2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

zendegi  جون مبارکت باشه ،ایشالا به سلامتی  می شه یه توضیح بدی مشکل شما در ناباروری چی ب ...

سلام عزیزم من خودم تنبلی تخمدان داشتم البته با قرص هم تخمک میساختم البته چند ماه اصلا قرص نمیخورم شوهرمم واریکوسل داشت که عمل کرد ۲سال پیش ولی در مرکز نازایی گفتن اسپرم هاش بیشتر مرده هستن اسپرم زندش خیلی کمه 

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

لیلا جون من رفته بودم آز هورمونی و سونوی رنگی رو به دکترم نشون بدم گفت زودتر بیوپسی انجام بده بعد یه ماه دیگه قبل پریودت بیا واسه اقدام میکرو گفتم شاید نتونم به این زودی گفت الان هیچ مشکلی نداری ولی بعدا به مرور شاید واست مشکل پیش بیاد کارت سختر بشه گف که amhداره کم میشه بنظر شما من با این سنم مگه به این زودی ذخیرم تموم میشه؟    

توی آز نوشته amh2.69 بنظرشما کمه؟!

خدایا...شکرت😍

ستايش جون عمق رحم رو با يه وسيله فلزي بود فكر كنم اندازه گرفتن، واسه بعضيا توي مرحله سونوهاي قبل از پانكچر انجام ميشه و بعضيا هم روز پانكچر توي بيهوشي كه خيلي هم بهتره اينجوري... من ديدم واسه انتقال يه عددي رو ميگفتن مثلا روي ٥/٥ يا مثلا ٦ ... نميدونم چي رو ميگفتن ولي عمق رحم واسه اينه كه ببينن كجا بايد اون فسقليارو بكارن ، عمق رحم منم ٦/٥ بود 

زندگی جون مباااااارکه . خیلی خوشحال شدم برات . این چندروز خیلی به فکرت بودم خدارو شکر واقعا
فقط چرا انقدر صبوری می کنی دختر؟ من جات بودم تا الان آز دومم داده بودم و خیالمو از دوبرابر شدن بتام راحت کرده بودم. بدو برو آزمایش بده ما منتظریممممم   

خدایا شکررررررر

من خیلیها رو دیدم بعد از میکروی ناموفق طبیعی باردار شدن. ولی همشون مشکل اصلیشون تنبلی تخمدان بوده. که با این داروهای میکرو تحریک شدن و بعدش باردار شدن
برای من که این قضیه امکان پذیر نیست چون pco نبودم و اینکه یکساله که یا دکاپپتیل زدم یا  اچ دی مصرف می کنم به خاطر آندو. ولی بقیه دوستان همیشه امیدوار باشن به این قضیه.

خدایا شکررررررر

دوستان کیا اینجا اوابوست میخورن؟ شده به کسی نسازه؟
من 2 روز اول روزی دوتا خوردم . بعدش کردم روزی 4 تا. اوایل که خوابالودگی و کسل بودن خیلی اذیتم میکرد . بعد از 3-4 روز معده درد شدید گرفتم. خیلی شدید که برام بی سابقه بود. چون هیچوقت مشکل معده نداشتم تاحالا
البته تو سرچ هام برای دلدرد یه جا دیدم که نوشته بود اگه آسپرین میخورید قطع کنید. منم قطع کردم حالا 2روزه سردرد شدید دارم. به خاطر اچ دی فکر کنم نباید اسپرین قطع می کردم
کلا همه چی ریخته بهم.
بعدا تو یه گروه دیدم یه نفر دیگه هم گفت به خاطر اوابوست معده درد گرفته . گفتم شاید برای این باشه. چون 4تا کپسول گنده تو یه روز زیاده به نظرم.
یا نکنه به خاطر اینهمه دارویی که سر میکرو مصرف کردم زخم معده ای چیزی گرفته باشم.
البته اون دختره میگفت بعد چندروز معده دردم خوب شد بدنم عادت کرد. نمی دونم یعنی ادامه بدم باز؟
با خواب آوریش نمی دونم چه کنم. خیلی بده انقدر کسلم که فقط دلم می خواد یه جا بندازم خودمو. حال هیچ کاری ندارم :)

