2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048344 بازدید | 684650 پست
آنا جون کمک، دیروز پانکچر داشتم اصلا لک بینی نداشتم دیشب ی شیاف گذاشتم امروز صبح رو لباس زیرم لک قهوه ای بود،طبیعیه؟

عزیزم بعد پانکچر که کاملا طبیعیه تا چند روز لک، تازه بعد انتقالم تا چند روز طبیعیه اصلا نگران نباش!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من یه کار اشتباه انجام دادم،تو باغچمون سبزی کاشتیم از سر بیکاری نشستم ب سبزی چیدن اونم ی عالمه،میگم اونجوری نشستن ک پاهارو رو شکم جمع میکنیم ب تخمدانام فشار نیاورده باشه،احساس خفیف درد پری گرفتم،چ غلطی کردم    ،شوهرمم عصبانی شد ازم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
انا جون من یه کار اشتباه انجام دادم،تو باغچمون سبزی کاشتیم از سر بیکاری نشستم ب سبزی چیدن اونم ی عالمه،میگم اونجوری نشستن ک پاهارو رو شکم جمع میکنیم ب تخمدانام فشار نیاورده باشه،احساس خفیف درد پری گرفتم،چ غلطی کردم    ،شوهرمم عصبانی شد ازم

عزیزم نه بابا الکی خودتو نگران نکن.....

خیلیا حتی از اول تا آخر بارداریشون از توالت ایرانی استفاده میکنن.....

پس الکی فکرای منفی نکن فقط سعی کن برای اینکه بعدا خودخوری نکنی این چیزارو تکرار نکنی وگرنه خیلیا کلیم کار انجام دادن ولی شکر خدا ختم به خیر شده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام ، مرسی از اینهمه عشق 

بخدا من همه رو درک میکنم و دعا میکنم اولین دعام همین بود که همه این طعم شیرین رو بچشن انشالله.... خیلی ممنون از تبریکاتون ... من دوبار میکروم منفی شد و بار سوم مثبت شدم و بیخیال ترین آدم دنیا شدم و سپردم دست اونیکه باید بخواد.... چون جنینی که انتقال میدن ما دیگه هیچ دخالتی نداریم خودش میدونه مقدر میکنه تو این دنیا باشن یا نه... تازه کلی از خوراکی هاییکه دفعه های پیش خوردم نخوردم چون ناخودآگاه فکرم میرفت پیش انتقالم، برای همین عادی بودم از روز سوم  مهمونی ام رفتم ولی حرکات تند انجام نمیدادم... انشالله قسمت همه دوستان به حق این ماه عزیز و مبارک میشه   

خداجونم ممنون بابت معجزه های زیبایی که بهمون بخشیدی...خودت حافظ دوقلوهامون باش💑
سلام ، مرسی از اینهمه عشق بخدا من همه رو درک میکنم و دعا میکنم اولین دعام همین بود که همه این طعم شیرین رو بچشن انشالله.... خیلی ممنون از تبریکاتون ... من دوبار میکروم منفی شد و بار سوم مثبت شدم و بیخیال ترین آدم دنیا شدم و سپردم دست اونیکه باید بخواد.... چون جنینی که انتقال میدن ما دیگه هیچ دخالتی نداریم خودش میدونه مقدر میکنه تو این دنیا باشن یا نه... تازه کلی از خوراکی هاییکه دفعه های پیش خوردم نخوردم چون ناخودآگاه فکرم میرفت پیش انتقالم، برای همین عادی بودم از روز سوم  مهمونی ام رفتم ولی حرکات تند انجام نمیدادم... انشالله قسمت همه دوستان به حق این ماه عزیز و مبارک میشه

عزیزم بهترین کارو کردی.....

منم بار سوم بی خیالتر بودم حتی گردگیری هم میکردم.....

خورد خوراک روتینمو میخوردم......

فقط دو سه روز قبل آز استرس اومد سراغم وگرنه خیلی بیخیال بودم.....

بهترین کارم اینه دیگه بعد انتقال همخ چیو بسپری به خدا.....

خدارو شکر جواب گرفتی......

ایشالله به سلامتی بغلشون کنی.....

مرسی آنا جونم، دیگه عمرا تکرار بشه،هنو چیزی انتقال ندادم انقد نگرانم وای ب حال روزی ک انتقال داده باشمو این کارا رو هم بکنم

عزیزم در کل باید ریلکس باشی چون هیچی به اندازه استرس بهت فشار نمیاره......

ببین لیزا جون مجبور شده بود روز انتقال با همسرش کف آشپزخونه رو تمیز کنه و کلی خودشو خسته کرده بود ولی میبینی شکر خدا آزش +شد.....

پس میبینی خیلیم به این چیزا نیست.....

هر کاری تا قبل پانکچر و انتقال انجام دادی دادی دیگه یقیشو با تمام وجودت باید بسپری به خدا.....

ببین الهه صبرم نتیجه بیخیال بودنشو گرفته.....

پس خیلی به خودت استرس نده.....

تا میتونی یه سری چیزا رو رعایت کن اما دیگه بیش از اندازه وسواس نشون نده.....

خدا بخواد نشد نداره.....

فقطم به نتیجه + فکر کن عزیزم.....

من منتظر خبرهای خوشم زودباشید دوستان

باران جون عزیزم منم منتظر شنیدن خبر معجزه خدام که قسمتت شده......

ایشالله خیلی خیلی زود میایی و با خبرمون میکنی.....

از الان گوارای وجودت نازنین.....

باران جون عزیزم منم منتظر شنیدن خبر معجزه خدام که قسمتت شده...... ایشالله خیلی خیلی زود میایی و با ...

ممنون درمورد من که واقعا فقط مهجزه اگر بشه چون رفتن پیش دکتر و مرکز ناباروری کاملا کنسل شده

خانما من امروز انتقال دادم، كلاً ٥ تا جنين داشتم كه گفتن همشون خوبن ، ٣ تا فريز كردم ٢ تا واسم گذاشت گفت راضي ام دكتر ديگه بقيه اش با خداست

الانم داروهامو گفت ادامه بدم تقويتارو، شياف روزي سه تا، ١٦ تا آمپول انوكساپارين هم داد كه زيرجلدي هر روز بزنم

الان سوالم اينه از امشب اين كارارو كنم يا از فردا ؟؟؟

پر پر جون به سلامتی ، ایشالله که نه ماه میچسبن بهت  

داروهارو از همین امشب بزن ، چون تو دیگه انتقال دادی الان تو دلت هستن ،به من اینجوری گفتن داروهای جدید از روزی که انتقال میدی شروع میشه، حالا باز آنا جون بیاد میگه 

عزیزم فکر نکنم جای نگرانی باشه اما با دکترت مطرح کن تا خیالت راحت تر بشه.....

ممنونم آنا جون ، امروز رفتم رويان پرسيدم گفتن چيز خاصي نيست ، گفتن خونريزي بيشتر از ١٠ روز يا كمتر از ٣ روز نگران كننده است .

عزیزم شایدبه خاطرتغذیت باشه منم ماه گذشته خونریزیم وحشتناک بود خوب که بررسی کردم متوجه شدم به خاطرای ...

نه دختر فروردين عزيز چيز خاصي نخوردم ، حالا ديگه امروز از دكتر پرسيدم خيالم راحت شد .