2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
من امروز آخرين سونو رو دادم پانكچر افتاد پنجشنبه ان شاءالله واسه امروز و فردا ستروتايد و يه دونه ديگه پيورگان دارمنصفه شب فردا هم بايد hcg بزنميه كم راهنمايي كنين واسه پانكچر لطفاً ، گفتن از ساعت ده شب قبل از عمل هيچي نخوريم هردو و صبحش دوش بگيريم و بدون هيچ عطر و آرايشي بريم كلينيك

عزیزم به سلامتی ایشالله......

فقط اصلا استرس نداشته باش چون واقعا چیزی نداره و همه نکاتی که لیلا جون گفتن رو رعایت کنی کافیه......

عزیزم یعنی انتقالتم با بیهوشیه؟

اگه با بیهوشیه مجبوری ناشتا باشی اما اگه بدون بیهوشیه اتفاقا صبحونه بخوری بهتره که.....

بازم راجب خوردن و نخوردن روز انتقالت بپرس.....

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یکی از دوستام داغونم کرده واقعا ناراحتم از دستش .... اومده میگه تو باید درک کنی و قبول کنی نمیشه کی گفته با این چیزا آدم بچه دار میشه .... هر کیو دیدم ول کرده .... خب چه حرفیه ؟؟ بهش گقتم والا من هر کیو دیدم نتیجه گرفته .... ممکن بار اول نه ولی بالاخره شده ... اتفاقا اتفاقا تو بیمارستان بخش نازایی سالن انتظارش همه با هم ناخودآگاه حرف میزنن .... دو سه تا خانوم بودن که مثبت شده بودن یکیشون کلا ئو تا جنین داشت که یکیش گرفته بود ....یکی یه جنین داشت بعذ از 8 تا پانکچر مثبت شده بود اومده بودن سونو قلب .... همه چی عالی .... والا از اینا که بدتر نیستیم .... اون یه جنین 29 سالش بود و ذخیرش انقدر کم بود که دکتر گفته بود نهایت 31 یایسه ای .... والا اون تونست .... خیلی دلم از دوستم گرفت ... اون که میدونه من دارم درمان میکنم چرا آخه اینو میگه .... ببخشید دلم گرفته بود از تار بودن دل بعضیا اومدم درد دل کنم....بچه ها تروخدا قوی باشین اصلا تعداد جنین مهم نیست حتی یه دونه مهم اینه که جواب بده .... پس اصلا به تعداد و کیفیت فکر نکنین....

لیلا جون عزیزم اصلا به حرف همچین دوستنمایی توجه نکن......

عزیزم دوستی که به نتیجه و اثر حرفی که میزنه توجه نکنه دوست نیست.....

ببین حتی به کسی که دور از جون قراره بمیره هم بی ملاحظه نمیگن دیگه قراره بمیری چرا داری تلاش میکنی چه برسه به مشکلات ما که خیلی خیلی خیلی کوچیکتر و قابل حلتر از این حرفاست......

عزیزم مورد زیاد بوده به کسی گفتن چند ماه بیشتر عمر نمیکنه ۲۰ و اندی ساله داره به سلامتی زندگیشو میکنه.......

مشکلات ما در مقابلش حتی مشکلم به حساب نمیاد پس این حرفای چرت رو بیخیال باش......

مگه خیلیامون با کلی مشکل مامان نشدیم؟

یه نمونش ارغوان جون که دو تا جنین بیشتر نداشت و سه قلو باردار شد......

پس خیالت تخت تخت......

خدا بخواد یهویی یه سه قلوب شیطون بهت میده همه این حرفا و سختیا یادتمیره حتی شاید اسم خودتم فراموش کنی.......

خخخخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم آناجون.به سایت طبایع میشه اعتماد کرد واسه شناختن طبع؟افسون جون ممنونم عزیزم.تو بیمارستان گفتن 3روز استراحت باشه بعدش میتونه بره سرکار تا5روزم هرروز پانسمانو عوض کنه بعد 5روزم بره حموم

مهدیه جون والا برا ما درست از آب دراومد اما ما پیش دکتر طب سنتیم رفتیم برا اطمینان....

افسون جان شما همزمان با درمان شوهرت وارد سیکلم شدی!منظورم اینکه شاید بعد عمل طبیعی باردار بشی.با وجود اینکه ازمایش شوهرم فوق العاده افتضاح بود ولی دکتر اورولوژیست بهمون گفت تا 50%امکان بارداری طبیعی هستمن واقعا موندم تا چه مدت باید طبیعی اقدام کنیم نکنه یکسال وقتمونو هدر بدیم با اقدام طبیعی

مهدیه جون والا تا جایی که من میدونم حداقل سه ماه لازمه نتیجه عمل همسرتو ببینی چون اسپرم جدید یه سه ماهی طول میکشه تولید بشه پس بعد سه ماه به نظرم اگه نتیجه آزش بهتر شده بود برا طبیعی زمان بذارین نه که یه راست برین سراغ میکرو......

برا طبیعی همون یکی دو ماه کافیه اگه بخواد جواب بده میده نه که همزمان با شروع سیکل به طبیعی هم میتونی ادامه بدی.....

