2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست

بهار جان اینجا بالای 65 سال مجانی آزمایش میدن و بفیه چیزا مثل سونو گرافی و ام آر آی رو نصف قیمت...دکتر خانواده هم که کلا پولی نیست چون با پرداخت مالیاتت در واقع حقوقش رو میگیره .... ولی یه چیز جالب مثلا عمل جراحی و بستری شدن تو بیمارستان هزینه اش اندازه آزمایش خون میشه یا یه ویزیت دکتر خصوصی .... جالب واقعا.... بعد مثلا اینجا دکترا پولدار هستن ولی نه مثل پزشکای ایران .... چون هر چی درآمدت بیشتر باشه باید مالیات بیشتر بدی... پزشکا 50 درصد مالیات میدن ... نمیتونن هم بپیچینون    برای همین وضع مالیشون خوبه ولی نه در حد پزشکای ایرانی .... قشنگ میری پزشک مطبش بهت فاکتور میده .... خیلی جالب ... بهار جان یعنی شما حتی تیکت هم پرداخت نمیکنی؟؟

خب بذارین یه چیزی براتون تعریف کنم یکم بخندیم ... یه خاطره حال و هوامون عوض شه ... آنا جون ببخش ... گفتم روحیه مون عوض شه ... ما داشتیم اسباب کشی میکردیم بعد هنوز گاز و اینا وصل نبود مجبور شدیم بریم خونه مادرشوهرم ... مادرشوهر من خیلی حساس رو وسایلش بعد خیلیم تمیز و مرتب... عصری رفت بیرون من موندم خونه خسته بودم حسابی گفتم برم تو پذیرایی تلویزیون ببینم هی زدم این کانال اون کانال هیچی نداشت یهو نمیدونم چی شد کلا کانالا قاطی پاتی شد منو بهم خورد. زود خاموش کردم همه چیو مثل اولش گذاشتم که مثلا من نبودم بعد رفتم آشپرخونه گفتم یه چایی بخورم لامپ رو زدم یهو ترکید     من حالا دنبال لامپ نو ... خلاصه مادرشوهر اومد دید لامپ ترکیده ...هی غر زد هی غر زد الان چند سال لامپ عوض نکردم تو ختما بدجوری پریزو زدی ... بعدم که دید تلویزیون قاط زده ... دیگه یه وضعی عین فیلما       برای اینکه کامل بشه صبح پاشدم دیدم ای بابا پری شدم ... ملافه تخت سفید مثل برف اونم که ... دیگه مونده بودم بخندم چی بگم ... یعنی با خودش گفت خوبه دختر یه شب اومد خونم بمونه      گفتم از شیرین کاریام بگم وسط انتظار بتا و انتقال و پانکچر و هزینه و عمل یکم بخندیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بذارین یه چیزی براتون تعریف کنم یکم بخندیم ... یه خاطره حال و هوامون عوض شه ... آنا جون ببخش ... ...

فدات جیگرررررررر......

حسابی به مادر شوهرت خوش گذشته......

ایشالله نوه جینگولیش بیاد و حسابی خونشو درب و داغون کنه و تلوزیونشون رو کلا سر و ته بکنه و کل لامپای خونه رو دونه دونه بترکونه و ملافه هارم که قهوه ای خوش رنگ بکنه قدرتو رو بیشتر میدونه......

خخخخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهار جان اینجا بالای 65 سال مجانی آزمایش میدن و بفیه چیزا مثل سونو گرافی و ام آر آی رو نصف قیمت...دک ...

نه عزيزم اينجا همه چي رايگانه تا ٥بار پانكچر رايگانه به انتقال كاري ندارن پانكچر رو حساب مي كنيد بعد از ٥بار پانكچر هم ٣٠درصد ميدي بقيه رو دولت ميده 

ازمايش و دارو و بيمارستان و عمل همه چي رايگانه تازه من كلينيك تقريبا ٥٠كيلومتر تا خونمون فاصله داشت هزينه رفت و برگشت هم دولت بهم ميداد ولي اينجا ماليات خيلي بالاس

خب بذارین یه چیزی براتون تعریف کنم یکم بخندیم ... یه خاطره حال و هوامون عوض شه ... آنا جون ببخش ... ...

