2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
سلام ليلاي عزيز ، ممنون خانمي كه به فكر من هستي ، عزيزم من هم بيشتر از سيكل قبلي دلم ميسوزه كه ضخامت ...

سلام عزیزم... دیروز به نیتت خیلی دعا کردم و از خدا خواستم که خودش کمکت کنه... داشتم یه سری دعا میخوندم یهو همچین دعایی رو دیدم که نوشته بود همچنان به دعا کردن و پرستش خدا ادامه بدهید و هر چیزی که خداوند براتون مقدر میکنه قبول کنین حتی اگر طعم تلخی داره چون باید بدونید این بهترین برای شماست که فقط خداوند از اون با خبره.به زودی رحمت خداوند نصیب شما هم خواهد شد.. خودمو گذاشتم جای شما ... دیدم این حرفو تو این شرایط به من بگم عصبانی میشم صد در صد و میگم چرا چرا ...پس کی اون روز میاد.. همش دارم اذیت میشم ... میدونم سخته ولی امیدتو از دست نده ... ما هم همچنان دست به دعاییم.... الهی آمین بیای خبر خوش بدی عزیزم....الهی آمین بیای بگی بتا مثبت شد... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

من امروز رفنم پي ار پي كردم 

چهارشنبه انتقال دارمراستي شوهرم ميگه بعد از انتقال يه شب بستري بشم و بمونم كه تكون نخورم تو گاندي شما نظرتون چيه ؟

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

مامان سبحان جون انشالله كه حاجت روا ميشي عزيزم روز ده سيكلم كه رفته بودم سونو يه خانمي بود ضخامت اندومترش ١٠شده بود اما تري لاين نشدن بود و سبكلشوركنسل كردن اما واسه منو كنسل نكردن ظاهرا تري لاين شدن رحم خيلي براشون مهمه شايد شما هم اين مشكلو داشتي عزيزم وگرنه ضخامت ٧ بد نيست ظاهرا 

به سلامتي ماري جون شما تهران نيستي؟

مرسي مامي جون من تهران هستم عزيزم اما خب گاندي يك ساعت بيشتر اجازه نميدن دراز بكشيم امروز كه رفته بودم پي ارپي تو بخش اي وي اف ميگفتن اگه بمونيد و بستري بشيد از رو تخت بلندتون نميكنن و مستقيم ميبرنتون اتاقتون البته شنيدم تو يزد هم يه شب بستري ميكنن و مرخص نميكنن 

هستم عزيزم اما خب گاندي يك ساعت بيشتر اجازه نميدن دراز بكشيم امروز كه رفته بودم پي ارپي تو بخش اي وي ...

نميدونم عزيزم

والا چي بگم

منم نميدونم چقدر فرصت دارم رو تخت بخوابم

ولي دكتر من اعتقادي به استراحت بعد از انتقال نداره

يعني استراحت مطلق منظورمه

ميگه همون زندگي معمولي ولي كارهاي سنگين نكنيد

هر كدوم يه چيزي ميگن

نميدونم عزيزم والا چي بگم منم نميدونم چقدر فرصت دارم رو تخت بخوابم ولي دكتر من اعتقادي به استراحت ...

من خودمم به استراحت مطلق خيلي اعتقاد ندارم اما يكي دو روز اول و دوست دارم استراحت كنم اما بعدش زندگي عادي ولي خب ادم ميگه روز اول و مراعات كنم اينهمه زحمت كشيدم نميدونم والاااااا

مامي جون شما دفعه اولته ميخواي انتقال بزي عزيزم؟اگه منظورت همون روز انتقال هست نه خيلي زمان نميبره از زماني كه رحم رو اماده ميكنن تا جنين شناس ني و مياره شايد ٥ دقيقه عزيزم خيلي زمان بر نيست

مامي جون شما دفعه اولته ميخواي انتقال بزي عزيزم؟اگه منظورت همون روز انتقال هست نه خيلي زمان نميبره ا ...

بله من دفعه اولمه

ماري جان بعدش كجا استراحت ميكنيم؟

همونجا يا روي تخت؟

چه جوري ميريم رو تخت؟