پس بعد سه ماه یه دو ماه اقدام طببعی بعد همزمان با شروع سیکل اقدام طبیعی.....

ایشالله ته قصت مامان شدن باشه حالا طبیعی و غیر طبیعیش خیلی فرق نمیکنه....

منتظر خبرای توپت هستیم......

افسون جان شما همزمان با درمان شوهرت وارد سیکلم شدی!منظورم اینکه شاید بعد عمل طبیعی باردار بشی.با وجود اینکه ازمایش شوهرم فوق العاده افتضاح بود ولی دکتر اورولوژیست بهمون گفت تا 50%امکان بارداری طبیعی هستمن واقعا موندم تا چه مدت باید طبیعی اقدام کنیم نکنه یکسال وقتمونو هدر بدیم با اقدام طبیعی

عزیزم من همسرم مورفولوژی نرمالش خیلی کمه دو درصد نرماله ولی دکتر جنتی بهش گفت با این اسپرم می تونی با ای وی ف جواب بگیری، خودممم تنبلی شدید دارم و دیگه نخواستم عقب بیفته درمانم واسه این یه بار میکرو کردم یه ده تا جنین هم تشکیل شد بماند که بعد انتقال اول که 4 تا انتقال دادن (یکیش گرفت و البته سقط شد) فقط دیدم سه تاش مونده ... 

در هر صورت من بخاطر زمان که نمی خوام از دست بدم فکر طبیعی رو نمی کنم پریودام داغون نامرتبه اصلا زمان تخمک گذاریم مشخص نیست

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام به همه دوستای گلم صبحتون بخیر مامان جدید چند تا داریم؟آنا جون خودت خوبی دخمر گلت چطوره؟؟ یه سوال دارم خواهرم حاملس دو ماهشه تو این مدت دایما دل درد داره شبا نمیتونه بخوابه توسونو یه کیست 40 میلی داشته دکتر گفته چیزی نیس ونیاز به دارو نداره..خودمم سیکل انتقال رو شروع کردم قرص ال دی میخورم یکی دوشب یادم رفته ایرادی نداره ؟ممنون که در کنارمون هستی وباصبوری سوالاتمون رو جواب میدی

خدای مهربونم بعد این همه سختی طعم شیرینی وراحتی رو به زودی من بچشون

سلام لیلا جان خوبی عزیزم ؟ قرص d3 را هر روز میخوری ؟ با چه دزی؟

عزیزم اصلا نباید به حرف دیگران ما توجه کنیم کسی که در جریان کار نیست اصلا نمیتونه نظر درست بده ما حتما مامان میشیم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام به همه دوستای گلم صبحتون بخیر مامان جدید چند تا داریم؟آنا جون خودت خوبی دخمر گلت چطوره؟؟ یه سوال دارم خواهرم حاملس دو ماهشه تو این مدت دایما دل درد داره شبا نمیتونه بخوابه توسونو یه کیست 40 میلی داشته دکتر گفته چیزی نیس ونیاز به دارو نداره..خودمم سیکل انتقال رو شروع کردم قرص ال دی میخورم یکی دوشب یادم رفته ایرادی نداره ؟ممنون که در کنارمون هستی وباصبوری سوالاتمون رو جواب میدی

سلام به روی ماهت رویا جون......

عزیزم برا خواهرت تبریک میگم ایشالله به سلامتی بغلش کنه....

برا درداش به دکترش بگه شاید براش  ایزوپرین تجویز کنه......

معمولا کیست با بارداری به مرور از بینمیره یعنی با توجخ به شنیده هام میگم دقیقشو نمیدونم.....

احتمالا موردی نداشته دکترش گفته نگران نباشه.....

برا خودتم خدارو شکر که استارت دوباره زدی.....

عزیزم یعی کن ال دیارو مرتب بخوری دو شب رو پشت سر هم نخوردی؟

بهتره دیپه مرتب بخوری چون ممکنه زودتر به لک بینی بیفتی.....

ایشاللع به زودی خبر مامان شدنتو بدی عزیزم.....

سلام لیلا جان خوبی عزیزم ؟ قرص d3 را هر روز میخوری ؟ با چه دزی؟عزیزم اصلا نباید به حرف دیگران ما توجه کنیم کسی که در جریان کار نیست اصلا نمیتونه نظر درست بده ما حتما مامان میشیم

منتظر رحمت عزیز دز دی ۳ رو دکترت تعیین میکنه......

چون اوور دز شدن با ویتامین دی باعث مسمومیت میشه پس سر خود استفادهنکن باید ببینی دکترت برا تو چه دزی و چه وقت یه بار تجویز میکنه......