ليلا جون كلي خنديدم از دستت ، راستي شما گفتي مادر شوهرت ايراني نيست ؟ اگر اينطوره خيلي جالبه كه خارجي ها اين قدر حساس ترن .

ولی رحمت جون و aatrisa جون ، بیاین کلا بهش فکر نکنیم ، الان این درمانهارو انجام میدیم بعد میزنیم به ...

--------------------------------------------------------------------------------------

لیلا جان موافقم یا نظرت...من یه مدت پروژه ای کار میکردم اما بعد تحریمها و...که تعطیل شد با اینکه دولتی بود...امسال هم میخواستم دکترا شرکت کنم مخصوصا اینکه همسرم هم آزمون داشت گفت بیا هر دو بخونیم اینطوری انگیزت بیشتره اما اصلا دل و دماغ نداشتم و انقدر درگیر درمان شدم که خودمو فراموش کردم. .الان هم که اینه وضعیتم...درکل خیلی شلوغ نیستم و همین باعث شده که بیشتر فکر کنم..اما انشاا...بعد جراحی سعی میکنم مشغولیتمو بیشتر کنم...هرچند که بهترین روزهای زندگیم با این دغدغه گذشت و بسی دلگیرم..الان مامان سبحان جون که کلاس شون تمام شده بیشتر درک میکنن که چقدر سخته...خدا خودش رحم کنه بهمون

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
مامان ماماني جون لذت مادرشدن گواراي وجودت عزيزم  ان شالله ٩ماه بارداري شيريني رو پشت سر بزاري

ممنون عزيزم لطف کردي. انشالله خدا نيني شما رو حفظ کنه انشاللهشما هم بارداري خوبي داشته باشي و نيني رو به سلامتي بغل کني

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
نه عزيزم اينجا همه چي رايگانه تا ٥بار پانكچر رايگانه به انتقال كاري ندارن پانكچر رو حساب مي كنيد بعد ...

چه خوب بهار جان ... اینجا همون مدل که گفتم ... تا سه پانکچر میتونی بری دولتی بعدش همون دولتی هم انحام بدی باید پول بدی ... خداروشکر که نتیجه گرفتی ... برای ماها هم دعا کن عزیزم   

ليلا جون كلي خنديدم از دستت ، راستي شما گفتي مادر شوهرت ايراني نيست ؟ اگر اينطوره خيلي جالبه كه خارج ...

آره مامان سبحان عزیز ... انقدر هم تر و تمیز و حساس ... منم که از خجالتش دراومدم   ولی خانوم خوبیه ... خب به هر حال مادرشوهره دیگه   

nazi دیدی چه داستانی داشتم ... وای من از این سوژه ها زیاد دارم .... حالا میام براتون میگم این وسط یه تمدد اعصابیم بکنیم....  

-------------------------------------------------------------------------------------- لیلا جان موا ...

عزیزم گذشته ها گذشته ...فکرشو نکن .... به امید خدا این عمل تموم شد یه سرگرمی برای خودت درست کن ... شاید باورت نشه من حتی اون موقع که حوصله هیچی نداشتم روی گوشی بازی ریخته بودم یعنی سرگرم میکنه چه جور ... از درمانهای بعد از انتقال میدونم اینکار ... تا حد بی شوهری پیش میبره آدم     چه برسه به فراموش کردن استرسای انتقال ... 

آنا جونم من بعد دوماه ونیم پریود شدیم.... الان روز نهم هستم هنوز خونریزی دارم زیاد نیست اما متوسطه..... چکار کنم که قطع شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..... میخام روزه بگیرم اعصابم خورد ه

بلاخره اونی ک باید میاد و...