2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

سلام به دوستان عزیز...من وارد سیکل میکرو شدم و دیروز پانکچرر داشت..میخواستممم اگرر ممکنه منو راهنمایی کنیدد از دیروززز خیلیییی زیردلم درد میکنه جوری که نمیتونم صاف راه برمم و همینطورر دست و عضله ی گردن و شانه ی سمت راستم اصلااا نمیتونم تکونشون بدم یا روی سمت راست بدنمم بخوابمممم اشکممم در میاددد..و دکتر احتمال اینکه هایپر بشم رو داد بعداز پانکچرر چون دستور غذایی بمن دادن و آزمایش cbc برای فردا صبح زودد که بعدش اگه جواب خوب بودد انتقال بدن و کلی شیاف و آمپول پروژسترون روزی دوعدد و قرص آ اس آ و سلفکسیم و دوتا قرص دیگه که اسمشون خاطرم نیست الان..بنظرتون دوستان. این دردهاا طبیعی هست و اینکه ممکنه هایپرر شده باشم و انتقال ندن واسمم؟

دلیلی ست ز این تاخیرها. خدارا ست برنامه ای بهترر

سلام بچه ها,انا جان ببخشید من anaمثبت شد اما tshنرمال بود چرا دکتر قرص لووتیروکسین بهم داد

تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به دوستان عزیز...من وارد سیکل میکرو شدم و دیروز پانکچرر داشت..میخواستممم اگرر ممکنه منو راهنمایی کنیدد از دیروززز خیلیییی زیردلم درد میکنه جوری که نمیتونم صاف راه برمم و همینطورر دست و عضله ی گردن و شانه ی سمت راستم اصلااا نمیتونم تکونشون بدم یا روی سمت راست بدنمم بخوابمممم اشکممم در میاددد..و دکتر احتمال اینکه هایپر بشم رو داد بعداز پانکچرر چون دستور غذایی بمن دادن و آزمایش cbc برای فردا صبح زودد که بعدش اگه جواب خوب بودد انتقال بدن و کلی شیاف و آمپول پروژسترون روزی دوعدد و قرص آ اس آ و سلفکسیم و دوتا قرص دیگه که اسمشون خاطرم نیست الان..بنظرتون دوستان. این دردهاا طبیعی هست و اینکه ممکنه هایپرر شده باشم و انتقال ندن واسمم؟

عزیزم احتمال هایپری هست و اگه هایپر بودی اصرار به انتقال نداشته باش عزیزم......

عزیزم فقط تا میتونی آب بخور......

سفیده تخم مرغ......

گوشت و مرغ و ماهی......

اگه احتمال هایپری باشه این رژیم تخفیفش میده.......

راستی عزیزم اصلا کار سنگین نکن.....

دولا راست نشو زیاد......

جاروبرقی نکش......

کلا به شکمت فشار نیار......

ایشالله که بهتر میشی اما ترجیحا انتقالت بمونه برا بعد بد نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها,انا جان ببخشید من anaمثبت شد اما tshنرمال بود چرا دکتر قرص لووتیروکسین بهم داد

عزیزم tshت چنده؟

خوب نرمال بودن ملاک نیست......

برا بارداری بهتره زیر ۲-۲/۵ باشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون من بعد منفی شدن میکروم دیگه لووتیروکسینو قطع کردم ( tsh نرمال بود و لی زیر 1.5 نبود ) چون فعلا نمیتونم برم انتقال به نظرت اشکالی داره ؟؟ یا باید تا انتقال بعدی ادامه بدم میترسم تمام فاکتورای تیروییدمو بهم بریزه.

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
آنا جون من بعد منفی شدن میکروم دیگه لووتیروکسینو قطع کردم ( tsh نرمال بود و لی زیر 1.5 نبود ) چون فعلا نمیتونم برم انتقال به نظرت اشکالی داره ؟؟ یا باید تا انتقال بعدی ادامه بدم میترسم تمام فاکتورای تیروییدمو بهم بریزه.