سلام دوستای خوبم, جنسیت نینیم مشخص شد گل پسره. ان شا الله روزی برسه همه منتظرا و دوستای گلم بیان و خبر خوش بدن. فقط هماتومم کوچیک که نشده هیچ یکم بزرگترم شده. شده ۳۷در۱۲,ولی دکتر گفت اومده نزدیک دهانه رحم, طول سرویکسم هم سی و شش بود, دو تا کیستم دارم که نسبت به سه خفته قبل اونم بزرگتر شده بیست و دو میل, شده بود دوازده میل. بعد من الان هفته پونزده هستم گرید جفتم یکه خوبه الان؟. اخهدوازده هفته صفر بود. هنوز نرفتم به دکتر نشون بدم. با وجود استراحت و امپول و شیاف چرا هماتوم تو دو هفته کوچیک نشده 

سلام دوستای خوبم, جنسیت نینیم مشخص شد گل پسره. ان شا الله روزی برسه همه منتظرا و دوستای گلم بیان و خبر خوش بدن. فقط هماتومم کوچیک که نشده هیچ یکم بزرگترم شده. شده ۳۷در۱۲,ولی دکتر گفت اومده نزدیک دهانه رحم, طول سرویکسم هم سی و شش بود, دو تا کیستم دارم که نسبت به سه خفته قبل اونم بزرگتر شده بیست و دو میل, شده بود دوازده میل. بعد من الان هفته پونزده هستم گرید جفتم یکه خوبه الان؟. اخهدوازده هفته صفر بود. هنوز نرفتم به دکتر نشون بدم. با وجود استراحت و امپول و شیاف چرا هماتوم تو دو هفته کوچیک نشده

عزیزم ایلیات مبارکت باشه انشالله بقیه راه هم به خوبی پشت سر میگذاری

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
لیلا جون عزیزم اصلا به حرف همچین دوستنمایی توجه نکن......عزیزم دوستی که به نتیجه و اثر حرفی که میزنه توجه نکنه دوست نیست.....ببین حتی به کسی که دور از جون قراره بمیره هم بی ملاحظه نمیگن دیگه قراره بمیری چرا داری تلاش میکنی چه برسه به مشکلات ما که خیلی خیلی خیلی کوچیکتر و قابل حلتر از این حرفاست......عزیزم مورد زیاد بوده به کسی گفتن چند ماه بیشتر عمر نمیکنه ۲۰ و اندی ساله داره به سلامتی زندگیشو میکنه.......مشکلات ما در مقابلش حتی مشکلم به حساب نمیاد پس این حرفای چرت رو بیخیال باش......مگه خیلیامون با کلی مشکل مامان نشدیم؟یه نمونش ارغوان جون که دو تا جنین بیشتر نداشت و سه قلو باردار شد......پس خیالت تخت تخت......خدا بخواد یهویی یه سه قلوب شیطون بهت میده همه این حرفا و سختیا یادتمیره حتی شاید اسم خودتم فراموش کنی.......خخخخخخخخخخخ.....

آنا جونم چقدر قشنگ گفتی دوستنما .... واقعا درسته....واقعا خود دکترا هم که دلمون ازشون پر اینجوری با اطمینان حرف نمیزنن چون فقط خدا اینطور با اطمینان از همه چیز خبر داره.... تو همین تایپیک خودمون خداروشکر همه دونه دونه داریم نتیجه میگیریم .... من اتفاقا خیلیییییی امید دارم .... به قول خودت مشکل ما چیزی نیست ....بوسسسسسس

آنا جون فکر کن من 3 قلو      وااااای ..... 

سلام لیلا جان خوبی عزیزم ؟ قرص d3 را هر روز میخوری ؟ با چه دزی؟عزیزم اصلا نباید به حرف دیگران ما توجه کنیم کسی که در جریان کار نیست اصلا نمیتونه نظر درست بده ما حتما مامان میشیم

سلام عزیزم .... همونطور که آنا جون گقتن به دلیل مسمومیت خطرناک با ویتامین دی دوزش دکتر تایین میکنه ولی ولی یه توضیح در مورد خودم .... من یه ماه پیش آز دادم ویتامین د خیلی پایین بود دکترم بهم دارو داد اینجا زیاد داروها به صورت تزریق نیستن .... بهم گفت ماهی یه بار تا آخر عمرت بخور حتی گفت به شوهرتم بده ولی ماهی یک بار دوزشم پایینه ولی عصری میام کامل دوزشم میگم ...به صورت یه مایع چرب باید بریزم روی یه تیکه نون بخورم چون تو آب حل نمیشه .......امروز امتحان دارم اومدم عکس همه رو براتون میذارم....راستی امروز اون مکمل پودری رو خوردم مزه قرص جوشان میده ....دوز ویتامین دی3 که با چیزای دیگه مخلوط اونور نوشتم ولی میام عکسشو حتما میذارم

حالا اون توضیحاتی که دادم مال مکمل دکتر نازایی بهم داد .... گفتم ممکن همون مارک تو ایران پیدا نشه براتون بنویسم محتویاتش چیه از روی اون پیدا کنین...در ضمن میگن 3 ماه قبل پانکچر کلا مکمل ها روی کیفیت تخمدان اثر مثبت داره تازه فهمیدم ... حالا مارکای دیگه هم هست میام میگم ...

من مثل این تیزرای سینما هی میام وعده میدم از قبل آگهی میدم coming soon    

ایشالله رحمت جون ...