2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046761 بازدید | 684546 پست
عزیزم tsh,1,3 بود

عزیزم پس تی اس هاشت زیر ۲ بوده درسته؟

اگه اینطور بوده والا دقیقا نمیدونم برا وی براتون لووتیروکسین تجویز شده......

اینمه ارتباطش با آنای + چی بوده خیلی اطلاعات ندارم عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان امیدوارم همه منتظرا دامنشون سبز بشه منم پارسال این موقعه دغدغه پانکچر و انتقال و...داشتم. به کمک مطالب این تاپیک و راهنمایی های انا جون الان پسرام چهار ماهشونو تمام کردن ....تلاش کنید و با فکر مثبت جلو برید ایشالله خدا کمکتون میکنه ....

انا جون خوبی گل دخترت خوبه؟پسرام هفت ماهه دنیا اومدن یه ماه و نیم تو دستگاه بودن حسابی مشغولم پرستار ۲۴ ساعته برا کمک گرفتم و هر روز خداروشاکرم و همیشه برات دعا میکنم خیلی به من لطف کردی ممنون بابت راهنمایی هات....

الهی و ربی من لی غیرک.
سلام دوستان امیدوارم همه منتظرا دامنشون سبز بشه منم پارسال این موقعه دغدغه پانکچر و انتقال و...داشتم. به کمک مطالب این تاپیک و راهنمایی های انا جون الان پسرام چهار ماهشونو تمام کردن ....تلاش کنید و با فکر مثبت جلو برید ایشالله خدا کمکتون میکنه ....انا جون خوبی گل دخترت خوبه؟پسرام هفت ماهه دنیا اومدن یه ماه و نیم تو دستگاه بودن حسابی مشغولم پرستار ۲۴ ساعته برا کمک گرفتم و هر روز خداروشاکرم و همیشه برات دعا میکنم خیلی به من لطف کردی ممنون بابت راهنمایی هات....

الهی عزیزم.....

چقدر خوشحال شدم خبرای خوب ازت گرفتم.......

چقدر شنیدن این خبرای شیرین خستگیو از تن آدم در میکنه....

خدایا از این خبرای خوشگل زیاد باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم tshت چنده؟خوب نرمال بودن ملاک نیست......برا بارداری بهتره زیر ۲-۲/۵ باشه.......

آنا عزیز یعنی دفعه قبل که انتقال دادم که من tsh =4.5 بود باید قرص میدادن بهم ؟ میشه یه کم توضیح بدی ؟ الان tsh=1.7 هستش ..البته دودهفته قبل ... ..دفعه اول منفی شدم ..بنظرت به اون ربط داره ؟ البته توو رنج نرمال آزمایشگاه بود ...دکتر دارو نداده بود 

آناجان

بازم برات زحمت دارم

میتونم درخواست کنم ازتون که آزمایش DNAاسپرم ر برام تفسیرکنین؟ممنون میشم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان امیدوارم همه منتظرا دامنشون سبز بشه منم پارسال این موقعه دغدغه پانکچر و انتقال و...داشتم. به کمک مطالب این تاپیک و راهنمایی های انا جون الان پسرام چهار ماهشونو تمام کردن ....تلاش کنید و با فکر مثبت جلو برید ایشالله خدا کمکتون میکنه ....انا جون خوبی گل دخترت خوبه؟پسرام هفت ماهه دنیا اومدن یه ماه و نیم تو دستگاه بودن حسابی مشغولم پرستار ۲۴ ساعته برا کمک گرفتم و هر روز خداروشاکرم و همیشه برات دعا میکنم خیلی به من لطف کردی ممنون بابت راهنمایی هات....

سلام ستاره جون ، من خيلي وقتها كه به شما فكر ميكنم اميدوار ميشم براي ادامه راه ، خدا رو شكر عزيزم ، ان شا الله كه هميشه كنار پسراي گلت و همسرت خوش و خرم باشيد ، براي ما منتظرا هم خيلي دعا كن عزيزم .

من سونو شدم روز هفت بودم ٥ تا فولي سمت چي داشتم كه ٧ بودن و ٣ تا فولي توي راست كه ١٠ و ١١ بودن و يكيشون به كيست چسبيده بود نميدونم چطور بود كه گفتن به درد نميخوره، ٩ تا پيورگان ديگه داد دكتر و واسه روز جمعه ستروتايد داد و گفت نزديكي هم فردا شب داشته باش و شنبه سونو بعدي... وضعيتم چطوره ؟

آنا عزیز یعنی دفعه قبل که انتقال دادم که من tsh =4.5 بود باید قرص میدادن بهم ؟ میشه یه کم توضیح بدی ؟ الان tsh=1.7 هستش ..البته دودهفته قبل ... ..دفعه اول منفی شدم ..بنظرت به اون ربط داره ؟ البته توو رنج نرمال آزمایشگاه بود ...دکتر دارو نداده بود

عزیزم تا جاییکه من از طریق دکتر زنانم میدونم تی اس هاش برای اقدام به بارداری باید زیر ۲-۲/۵ باشه و صرفا تو رنج بودنش مطرح نیست......

میدونی چرا؟

یه دلیلشو من خودم تجربه کردم......

مال من قبل انتقال زیر ۲ بود اما به محض + شدن یهویی شد ۵، دکتر غدد گفته بود چون اوایل بارداری (چند ماه اول) غده تیروئید جنین تشکیل نشده پس بار جنینم رو دوش مادره واسه همین برا من یهویی بالا رفت......

حالا فرض کن از همون اول بالا بود دیپه جایی برا بالا رفتن و تو رنج بودن نداشت......

من کلا از سالها قبل این جریانات روزی نصف قرص میهوردم یعنی به خاطر همون نصف قرص تو رنج نرمال بود ولی به محض اینکه اول بارداری ۵ شد دز داروم دو برابر شد یعنی یه قرص کامل برام تجویز شد و وقتی پایین اومد مجدد برگشت به نصف قرص.......

پس یه علت اینکه میگن قبل بارداری تی اس هاش باید زیر ۲ باشه فکر کنم همین بحث نداشتن غده تیروئید جنینه.......

پس فکر کنم ۴/۵ بودن تی اس هاشت دلیل منفی شدنت نیست ولی اگه + میشدی ممکن بود برا جنین ضرر داشته باشه چون کم کارتر میشدی و به جنین لطمه وارد میشد چون تا جاییکه میدونم کم کاری رو جنین تاثیر منفی میذاره!!!!!

عزیزم خوبه نگران نباش.....

ولی با این حال به همسرت بگو خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها رو رعایت کنه......

کمپرس یخ هم شبها یه ربع قبل خولب یادش نره.....

حتی شانس بارداری طبیعی رو هم بالا میبره بخصوص اگه قبل ن ز د ی ک ی کمپرس یخ گذاشته بشه.....