2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست
سلام من همون سارا60 هستم من پارسال دوتا انتقال منفی داشتم و علت نازایی من رو هم بستن  لوله ها م ...

عزیزم مگه انتقال دادی و روزه هم میگیری؟

والا چی بگم دیگه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا تورک نظر شما چیه؟ من به دکترم  گفتم قبل انتقال بعدی آزمایشات انعقادی و ایمنی رو برام انجام ...

عزیزم فامیل نبودنتون دلیل نمیشه جنین مشکل ژنتیکی نداشته باشه.....

عزیزم فعلا به این چیزا فکر نکم ایشاله امروز فردا نتیجه بتای تپلتو میدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا عزیز چرا بدن یا رحم قبول نمیکنه جنینو ؟ منکه تا حالا هر سونویی رفتم توو مرکز طی سیکل گفتن رحمت خ ...

عزیزم خوب یکی از عوامل پس زدن حنین مشکل ایمنی هست.....

از بابت مشکل انعقادیم خوب مشکل داشتن باعث میشه خونرسانی به جنین خوب اتفاق نیفته و رشد جنین متوقف بشه....

خب از خودم بگم که امروز با دکتر پ ا د م ه ر ویزیت شدم دوباره با جواب سونو..گفتن که بلههههههه ندول و ...

آتریسا جون ایشالله لاپرا خوبی داشته باشی و حتی الامکان با همین لاپرا یه سری و حتی همه مشکلاتت کنار برن....

پرپر جون به سلامتی عزیزم..... عزیزم خوب شیافتو که هر ۸ ساعت باید بذاری..... آمپول سلکسانتم امروز م ...

آنا جون مرررسي عزيزم خدا شمارو واسه ماها سالم و خوشحال و پرانرژي حفظ كنه الهي...

كي زدن امروز آمپولو ؟؟ من متوجه نشدم چرا

نه عزیزم دیگه امشب نزن..... برا منم روز انتقال صبح گروژسترون و سلکسان رو زدن و گفتن از فردا مجدد بز ...

مگه اناكساپارين با پروژسترون كارش يكيه ؟ نزدم ديگه امروز، صبح ميزنم ، صبح همون دوتا پروژسترونو زدم، امشب شيافم نميذارم از فردا خوبه ؟

مامان سبحان،یه سوال درباره پی آرپی میپرسیدی،چون من آخرین باری که باابن سیناتماس گرفتم برای پی آرپی سوال کردم گفتن فقط برای کسایی که مشکل ضخامت آندومتردارن ممکنه جواب بده،شماهم که یه بارسیکلت به همین دلیل کنسل شدشایدبرات مفیدباشه.

پرپرجون بعضی جاها وقت عمل تمام تزریقاتو انجام میدن واسه همین آناجون اینطوری گفتن،ولی من توهیچ کدوم از انتقالام سلکسانو تزریق نکردن ،کاش شماهم سوال میکردی برات سلکسان زدن یانه ،عزیزم پروژسترون وسلکسانم کارشون متفاوته.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
مامان سبحان،یه سوال درباره پی آرپی میپرسیدی،چون من آخرین باری که باابن سیناتماس گرفتم برای پی آرپی س ...

دختر فروردين عزيز ممنون از راهنماييت ، حالا اين دفعه رفتم حتما ميپرسم ، توكل به خدا ان شا الله كه همگي جواب بگيريم .

مامان سبحان،یه سوال درباره پی آرپی میپرسیدی،چون من آخرین باری که باابن سیناتماس گرفتم برای پی آرپی س ...

ممنونم عزيزم، خب من كاملا به هوش بودم هيچ تزريقي صورت نگرفت، الان بزنم؟؟ دير نيست ؟

مگه اناكساپارين با پروژسترون كارش يكيه ؟ نزدم ديگه امروز، صبح ميزنم ، صبح همون دوتا پروژسترونو زدم، ...

