2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
آزیتا جان خیلی برات غصه خوردم برای تمام تلاشهات و خستگیهات, اما الان خوشحالم برات چون مشکل رو پیدا ک ...

ممنون عزیزم
راستش همسر من مشکل واریکوسل داشت ولی بدلیل بالا بودن سن من، دکتر گفته بود اول باردار شید بعد عمل کنید
و این مدت هم مدام مکمل مصرف میکرد
هفته پیش رفت پیش دکتر ج ن ت ی، اونم اول همینو گفت. باید حتما عمل کنی ولی بعد از میکرو بیا.
ولی دیروز که جواب آز رو برده بود براش ، دکتر گفت اصلا امکان باردار شدن ندارید باید سریع عمل کنی
تو آزمایشش دیدم هم DNA مشکل داشت هم مورفولوژی صفردرصد بود  
الان هم خیلی نگرانم می ترسم چیزی باشه که درست نشه
نمی دونم شوهرم همه چیزایی که دکتر بهش گفته بهم منتقل کرده یا نه
ولی از ناراحتی بیش از حدی که داشت همش احساس می کنم حرف دیگه ای هم بوده
خدا خودش کمک کنه بهمون

خدایا شکررررررر

سلام آناجون و بقیه دوستان خوبم

مامان سبحان ان شاالله به سلامتی انتقال بدی و مامان یه دوقلوی ناز بشی

آزیتاجان دقیقا قضیه مام مثل قضیه شما بود.بعد دوبار انتقال منفی و چنبار کنسل شدم سیکلام وقتی رفتیم پیش اورولوژ بهمون گفت شما اصلا اسپرم بالغ نداشتی چطوری آی وی اف شدی دکتر اورولوژیست خیلی تعجب کرده بود گفت خدا ازشون نگذره .شوهرم واریکوسل گرید 3داشت.ولی دکترزنانم حتی مارو به ارولوژیست ارجاع نداد فقط گفت وضع شوهرت خیلی خرابه سوم پریودیت بیا

ماهم دقیقا حس الان شمارو داشتیم که چقدر از عمر و سلامتی و پولمون رو بیخود و بی جهت هدر داده بودیم

ان شاالله که با عمل همسرت طبیعی باردار میشی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آناجون و بقیه دوستان خوبم مامان سبحان ان شاالله به سلامتی انتقال بدی و مامان یه دوقلوی ناز بشی ...

ممنون عزیزم شما بعدش چه مراحلی رفتید؟ همسرتون عمل کردن؟

خدایا شکررررررر
بله آنا جون ايشون مثبته. پس الان نيازي نيست بزنم؟

پس ماه هفتم باید بزنی و اگه خدای نکرده حین بارداری به خونریزی بیفتی هم فکر کنم احتیاطا باید بزنی!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من با این حرف آنا جون خیلی خیلی موافقم تو شرایط خاصی که ماها هستیم باید همه چیو راجع به خودمون چک کن ...

فدات عزیزم.......

انصافا من خودمم خیلی از تجربیات دوستان استفاده کردم......

چون این تجربیات با کلی هزینه روحی و جسمی و مالی دوستامون به دست اومدن و واقعا پربها هستن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان :  فعلا يه كم خوشحال باشيد همه جو عوض بشه ، من خدا رو شكر شنبه بايد انتقال ...

خدایا شکرت که اولین معجزت رو شامل حال مامان سبحانمون کردی.....

منتظر معجزه بعدیت برا دوستمون هستیم.....

سلام  من یه کیست سه سانتی دارم از کجا بدونم آندومتریوز هستم ؟ در هنگام پریودی درد دارم و همچن ...

مهسا جون یه آزمایش هست ca125 حالا انجامش بده + بشه یعنی داری ولی اگه نرمال بود مثل من نمیشه ردش کرد......

در ضمن یه ویزیتم بد نیست بری کلینیک آندومتریوز هر چی باشه اونا تخصصشون اینه!!!!!

سلام  من یه کیست سه سانتی دارم از کجا بدونم آندومتریوز هستم ؟ در هنگام پریودی درد دارم و همچن ...

اما در کل تشخیص قطعیش با لاپراسکوپیه!!!!!!

آناجون یه سوال داشتم موقع اقدام (ببخشید)اگه ضربه ها محکم باشه به تخمدانهام فشار میاد و همینطور به ش ...

عزیزم سلام به روی ماهت.....

دلم برات تنگ شده بود......

عزیزم والا من که آندو داشتم در حد ضربه ملایمم اذیتم میکرد ولی الان که درمان شدم بهترم اما خوب بستگی به شدت داره فکر کنم خیلی زیاد باشه عادیم باشی دردناک باشه.

دوستان ببخشین خیلی واضح توضیح دادم!!!!

دوستای گلم من از دیروز حالم به خاطر آتنا گرفته......

دوستای گلم حواستون به بچه های دوروبرتون باشه......

تصورش وحشتناکه بعد کلی جون کردن بچه دار بشی آخرش دور از جون تک تکمون این بلا سرش بیاد پس حواسمون به همه بچه ها باشه که خدام مواظب بچه هامون باشه!!!!!

آزیتاجان بله همسرم دوماهی میشه عمل کرده .قراره بره پیش دکترش ببینم چی میشه. آناجونم منم خیلی دلم بر ...

عزیزم انشالا همه چی روبراه شده باشه و شماهم طبیعی باردار بشید

خدایا شکررررررر