2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام دوستایی که اندو لگنی داشتن علایم خاصی داشتن؟ من یک بار سونو سه بعدی با دکتر نصر شدم گفت آندو نداری ولی بعضی وقت ها خود لگنم ( نه استخونش) درد می گیره می خواستم ببینم ممکنه منم آندو داشته باشم؟

بهاره جون من دردای پریودی وحشتناک و فلج کننده داشتم، درد حین ن ز د ی ک ی هم داشتم.....

اما بعد درمان الان دیگه هیچکدومو ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام nazi جون چه خوب که از خودت خبر دادی.... ایشالله به سلامتی 

من قرار بود برم همون کلینیک که پارسال میکرو کردم ... ولی دلم یه جوری بود چون پارسال که رفتیم یه دکتر که کار مارو پیگیری میکرد بهش شوهرم گفت باید کاری بکنم گفت نه نیاز نیست برو ... درحالی بعدا رفتیم پیش متخصص گفت عفونت داری و با دو دوره دارو شرایط خیلی بهتر شد .... مرکز بهم گفتن بیا آگوست میکرو میکنیم ... منم مثل شماها خیلی سردرگم بودم از طرفی طبق قانون ایتالیا با هزینه دولتی فقط 3 بار میتونی میکرو کنی ...از یه طرف بهم گفتن بچه میخوای باید زود بری تو سیکل ... از طرفی هزینه خصوصی خیلی زیاد... یعنی ما 2 بار دیگه جا داریم .... کلی پرسوجو کردم بالاخره یه مرکز دیگه پیدا کردم که یه شهر دیگست و میگن خوبه کارشون ولی باید تا اکتبر صبر کنم بنابراین تصمیم گرفتیم بریم اونجا ... دردسر زیاد داره ولی حد اقل خیالمون راحته...فقط الان موندم چه کلکی بزنم که بزارن آزمایشهای تکمیلی رو بدم   .... متاسفانه دکتر خانواده نمیتونه بنویسه آیا دکتر متخصص غدد میتونه بنویسه ؟؟؟ انعقادی و ایمنی ؟؟؟ یه تعدادیشو پارسال انجام دادم ...

راستی بهار جون درد لگن هم میتونه نشونه باشه هم نباشه ... من اصلا درد و اینا نداشتم چون بستگی به محل اندومتریوز داره ... ولی من رحمم یکم رتروورس یعنی مدلشه به مهره های پشتم نزدیکه بزنی تو اینترنت شکلش میاد اینم بستگی به میزان عقب گردش ..توی پریودا درد ایجاد میکنه ولی کلا بیماری نیست مشکلی هم برای بارداری ایجاد نمیکنه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جان یه کم سیستم درمان فرق میکنه هاااا تو مملکت گل و بلبل ما...این مشورت دوسویه بین بیمار و پزشک رو اینجا نداریم که به اون شکل..خواهرم سوئیس زندگی میکنه و باور کن همین مشکل من رو به راحتی پشت سر گذاشت خداروشکر..البته هنوز تصمیم به بارداری نداره مشغول تحصیله ولی خب دائما چکاپ میشه.. حالا بعدا سر فرصت توضیح  میدم و حتی عکس دارو رو میذارم که بیس گیاهی داره و جای بسی تعجب اما خب بدون نسخه این داروها رو نمیدن و من نتونستم استفاده کنم...

خداروشکر خواهرت به راحتی براش گذشت ایشالله به امید خداوند برای خودتم به خوبی میگذره .... عیب نداره دیگه فکرشو نکن .... مهم نتیجه است که به امید خدا بدست میاری ... سوییس به هر حال خیلی متفاوت با حتی بقیه کشورا ...کشور با کلاسا ست   

درمورد همسرتم اونم الان متخصص شده باور کن ... الان ما هممون یه پا متخصص شدیم ...این جمله منو برای اذیت دکترا بگیم حرصشون بگیره ما بخندیم   البته بعد از اینکه بچمونو دنیا آوردیم  

دوستان گل و مهربونم ممنون از همگی..چقدر احساس بهتری دارم الان..واقعااا نظرات تون ارزشمنده و همینکه با هم به اشتراک میذاریم چقدر باعث آرامش میشه...من که تو مطب دکتر و هر جای دیگه بحث پیش بیاد سعی میکنم تا حد امکان تجارب خودم رو بگم که طرف مقابلم طفلی این همه راه رو نره و بتونه تصمیم بهتری بگیره...

