رو میگم که شاید یادتون افتادم  

من آندومتریوز متوسط رو به خفیف دارم.2بار رفتم کلینیک آندو ابن سینا و با پ ا د م ه ر ویزیت شدم و بار آخر بعداز منفی شدن میکروی دومم بود که اصرار به لاپارا داشتم ولی دکی گفت حالا زوده و اونقدری نیست که بخوایم بگیم منفی شدنت بابت اونه

من آنام مثبت هست که 2تا دکتر روماتولوژ رفتم و با آزهای بیشتر گفتن که فقط مثبتی و موردی نداره

من تو انتقال دومم پردنیزولون و سرم آی وی آی جی و انوکسپارین و آسپرین و ب6 و ب12 داشتم که دکتر روماتولوژم دیروز گفت هیچ دارویی نیاز نیست.مخصوصا آسپرین.ولی بعد انتقال آسپرین باید باشه.

خلاصه گیج و منگ ازمطب اومدم بیرون.شنبه برم ا ق ص ی و نامه دکتر روماتولوژ رو نشئن بدم و تست نزدیکی هم دارم.بعدش تصمیم میگیرم با کدوم دکتر ادامه بدم.اگه شما هم پیشنهادی دارین در خصوص ع ا ر ف ی و یا  ا ق ص ی لطفا بگین.ببخشید زیاد حرف زدم   

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
سلام  من یه کیست سه سانتی دارم از کجا بدونم آندومتریوز هستم ؟ در هنگام پریودی درد دارم و همچن ...

سلام عزیزم... همین توضیحاتی که aatrisa جون داد و اون آزمایشا رو حتما انجام بده و همچنین توضیحات آنا جون و اینکه کیست اندو رو توی سونو از روی رنگش تشخیص میدن البته همونطور که آنا جون میگن برو حتما کلینیک اندومتریوز ... کیست فولیکولی یکدسته مشکیه انگار یه حباب تو خالیه ولی کیست اندو یه خطهای سفید مانندی هم توش هست و اینکه معمولا کیست اندو پریودت به تعویق نمیفته .... چون اندو از پریود تغذیه میکنه.... با این کارا میتونن کیستت رو تشخیص بدن ... 

آنا جون ... شما فکر کنم درمانای من یادت باشه... بعد از اون میکروی ناموفق پیگیر درمان همسرم شدم ... ولی هیچکس به من توجه نمیکرد ... اگر شما و این تایپیک نبود من اصلا برای چکاب خودم کاری نمیکردم ...چون کلینیک ناباروری هیچیییی به من نگفتن ... دوستان منم تجربه رو میگم شاید به دردتون بخوره ... منم یه مدت طولانی ببخشید ببخشید باسنم درد میکرد طوریکه موقع خواب از دردش پا میشدمو و اصلا اونطرف نمیتونستم بخوابم ... دقیقا طرف چپ ... بعد این درد هر از گاهی میزد به پام به هر کی گفتم هی میگفتن این چیزی نیست سیاتیک... در حالیکه دقیقا من سمت چپ رحمم اندومتریوز وجود داره منتهی اون زمان هنوز توی تخمدانم رشد نکرده بوده ... ولی وقتی رفتم برای معاینه هم با سونو هم موقع معاینه فیزیکی طرف چپم درد داشتم در حالیکه طرف راستم هیچی درد نداشتم... و دکتر کلینیک ناباروری انقدر شوت بود که نفهمید ... چقدر منو سونو میکرد ... بعد جالب برای من و همسرم هی میگفتن اس پ ر م و مورفولوژی مشکل داره ولی هر وقت من میگفتم هی داره تعداد ا س پ ر م ها به طرز قابل توجهی کم میشه میگفتن مهم نیست ... همین دکتر میگفت مهم نیست ... در حالیکه خیلیییییییییییی مهمه ... لابد یه چیزی هست که داره کم میشه ... وقتی رفتم پیش متخصص شاخ درآورد گفت اصلا تا حالا چیزی رو بررسی نکردن هیچ درمانی برای ا س پ ر م انجام نشده ... حجمشم انقدر کم شده ... و آزمایشهای تکمیلی رو انجام دادیم