عزیزم فقط اینو میدونم لووتیروکسین دارویی نیست سر خود قطعش کنی......

باید زیر نظر دکتر غدد کم و زیادش کنی......

مثلا من با لینکه لووتیروکسینم کنترل شده ولی تا آخر عمرم باید مصرفش کنم.....

در واقع شرایط فعلی من به خاطر مصرف لووتیروکسینه و تیروئیدن به خاطر داروئه که کارشو درست انجام میده و قطعش کنم به هم میریزه......

پس حتما با یه دکتر غدد مشورت کن!!!!!

انا جون من تیروییدم نرماله دکتر غدد واسم تجویز نکرده، دکتر طرازی نوشت واسه همین میترسم که مصرفش عوارض داشته باشه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
انا جون من تیروییدم نرماله دکتر غدد واسم تجویز نکرده، دکتر طرازی نوشت واسه همین میترسم که مصرفش عوارض داشته باشه

خلاصه عزیزم همچین دارویی رو سر خود قطع نمیکنن.....

حتما با یه دکتر غدد مشورت بکن و بگو که یه مدت دکتر زنانت تجویز کرده و الان باید چیکار کنی!!!!!!!

ناناي عزيزم متاسفم همسرتون بافتش رو فريز نكرد؟؟عزيزم ميتونم بپرسم از كجا متوجه شدي كه ممكنه اندومتريوز داشته باشي؟؟

نه عزیزم. چون اصلا همچین پیشنهادی ندادن بهمون فقط tese انجام دادن براش و 8تا جنین برامون تشکیل شد که از هشت تا دو بسته 4تایی ساختن یکیش رو ک همون موقع انتقال دادن. از چهارتای فریز هم که این سری دوتاش رو انتقال دادن و دوتاش رو م که گفتن خوب نبوده!!! من ک دیگه نمیدونم کدوم حرفاشون رو باور کنم.

اما در مورد اندومتریوز ، من بخاطر پرودی دردناک با اینکه عکس رنگی و سونو وازینالم نرمال بود اما خودم رفتم کلینیک اندومتریوز ک دکتر شادجو بعد از معاینه شک داشت و سونوگرافی ویزه ای برام نوشت که دکتر ناصری توی مطب خودش یافت اباد برام انجام داد و فقط تنها چیزی ک کشف کردن صخامت بیشتر جداره سمت چپ رحم و عدم حرکت تخمدان چپ حین سونو وازینال بود. البته این رو هم بگم که ca125 ام هم نرمال بودش. اما با این حال نطر دکتر شادجو این بود ک احتمال اندومتریوز هست اما فعلا درمان ناباروریت رو ادامه بده و هر6ماه یکبار هم بیا کلینیک اندومتریوز! از قرار معلوم دکترای محترم خودشون میدونن حالا حللاها میخوان تابمون بدن

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

سلام به همه دوستان ، اميدوارم همگي خوب باشيد .

راستي بچه ها بهار جون امروز قرار بود بره سونوگرافي ؟

بهار جان الان داشتم تاپيكي رو كه در مورد قطع علايمت بود اتفاقي ميخوندم ، يادت افتاد ، مطمئنم كه همه چيز برات خوب بوده ولي بيا از خودت خبر بده عزيزم .

نه عزیزم. چون اصلا همچین پیشنهادی ندادن بهمون فقط tese انجام دادن براش و 8تا جنین برامون تشکیل شد که از هشت تا دو بسته 4تایی ساختن یکیش رو ک همون موقع انتقال دادن. از چهارتای فریز هم که این سری دوتاش رو انتقال دادن و دوتاش رو م که گفتن خوب نبوده!!! من ک دیگه نمیدونم کدوم حرفاشون رو باور کنم.اما در مورد اندومتریوز ، من بخاطر پرودی دردناک با اینکه عکس رنگی و سونو وازینالم نرمال بود اما خودم رفتم کلینیک اندومتریوز ک دکتر شادجو بعد از معاینه شک داشت و سونوگرافی ویزه ای برام نوشت که دکتر ناصری توی مطب خودش یافت اباد برام انجام داد و فقط تنها چیزی ک کشف کردن صخامت بیشتر جداره سمت چپ رحم و عدم حرکت تخمدان چپ حین سونو وازینال بود. البته این رو هم بگم که ca125 ام هم نرمال بودش. اما با این حال نطر دکتر شادجو این بود ک احتمال اندومتریوز هست اما فعلا درمان ناباروریت رو ادامه بده و هر6ماه یکبار هم بیا کلینیک اندومتریوز! از قرار معلوم دکترای محترم خودشون میدونن حالا حللاها میخوان تابمون بدن