خدایا شکررررررر

سلام دوستان، روزتون بخیر، عذر میخام من یه سوال داشتم، ممنون میشم راهنماییم کنید، من 1 مرداد پروسه ی ivf رو تو مرکز رویان شروع میکنم، در کل بگم هیچ اطلاعاتی از ivf ندارم، میتونم خواهش کنم بگین که قبل و بعد از انتقال چکار باید کرد، تغذیه چطور باشه که توی نتیجه تاثیر گذار باشه؟ ضمن اینکه من خودم هیچ مشکلی ندارم خدارو شکر، ولی شوهرم تعداد و تحرک اسپرمش خیلی پایینه

دوستان ميشه بگيد جنين بلاستوسيت يعني چي؟

بعد از لقاح هر مرحله از تقسیم سلولی و رشد اسمای مختلفی دارن،،،بعد از لقاح اول تقسیم دو سلولی ، چهار سلولی هشت سلولی ..بعد این تقسیم سلولی هر روز بیشتر میشه و میرسه به مرحله مورلا ، و بعد از پنج تا شش روز این تقسیمات افزایش پیدا میکنه و به حدود صد و خورده ای میرسه که بهش میگن بلاستوسیست ، بلاستوسیست مرحله ای که در بارداری طبیعی جنین وارد رحم میشه و شروع به لانه گزینی میکنه، حالا در لقاح آزمایشگاهی ممکنه بذارن سن جنین به پنج روز برسه و بشه بلاستوسیت بعد انتقال بدند.

لیلا جون من رفته بودم آز هورمونی و سونوی رنگی رو به دکترم نشون بدم گفت زودتر بیوپسی انجام بده بعد یه ...

عزیزم به مرور منظور نه یه سال دو سال حتی چند سال،،،اولا ذخیرت خوبه ، دوما ذخیره به این زودیا تموم نمیشه،، خیالت راحت راحت،،، اصلا نگران نباش ،،،فکر کن به طور نرمال خانوما تو ۵۰سالگی یایسه میشن ،،،دیگه حساب کن هنوز خیلی مونده ،،، بعد از ۴۰ سالگی کم میشه اونم یهو نیست ،،،نگران نباش اصلا، با این ذخیره با آرامش برو جلو راستی خودتو تقویت کن ،،، مکمل بگیر بخور رو کیفیت تخمکهات تاثیر داره،حسابی به خودت و همسرت برس که به خواست خدا وارد سیکل شدی جنینای تپل مپل داشته باشی که بعد بشن نی نی هاتون😍😍😍👪🍼🍼🍼

سلام دوستان، روزتون بخیر، عذر میخام من یه سوال داشتم، ممنون میشم راهنماییم کنید، من 1 مرداد پروسه ی ...

سلام عزیزم،،، ایشالله به سلامتی ،،در مورد تغذیه آنا جون میگن روال عادی رو برو جلو همونایی که همیشه میخوردی ، خب البته سعی کن نوشابه و قهوه و کافیین نخوری ،نمک و شکر و چای هم کم مصرف کنی، میوه و سبزیجات به اندازه کافی بخور، میتونی قبل سیکل حتما اسید فولیک و مکمل برای کیفیت تخمکها مصرف کن،

برای همسر کمپرس یخ برای ب ی ض ه ،هر شب ، توصیه پزشک همسر آنا جون که منم همسرم انجام میده و تاثیر داره

موبایلشو تو جیب شلوارش نذاره، لب تاب هم رو پاش نذاره، دوش گرم ، جکوزی و سونا هم اصلا نره ، اگر کارش نشستنیه هر نیم ساعت تا چهل دقیقه پا شه یه دو قدم راه بره که ب ی ض ه ها دماشون بالا نره

ایشالله که به خیر و خوشی عزیزم مامانی 😍😍🍼🍼👪