2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
منتظر جان خیلی ناراحت شدم انشاله همین انتقالت مثبت بشهدوستان من روز 11 انتقالمه و شدیدا استرس گرفتم و نمیتونم جلوی گریمو بگیرم ، امیدوارم خدا به ههمون نظر کنه واسم دعا کنید

مونیکا جون منم چند رور آخر خیلی مستاسل بودم اما شکر خدا ته قصه خوب بود......

عزیزم شادی منتظرته!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. ببخشید در صورت وجود دردهایی مثل دردهای قبل از پ لازمه شیاف بداریم? پروزسترون یا استامینوفن? این دردها نشونه ی خوبیه یا نه?

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

سلام، انا جون من موعد پریم هست دل درد دارم ولی پری نمیاد،حالت تهوع هم یه کم دارم ولی بی بی تا الان منفی بوده، دوفاستون و سینافکت هم استفاده میکنم چم شده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام به همگی وتبریک به خانمایی که مامان شدن انشالله که صحیح سلامت نینی شونو بغل کنن الهی آمینآنا جان من امروز پری شدم فردا میخوام زنگ بزنم دکتر برم اگه خدا بخواد واسه انتقال دومم دعا کن این  سری دست پر از این سیکل برگردم انشالله

عزیزم به سلامتی ایشالله این دفعه به قصد عیالوار شدن میری و دست پر برمیگردی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لطفا التماس دعا من دارم میرم واسه انتقال☺☺

نازی جون به سلامتی عزیزم......

ایشالله با گل پسرات برگردی خونه......

اره همون رازی ک تصادف کرده بود راستی اینکه گفتی یه گوشت دراون یکیم منظورت چیه متوجه نشدم

رز عزیز خوش خبر باشی عزیزم......

به راضی جون بگو به همون لحظه ای که غرق شادی شدم قسم خیلی براتخوشحال شدم......

رز عزیز دقیق یادم نیست اما گفتی یکی از بستگانت یه چیزی گفته ناراحت شدی و یه چیزی تو این مایه ها یادم نیست دقیق.

منظورم این بود بی خیالی طی کن و به این حرف و حدیثا اهمیت نده.....

ایشالله خبر مامان شدن خودتم بدی عزیزم به این زودیا.....

من امروز ازمايش دادم سه چهار روز تاخير پريود دارم تيتر بتا شده ٣٨٥٠زياد نيست!!!!!رنج ازمايشگاه براي هفته ٥ از ٥٠ تا ٧٠٠٠نگران شدم

عزیزم خیلیم عالیه گوارای وجودت عزیزم......

سلام بچه ها خوبین؟منو از گوشی محروم کردن به خاطر این زیاد نمیتونم بیام سایت....بچه ها من تا دو روز پیش تهوع و معده درد و اینا داشتم اما دو روز کلا قطع شده خیلی نگرانم نمیدونم چکار کنم زیر دلمم قبلا تیر میکشید اما الان فقط کمرم درد میکنه نوبت بعدی دکترمم چهارشنبه دیگه اس ۲۷اردیبهشته...دارم از استرس میمیرم

بهار جون اصلا نگران نباش منم هی علایمم میپریدین....

سلام دوستان خوبید ؟چه خبرا؟امروز از رویان به همسری زنگ زدن گفتن باید ازمایش اسپرم و قند خونش رو دوباره به صورت ناشتا بده این یعنی چی؟ قند خون خوب ناشتا هست ولی ازمایش اسپرم توی این چند سال نشنیده بودم باید ناشتا داد

عزیزم خیره ایشالله......

خدارو چه دیدی شاید معلوم بشه عامل ضعف اسپرم چیز خیلی کوچیک و قابل حلیه و راحت طبیعی باردار بشی عزیزم....

انا جون نیستی

بهار جون عزیزم خوب منم بارداری بی تهوع داشتم.....

ما کلی مکمل و ویتامین و.... داشتیم بعید نیست بارداریمون بدون تهوع باشه.....

خیالت راحت دردونت سر و مر و گنده اون تو داره بازی میکنه!!!!!

اخه لیلا جون مگه میشه یه دفعه همه علایم از بین بره حتی یبوستمم از بین رفته...خیلی ناراحتم...موندم چکار کنم مطمئنم اگه به همسرمم بگم بریم سونو ناراحت میشه میگه دوباره استرس دادی به خودت

بهار جون منم از این فکرو خیالا زیاد کردم.....

اما شکر خدا دیدی نتیجه رو.....

انا جون در مورد من نظری نداری

بهار جون من چند بار به پستات جواب دادم......

بازم میگم اصلا نگران نباش......

منم همه این چیزایی که گفتیو تجربه کردم....

خلاصه شکرررررر

سلام دوستان. ببخشید در صورت وجود دردهایی مثل دردهای قبل از پ لازمه شیاف بداریم? پروزسترون یا استامینوفن? این دردها نشونه ی خوبیه یا نه?

نانا جون استامینوفن رو کلا استفاده نکن چون بیشفعالی میاره......

پروژسترون برا درد تجویز میشه اما تا میتونی استراحت کن و اگه با استراحت دردت آروم میشه فعلا شیاف نذار.....