پرپر جون هم آمپول میزنی هم شیاف؟

به نظرم اشتباه میکنیا......

شیافارو برا روز مبادا دادن فکر کنم......

واسه من که اینطوری بود.....

وقتی دو تا آمپول داری همون کافیه حالا زنگ بزن باز بپرس.....

اما من اوایل همون دو تا آمپول رو داشتم.....

شیافا واسه وقتی بود که به لک بینی بیفتیم اونم نه لک بینی روزای اول که طبیعی هستن.....

لک بینی به معنی واقعی.....

عزیزم ببین من یه بار دیگه میگم:

من روز انتقال صبح پروژسترون و انوکسوپارینمو تو اتاق عمل زدن و دیگه اون روز نزدم تا فرداش.....

فقط از فرداش انوکسوپارینامو صبح میزدم پروژسترونامو شب!!!!

عزیزم کار انوکسوپارین و پروژسترون یکی نیست فقط چون پروژسترون غلظت خونو بالا میبره و انوکسوپارین کارش کم کردن غلظت خونه پس بهتره با هم نزنی چون یه جورایی پروژسترون اثر انوکسوپارینو خنثی میکنه.....

دکتر زنان من گفته بود بهتره لااقل دو ساعت فاصله بندازی.....

منم یکیو صبح میزدم اون یکیو شب!!!!!

ممنونم عزيزم، خب من كاملا به هوش بودم هيچ تزريقي صورت نگرفت، الان بزنم؟؟ دير نيست ؟

پرپر جون احتیاطا زنگ بزن بپرس ولی نگران نباش......

دیرتر بزنی بهتر از اینه زیادتر بزنی بعد کمش کنی......

مگه اناكساپارين با پروژسترون كارش يكيه ؟ نزدم ديگه امروز، صبح ميزنم ، صبح همون دوتا پروژسترونو زدم، ...

پرپر جون هم آمپول پروژسترون میزنی هم شیاف؟

به نظرم اشتباه میکنیا......

شیافارو برا روز مبادا دادن فکر کنم......

واسه من که اینطوری بود.....

وقتی دو تا آمپول پروژسترون داری همون کافیه حالا زنگ بزن باز بپرس.....

من اوایل همون دو تا آمپول رو داشتم.....

شیافا واسه وقتی بود که به لک بینی بیفتیم اونم نه لک بینی روزای اول که طبیعی هستن.....

لک بینی به معنی واقعی.....

عزیزم ببین من یه بار دیگه میگم:

من روز انتقال صبح پروژسترون و انوکسوپارینمو تو اتاق عمل زدن و دیگه اون روز نزدم تا فرداش.....

فقط از فرداش انوکسوپارینامو صبح میزدم پروژسترونامو شب!!!!

عزیزم کار انوکسوپارین و پروژسترون یکی نیست فقط چون پروژسترون غلظت خونو بالا میبره و انوکسوپارین کارش کم کردن غلظت خونه پس بهتره با هم نزنی چون یه جورایی پروژسترون اثر انوکسوپارینو خنثی میکنه.....

دکتر زنان من گفته بود بهتره لااقل دو ساعت فاصله بندازی.....

منم یکیو صبح میزدم اون یکیو شب!!!!!

پرپر جون هم آمپول پروژسترون میزنی هم شیاف؟ به نظرم اشتباه میکنیا...... شیافارو برا روز مبادا دادن ...

من بد گفتم ببخشيد ، به من از روز پانكچر تا انتقال روزي دوتا آمپول پروژسترون دادن كه صبحا بزنم،بعد از انتقال اونارو قطع كرد و به جاش روزي سه تا شياف داد كه استفاده كنم هر ٨ ساعت يه بار و روزي يه دونه زيرجلدي انوكسپارين، من مشكلم انوكسا بود ، نميدونستم از روز انتقال بزنم يعني از ديشب يا از امروز 

بازم ممنونم بابت راهنماييت