نانا جون عزیزم عکس رنگی و همه چیمنم نرمال بود، آزمم نرمال بود ولی میبینی آندومتریوز شدید داشتم. من جای تو باشم قبل هر چیزی این قضیه رو حل میکنم. من که فکر میکنم تو منفیای من بی تاثیر نبود!!!!!!

نانا جون عزیزم عکس رنگی و همه چیمنم نرمال بود، آزمم نرمال بود ولی میبینی آندومتریوز شدید داشتم. من جای تو باشم قبل هر چیزی این قضیه رو حل میکنم. من که فکر میکنم تو منفیای من بی تاثیر نبود!!!!!!

انا جون من از این میترسم که لاپاراسکوپی باعث چسبندگی بشه و از طرف دیگه میترسم که دخیره تخمدانم رو کم کنه. بنطرتون اول پانکچر بسم و جنین هام رو فریز کنن بعد برم برای رفع اندومتریوز?

این سری دیگه میخوام اهواز درمانم رو انجام بدم اما برای اندومتریوز نمیدونم چیکار کنم? شما بیمار دکتر پادمهر بودید?با لاپارا تشخیص اندومتریوز براتون دادن? همون موقع عمل کردن با دوبار رفتید اتاق عمل برای این مسیله?

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
انا جون من از این میترسم که لاپاراسکوپی باعث چسبندگی بشه و از طرف دیگه میترسم که دخیره تخمدانم رو کم کنه. بنطرتون اول پانکچر بسم و جنین هام رو فریز کنن بعد برم برای رفع اندومتریوز?این سری دیگه میخوام اهواز درمانم رو انجام بدم اما برای اندومتریوز نمیدونم چیکار کنم? شما بیمار دکتر پادمهر بودید?با لاپارا تشخیص اندومتریوز براتون دادن? همون موقع عمل کردن با دوبار رفتید اتاق عمل برای این مسیله?

عزیزم اونطور که توصیف کردی تخمدانت درگیر نبوده پس اگه تخمدانت درگیر نیست نگران ذخیره نباش......

منم ذخیرم پایین بود ولی بعد عمل هم تعداد هم کیفیت تخمکام به نظر خودم و طبق نتیجه پانکچرام بهترم شده بود......

عزیزم من توسط خانوم دکتر پ ویزیت شدم و با معاینه وجود آندومتریوز لگنیمو تشخیص دادن ولی توسط دکتر خ ز ع ل ی عمل شدم. عزیزم من یه بار فقط لاپرا شدم و با همونم تشخیص خانوم دکتر تایید شد و درمان شدم......

عزیزم من بعد عمل یعنی چند ماه بعد زایمانم چک شدم همخ چی اوکی بود و کوچکترین چسبندگی نداشتم......

حالا اگه میخوایی یه بار با خانوم دکتر ویزیت شو اگه ایشونم صلاح دونست عمل کنی میتونی اقدام کنی ولی من توصیه میکنم اگه آقای دکتر عملت میکنه عمل کنی چون من فقط عمل با آقای دکترو تجربه کردم و از نتیجش مطمئنم.....

من الان حتی یه ذره دردم تجربه نمیکنم موقع پری در حالی که قبلا میمردم و زنده میشدم......

باز خودتم بررسی کن و بعترین تصمیم رو بگیر!!!!!!