لیلا جان با تک تک جملات تون موافقم..اگه یه کم روح همدردی با بیمار رو داشته باشن الان من و امثال من اینهمه سردرگم نمیشدیم و زود روحیه مون رو نمیباختیم....بله یه پا متخصص شدیم تو این زمینه همه خانواده دست جمعی😂😂😂
من امروز رفتم سونو باورتون نمیشه اگه بگم دقیقا یک ماه بعد عمل رفتم سونو دکتر نصر و گفتن هنوز چسبندگی و...هست..اون موقع باورم نشد حتی به دکتر گفتم اما ایشون گفتن همچین چیزی صحت نداره و راضی بودن از عمل..اما حالا که رفتم سونو جدید تازه فهمیدم اوضاع از چه قراره بفرمایید:
1. هیدروسالپنکس خفیف دو طرفه به همراه چسبندگی شدید تخمدان به رحم
2.چسبندگی شدید کلدوساک 3.ضخیم شدن یوتروساکرال لیگامان دو طرفه به همراه ندول در مسیر آنها 4.تغییرات منتشر و خفیف آدنومیوزیس
5.ندول آندومتریوز با چسبندگی شدید به رکتو سیگموئید و درگیری لایه عضلانی آن
خب اینم از داستان من..وای خدا جون حالا دیگه به کدوم دکتر باید اعتماد کنم..من که بهترین رو انتخاب کرده بودم...
آنا جان میخوام به دکتر پادمهر بگم دکتر خزعلی جراح من باشن قبول میکنن؟؟؟و اون وقت دیگه تیمی نیست فقط خود دکتر جراح هستن..اینطوری باید چند ماه صبر کنم تا دکتر بیان ایران..تو این فاصله هم بگم دکتر ویزان تجویز کنن..دکتر آ ض ف ج ا ه رو چی بی خیال شم یا برم بگم دکتر آفرین به شما با این اوضاع گل و بلبل من