نازی جان عزیزم چند بار پیامتون رو خوندم واقعا متشکرم ...  چقدر خوب توضیح دادین..ممنونم از دعای زیبا...امیدوارم واسه تک تکمون به زودی اتفاق بیفته

..واقعا یه جورایی خیالم راحت شد که برداشتن لوله حداقل یه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام منتطر جان ممنون...بله شرایط تون رو به خاطر دارم...عزیزم به نطر من با توجه به اینکه حداقل تا حدودی خیالت راحته از بابت جنین رییک کمتری رو داشته باس باور کن هیچ سونویی نمیتونه دقیق بگه اون تو چه خبره حتی لاپارا...فک کن من لاپارا شدم اما همه چی مثه روز اول شده..اونم با دکتر آ ص ف ج ا ه...الان که مدادکم رو چک کردم دقیقا یک ماه بعد عمل رفتم سونو دکتر نصر همه چی بود اندو چسبندگی.. بعد به دکتر گفتم گفتش که نه نمیشه من همه رو پاکسازی کردم...القصه ما برگشتیم سر پله اول...اما حداقل شما عجله نکن..ایکاش بتونی جراحی خوبی داشته باشی و با خیال راحت تری پیش بری.چون واقعا پا گذاشتن تو این راه بدون بررسی دقیق یعنی فرو رفتن..امیدوارن منظورم رو متوجه شده باشی..چون خیلی شرایطتت به من شبیه هست دوستم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

دوستان گل و مهربونم ممنون از همگی..چقدر احساس بهتری دارم الان..واقعااا نظرات تون ارزشمنده و همینکه با هم به اشتراک میذاریم چقدر باعث آرامش میشه...من که تو مطب دکتر و هر جای دیگه بحث پیش بیاد سعی میکنم تا حد امکان تجارب خودم رو بگم که طرف مقابلم طفلی این همه راه رو نره و بتونه تصمیم بهتری بگیره...

نازی جان عزیزم چند بار پیامتون رو خوندم واقعا متشکرم ...  چقدر خوب توضیح دادین..ممنونم از دعای زیبا...امیدوارم واسه تک تکمون به زودی اتفاق بیفته

..واقعا یه جورایی خیالم راحت شد که برداشتن لوله حداقل یه حسنی داره این وسطاااا...امیدوارم بهترین ها واستون اتفاق بیفته

لیلا جان با تک تک جملات تون موافقم..اگه یه کم روح همدردی با بیمار رو داشته باشن الان من و امثال من اینهمه سردرگم نمیشدیم و زود روحیه مون رو نمیباختیم....بله یه پا متخصص شدیم تو این زمینه همه خانواده دست جمعی😂😂😂

من امروز رفتم سونو باورتون نمیشه اگه بگم دقیقا یک ماه بعد عمل رفتم سونو دکتر نصر و گفتن هنوز چسبندگی و...هست..اون موقع باورم نشد حتی به دکتر گفتم اما ایشون گفتن همچین چیزی صحت نداره و راضی بودن از عمل..اما حالا که رفتم سونو جدید تازه فهمیدم اوضاع از چه قراره بفرمایید:

1. هیدروسالپنکس خفیف دو طرفه به همراه چسبندگی شدید تخمدان به رحم 

2.چسبندگی  شدید کلدوساک   3.ضخیم شدن یوتروساکرال لیگامان دو طرفه به همراه ندول در مسیر آنها 4.تغییرات منتشر و خفیف آدنومیوزیس

5.ندول آندومتریوز با چسبندگی شدید به رکتو سیگموئید و درگیری لایه عضلانی آن

خب اینم از داستان من..وای خدا جون حالا دیگه به کدوم دکتر باید اعتماد کنم..من که بهترین رو انتخاب کرده بودم...

آنا جان میخوام به دکتر پادمهر بگم دکتر خزعلی جراح من باشن قبول میکنن؟؟؟و اون وقت دیگه تیمی نیست فقط خود دکتر جراح هستن..اینطوری باید چند ماه صبر کنم تا دکتر بیان ایران..تو این فاصله هم بگم دکتر ویزان تجویز کنن..دکتر آ ض ف ج ا ه رو چی بی خیال شم یا برم بگم دکتر آفرین به شما با این اوضاع گل و بلبل من

انا جونم ممنونم، راستش مطمئن نيستم همه چي داره خوب پيش ميره ولي حداقل سعي ميكنم كارهايي كه از طرف من لازمه انجام بشه پيگيري كنم، اميدم به خداست. 