آزیتا جون ... نگران نباش... من اینو نمیگم ... اینو یه پروفسوری که متخصص ناباروی مردان و ما رفتیم پیشش میگه ...کسیکه محقق خودش و کسایی میرن پیشش که مثلا یه دونه یا دو تا اس پ ر م دارن ...فکرشو بکن ... 1 دونه... به ما گفت از مزایای ا س پ رم اینه که هر سه ماه تولید میشه یعنی عدد ثابت نیست که اگر الان یه چیزی شد دیگه نشه کاریش کرد... کسیکه ا س پ ر م تولید میکنه نباید نگران باشه ... چون مهمه که تولید میکنه ... در نهایت اون ا س پ ر م بالغ رو میشه با بیوپسی پیدا کرد ...پس اصلا نگران نباش ... خدارو شکر که متوجه شدی ... حال دیشبت منو یاد خودم انداخت وقتی فهمیدم مشکل اندو دارم ... ولی خداروشکر که فهمیدم اگر راهنماییهای آنا جون این تاپیک نبود من الان مثل اسکولا ببخشید البته   نشسته بودم بعد میرفتم توی سیکل خدا میدونه چی میشد ... مهم اینه که فهمیدم و رفتم دنبالش.... عزیزم نگران نباش ... مهم اینکه فهمیدی ... اول از همه به خاطر سلامتی همسرت و بعد هم ایشالله برای باردار شدنت ...

دوستاي گلم از همتون ممنونم ، من خودم واقعا با شادي تك تكتون شاد ميشم به همين خاطر هم اومدم اينجا گفت ...

بسیااااار کار درستی کردی مامان سبحان عزیز... چون همه ما همینیم ... با شادی هم شاد و با ناراحتی هم غمگین میشیم... و من بازم میگم اعتقاد دارم دعاهای ما در حق همدیگر کارساز ...

سلام بچه ها.ان شاا... همگی خوب باشین. آنا جون امیدوارم دخترت خوب باشه. نمی دونم منو یادتون هس ...

مهکان جان سلام به روی ماهت ... من خودم میگم باید پزشکی رو انتخاب کرد که به کارش ایمان داری ... البته من تجربه با هیچ کدومشون ندارم ولی خودم هم از اول با اون مرکز قبلی دکتراش یه جوری بودم ... حسم مثبت نیود دلم جای دیگه بود ... اینو از لحاظ تجربه و حسی دارم میگم نه قضاوت بین این پزشکا .... ایشالله بهترین تصمیم رو بگیری

آناجون یه سوال داشتم موقع اقدام (ببخشید)اگه ضربه ها محکم باشه به تخمدانهام فشار میاد و همینطور به ش ...

عزیزم با اجازه آنا جون ... فکرتو درگیر نکن ... برو یه ویزیت کن کلینیک اندومتریوز خیال خودتو راحت کن ... چون اصلا روی درد داشتن یا نداشتن نمیشه صد در صد نظر داد ... اینجوری اعصابتم راحت میشه .... نکته مهمیه ... ایشالله که شما مشکلی نداری ولی اگر هم باشه لااقل بدونی بهتره ... یهو غافلگیر نمیشی... مخصوصا ماها باید بررسی کنیم چون نوع پروتوکل ما با توجه به شرایطمون مشخص میشه ... ببخشید که دخالت کردم ... 🌹🌹

بچه ها جون من اومدم جوانه بخرم

جوانه ماش ريشه هاي سفيد و خوبي داره

اما جوانه گندم اينطور نيس انگار ريشه هاي كوچيكي از داخل گندم نوك زده

كدومش خوبه بگيرم

برا لانه گزيني خوبه شنيدم

مرسي

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مهکان جان سلام به روی ماهت ... من خودم میگم باید پزشکی رو انتخاب کرد که به کارش ایمان داری ... البته ...

مرسی لیلای عزیزم.توکل به خدا.ان شاا...که هر چی خیر باشه واسم پیش بیاد.همین طور برای همگی شما

بچه ها جون من اومدم جوانه بخرم جوانه ماش ريشه هاي سفيد و خوبي داره اما جوانه گندم اينطور نيس انگار ...

افسون جونم.دوست گلم ان شاا... روز انتقال بهترین روز زندگیت باشه و بچه یا ان شاا... بچه هاتو صحیح و سالم بغل کنی.  

افسون جونم.دوست گلم ان شاا... روز انتقال بهترین روز زندگیت باشه و بچه یا ان شاا... بچه هاتو صحی ...

مرسي عزيزدلممم

من لحظه شماري مي كنم كه زودتر بري توسيكل و اين بار نتيجه بگيري مهربونم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...