خودمون رو سرگرم كنيم رو قبول دارم ، من تا هفته پيش كه هنوز مدرسه ها تمام نشده بود اصلا خيلي فكرم مشغول نبود ولي از وقتي تعطيل شديم الكي همش فكر و خيال مياد سراغم ولي خوب بايد يه طوري باز خودم رو مشغول پياده روي و ورزش و فيلم ديدن و كتاب خوندن كنم تا اين روزهاي سخت هم بگذره و به قول آنا جون وارد روزهاي انتظار شيرين ٩ ماه بارداري بشم .
1396/03/08 | 13:59
0
تورک_آنا عضویت: 1392/06/10 تعداد پست: 8478
دوستان من يه سوال داشتم باروش ميكرو ميشه تعيين جنسيت كرد البته نه به روش پي جي دي كه اونو شنيدم به ج ...
ویرایش
مامان پری جون اطلاعاتم دقیق نیست اما اونجوری که من میدونم تو آی یو آی هم صد درصد نیست بتونن اسپرم y رو سلکت کردن......
تا جایی که میدونم یه غربالگری میشه اما صددرصد نیست فکر کنم اگه اشتباه یادم نمونده باشه از روی سبکی و یا حجم یا یه همچین چیزب یه غربالگری انجام میشه اما اینطوری نیست که اسپرمایی که انتخاب شدن حتما از نوع y باشن....
فکر نکنم تو آی یو آی بخوان دقیق x و y رو از هم جدا کنن.....
چون هزینه جدا کردن دقیق به این نوع خیلی بالاس....
تا جایی که میدونم قراره روشی رو به کار برن که بتونه اسپرم یا تخمک رو غربال کنه اما فکر کنم هنوز انجام نشده....
اگه اینطوری بود که تو میکرو وقتی میبینن زوج مشکل کرومزومی یا ژنتیکی دارن قبل لقاح و تشکیل جنین تخمک و اسپرم سالم رو جدا میکنن و لقاح میدن و اینجوری اسپرم یا تخمک سالم هدر نمیره......
پس عزیزم فعلا با اطلاعات من فقط جنین غربال میشه و فعلا تخمک و اسپرم غربال نمیشه......
بازم دوستان شاید اطلاعاتی داشته باشن!!!!!!