انا جون تي اس اچم رو كه يادته پايين اومده بود. 

راستش من هميشه تيروييدم نرمال بود، فقط بعد از اين حاملگي اخير و تست ديدن كه تي اس اچ شده ٠/٣ ! 

يعني هايپر تيروييد شدم، حالا دارند برام ازمايش و سونو ميكنند تا نوعش رو تشخيص بدن ولي دكتر گفت شايد خود به خود بر طرف بشه!؟ خيلي نگرانشم. 

اين دكتر ايمني هم كه رفتم پيشش شماره يك هست، يعني پير اين كار هست. مشكلات مربوط به حاملگي و سيستم ايمني! نميدونم چرا گفت مطمئن نيستم كه اين داروها فايده اي داشته باشه!؟ 

سلام nazi جون چه خوب که از خودت خبر دادی.... ایشالله به سلامتی من قرار بود برم همون کلینیک که پارسال میکرو کردم ... ولی دلم یه جوری بود چون پارسال که رفتیم یه دکتر که کار مارو پیگیری میکرد بهش شوهرم گفت باید کاری بکنم گفت نه نیاز نیست برو ... درحالی بعدا رفتیم پیش متخصص گفت عفونت داری و با دو دوره دارو شرایط خیلی بهتر شد .... مرکز بهم گفتن بیا آگوست میکرو میکنیم ... منم مثل شماها خیلی سردرگم بودم از طرفی طبق قانون ایتالیا با هزینه دولتی فقط 3 بار میتونی میکرو کنی ...از یه طرف بهم گفتن بچه میخوای باید زود بری تو سیکل ... از طرفی هزینه خصوصی خیلی زیاد... یعنی ما 2 بار دیگه جا داریم .... کلی پرسوجو کردم بالاخره یه مرکز دیگه پیدا کردم که یه شهر دیگست و میگن خوبه کارشون ولی باید تا اکتبر صبر کنم بنابراین تصمیم گرفتیم بریم اونجا ... دردسر زیاد داره ولی حد اقل خیالمون راحته...فقط الان موندم چه کلکی بزنم که بزارن آزمایشهای تکمیلی رو بدم   .... متاسفانه دکتر خانواده نمیتونه بنویسه آیا دکتر متخصص غدد میتونه بنویسه ؟؟؟ انعقادی و ایمنی ؟؟؟ یه تعدادیشو پارسال انجام دادم ...راستی بهار جون درد لگن هم میتونه نشونه باشه هم نباشه ... من اصلا درد و اینا نداشتم چون بستگی به محل اندومتریوز داره ... ولی من رحمم یکم رتروورس یعنی مدلشه به مهره های پشتم نزدیکه بزنی تو اینترنت شکلش میاد اینم بستگی به میزان عقب گردش ..توی پریودا درد ایجاد میکنه ولی کلا بیماری نیست مشکلی هم برای بارداری ایجاد نمیکنه...

سلام ليلا جونم، خيلي خوشحالم كه به سلامتي داري شروع ميكني، اكتبر هم نزديكه ديگه چيزي نمونده. حسابي تقويت كن خودترو كه انشالله تخمكهاي خوبي داشته باشي. داروهات به نظر خيلي خوب و كامل ميان ولي بايد سه ما كامل استفاده كني تا موثر باشه، بنابرينارزش داره كه سيكل عقب بندازي. ليلا جون كوانزيم كيو ١٠ هم داري؟! اونم اضافه كن خودت. رژيم پر از سبزيجات هم داشته باش. اينا واقعا موثر هست. تا ميتوني هم اين سه ما تابستون رو اسون بگير و خوش بگذرون. انشالله سيكل خيلي خوبي داشته باشي. 

من از بس اي وي اف و ميكرو مردم ديگه، شدم پير اين راه. 

وقتهايي كه قبل از سيكل دو سه ماهي مرتبط مكملهام رو استفاده ميكردم و به رژيم غذاييم اهميت ميدادم تخمكهاي بهتري داشتم! حيف كه همش به باد رفت. خيلي دلم ميسوزه براي جنينهام كه تو بدن من از بين رفتن!😔 

من اصلا مريض نميشدم، اندومتريوز پيشرونده هم داشتم، خوب اينها نشون ميده كه ايمنيم زيادي فعال هست!! چرا هيچ دارويي بهم نميدادن كه بياد پايين. 

