2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست

اتيسا جون ليست كامل رو انا جون چند صفحه پيش گذاشته، اون تستهايي كه من دادم به اون كاملي نيست. ولي يك چيزي بگم بهت، اين جوري كه من فهميدم و دكترم برام توضيح داد ٤٠٪‏ از ادمهاي بي مشكل هم اگر اين تستها رو بدن ممكنه يكيش يا چند تاييش مثبت بشه، بدون اينكه مشكلي وجود داشته باشه و نياز به درمان خاصي باشه. از اون طرف هم افرادي كه به طور جدي لوپوس دارند به راحتي ميتونند تو فاز خفته بيماريشون حامله شن و تحت كنترل بچه سالم به دنيا بيارند. 

حالا از اونجايي كه ماها براي باردار شدن دارو مصرف ميكنيم اين داروها ميتونه محرك باشه براي فعال شدن بعضي فاكتورهاي خود ايمني، واسه همين بيشتر دكترها توي ايران با حداقل دز داروهايي مثل پردنيزولون اون قضيه رو كنترل ميكنند. هپارين هم ميدند كه از مشكلات انعقادي پيشگيري بشه. به نظرم وقتي پيش دكتري كه قرار باهاش وارد سيكل بشي ميري قضيه رو ماتيسم مامانت رو بگو و اندومتريوزتم بهش بگو كه داشتي و برگشته ، حتما ميذاره تو داروهات. 

ولي قبلش اتيسا جون پيگير برداشتن لوله ها و پاكسازي از اندو باش. 

لوله ها واقعا مشكل ساز ميشن، يكي از بچه ها بود كه لوله هاش التهاب داشت توي سيكل اماده سازي براي انتقال دائما درد داشت و من حدس ميزدم مال لولها و ورم و عفونت هست. 

بعد از اون هم بايد حسابي به خودت برسي تا جنينهاي خوب داشته باشي . ازمايشهاي ايمني رو هم بدي يا ندي بهتره كه پردنيزولون و هپارين باشه تو دستورت. چون همونطور كه گفتم مصرف داروهاي قبل از سيكل حتي براي كسي كه به نظر بي مشكل مياد ميتونه مشكل ساز باشه. واسه تمام اينا بايد مدتي وقت بذاري و عجله نكني تا قدمهات رو محكم و با دقت برداري و انشالله نتيجه عالي بگيري.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جون امروز من هیتروسکوپی وخراش آندومتر انجام دادم .......دکتر اچی دی ام رو گفت سه تا بیشتر بخورم چراااااااا به نظرت یهنی دوشنبه تموم میشه گفت تا پنج شنبه بخور چون لک داشتی....راستی لک بینی خراش چند روز طول میکشه ربطی به پری که نداره سیکلم قرقاطی نشد به نظرت

آنا جان من همه جاخوندم که خراش آندومترو ی ماه قبل از سیکل انتقال انجام میدن ولی دکتر واسه من وهم زمان با سیکل انتقالانجام داد موردی نداره به نظرت چکار کنم دوباره منفی نشه فکرم بهم ریخت

آنا جون میتونم عسل وچندمدل مغز و سیاهدونه رو باهم مخلوط کنم؟فکر میکنم یه چیزایی اینجا راجب سیاهدونه شنیدم که باید موقع مصرف به عسل اضافه بشه

سلام به همه دوستان ، مهديه و مهديار عزيز من شنيدم سياهدونه رو نبايد آسياب كني بگذاري بمونه بايد زود مصرف بشه چون از خودش يك سمي توليد ميكنه ولي فكر كنم اگر همينطوري مخلوط كني و آسياب نكني مشكلي پيش نياد .

آنا جان شما خراش آندومتر رو کی انجام دادید انتقال کی بود فاصله بین این دو چقدر بود..........

بقیه دوستان هم اگه انحام دادن لطف کنن بکن فاصله خراش تا انتقالشون چقدر بوده

پر پر جون به سلامتي انشالله انتقال بدي و نتيجه هوب بگيري. نگراني رو از خودت دور كن. سرما خوردگي هم مهم نيست اصلا. استراحت كن و مايعات بخور. انشالله تا يكشنبه خوب ميشه.

پر پر جون به سلامتي انشالله انتقال بدي و نتيجه هوب بگيري. نگراني رو از خودت دور كن. سرما خوردگي هم مهم نيست اصلا. استراحت كن و مايعات بخور. انشالله تا يكشنبه خوب ميشه.

انقددد بي حالم كه نگووو يه ليوان بزرگ آب پرتقال خوردم ولي اصلا حال ندارم سرپا بايستم بي انرژي ام

سلام دوستان، به مامانای جدیدتبریک میگم،ان شاءلله که منتظراهم به زودی مامان بشن.

من بعدازیه استراحت طولانی تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم ولی منو شوهرم به این نتیجه رسیدیم که قیدجنینامونو بزنیمو اینبارجنین اهدایی انتقال بدیم واینباربجای تهران ،اهواز اقدام کنیم وازاسترسایی که به خاطرسفربه تهران داشتیم کم کنیم امانمیدونم اصلا اهوازجنین اهدایی انتقال میدن یانه! یادمه قبلاتوی همین نی نی سایت یه خانمی میگفت توی اهوازاجازه انتقال جنین اهدایی رونمیدن،میشه دوستانی که اهوازکاراشونو انجام میدن برام سوال کنن چون به زودی تاریخ۶ماهه فریزجنینام تموم میشه میترسم هم جنینامو ازدست بدم هم تواهوازکارم پیش نره،خواهشاکمکم کنید چون من ساکن ماهشهرم وتاپایان تاریخ فریزجنینم امکان رفتن به اهوازندارم.ممنون میشم کمکم کنید.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

سلام دختر فروردين . اگر خودت و شوهرت از نظر ژنتيكي و كاريوتيپ سالم هستيد، چرا بايد قيد جنينهات رو بزني؟! 

ممكنه جنين سالم داشته باشي!؟ اين همه دارو زدي اين جنينها رو به دست اوردي؟ شانس جنين فريز خيلي بالاست. چرا مي خواي اين كارو بكني؟!