اهان يادم رفت بگم ليلا جون بايد بري پيش روماتولوژيست. به دكتر خانواده بگو دو تا سقط داشتي و چون تو خانوادتون موارد اتو ايمون داشتين مي خواي قبل از حاملگي حتما از اون نظر بررسي بشي. برات رفرنس مينويسه كه بري پيش روماتولوژيست.

Naziجونم خیلیییی ممنونم از اطلاعات و راهنماییت ،،، حتما انجام میدم ،،، 😘😘😘 

اتفاقا همسرم گفت مطمینی میخوای صبر کنی ،گفتم آره اصلا دوست ندارم با عجله باشه و همین که میگی سه ماه زمان مناسبیه برای تقویت کردن به هر حال بی تاثیر نیست،عزیزم اصلا غصه نخور ،،بخدا این دکترا همینن ببین همسر من به دکتر پارسال که رفتیم میکرو گفت چرا تعداد ا س پ ر م ها انقدر کم شده گفت مهم نیست در صورتیکه بعدا رفتیم متخصص اندرولوژی گفت این تابلو عفونت پروستات ، منم همه جا خوندم و با توجه به تجربیات شماها مطمینم اندومتریوز داشته باشه کسی مشکل ایمنی هم داره ، در حالیکه اینا به آدم دارو نمیدن ، منم والا از شماها یاد گرفتم ،هم خودت هم آنا اون روز گفتین یه سری دارو میدن بیماری کنترل میشه وگرنه به امید این دکترا باشی هیچی ، حالا nazi جونم دیگه غصه نخور قشنگ خودتو تقویت کن ،روحیه بالا ، ما ناسلامتی داریم مادر میشیم باید شاد باشیم 😍😍😍😍 

باید به این دید به درمانمون نگاه کنیم درمان میکنیم تا بهترین حس دنیارو تجربه کنیم ، خدایا شکرت بیماری لاعلاج نداریم برای مرگ و زندگی نباید بجنگیم ، پس با روحیه باید بریم جلو ، دیگه غصه گذشته ها رو نخور یه دیواری فولادی بکش رو گذشته و آینده رو ببین که نی نی ات داره باهات بای بای میکنه میگه مامان من دارم میام 🍼😍 جلو رو ببین 🙌🍼😍 

سلام نازی جان..امیدوارم خوب و سلامت باشید و به زودی به خواسته قلبی تون برسید..

عزیزم من ازتون یه سوال داشتم ببخش مزاحم تون شدم.. چون واقعا مستاصلم و باید خودم مهره ها رو کنار هم بچینم ببینم چه خبره؟؟چون مامانم یه دکتر سنتی واسشون تشخیص دادن که مشکوک به روماتیسم هستن و شاید من هم بررسی بشم بد نیست...نمیدونم به کدوم دکتر مراجعه کنم؟؟

ما بدلیل اندومتریوز قطعاا دچار مشکلات ایمنی هستیم اما واقعا نمیدونم کدوم ایتم ها باید بررسی بشه..یه سری سی دی مارکر و iggو igm رو انجام دادم اما نمیدونم کافیه یا نه ممکنه که ازمایش های تکمیلی ایمنی و رو متالوژی رو که  دکتر واستون نوشته بنویسید تا من هم برم پیگیری کنم..

نطر شما اینه که برم چکاپ شم پیش دکتر روماتولوژ نمیدونم..امیدوارم خدا خودش کمک کنه بهمون..

بهترینها رو براتون آرزومندم

انا جان ممنون میشم هر وقت فرصت داشتید ایتم های مربوط به ایمنی و مشکلاته روماتولوژی رو که مرجع هست واسه افرادی مثل ما بنویسید تا بتونیم بررسی کنیم..امیدوارم جسارت منو ببخشی خداشاهده که شرمندم با وجود یه دختر ناز هنوز در کنار ما هستید..امیدوارم خدا بهترین هارو شامل حال شما بکنه عزیزم

وقتی من همچون بیماری دارم که کامل رفع نشده حتما مشکلات ایمنی دارم..نمیدونم ایتم های مربوط به لوپوس و...کدوم هست..از سی دی 19 رو مشکل داشتم و iggو..اوکی بود اینا مربوط به لوپوس و روماتولوزی هست نمیدونم؟؟

و اینکه لارمه با دکتر ت و ک ل ی ویزیت شم ایشون رو قبول دارید یا باید روماتولوژ هم نظر بدن پاک گیج شدم..نمیدونم شاید دکتر ر ز ا ق ی خودشون اینا رو بررسی کنن تازه دو سه سری رفتم پیش ایشون