2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047805 بازدید | 684626 پست
آناجانم انشاالله فردا ميرم پيش دكترم چون روز انتقال گفتن چه مثبت شديم چه منفي جواب رو براشون ببريم و از دكترم علت منفي شدنو مي پرسم و اينكه آزنايش هارم ميگم برام بنويسه ميخوام اصرار كنم يك ويزيت با خود دكتر صارمي هم بشم ولي نميدونم قبول ميكنن يا نه يك وقت هم ميخوام از دكتر پادمهر ابن سينا به توصيه شما بگيرم خدا كنه براي همين دوشنبه بهم وقت اورژانسي بدن خيلي مستأصلم برام دعا كن😥

آفرین بهترین کارو میکنی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون هايپر شدم وسندروم تحريك تخمدان شدم تو سه صفحه قبل كامل توضيح دادم.خالا اين ورم خيلي اذيتم كرده از چيه؟با اينكه ٣٣٠٠ليتر آب كشيدن از پهلوهام....!!!!!

آره عزیزم یادم بود توضیح دادی فقط احتیاطا گفتم که ممکنه اشتباه گرفته باشم چون اخیرا خیلی حافظم ضعیف شده.....

عزیزم احتمالا دنباله همون ورم و آب آوردنه خیلی رژیمتو رعایت کن.....

سفیده تخم مرغم زیاد بخور.....

نمک رو پرهیز کن ایشالله رفع میشه اما احتیاطا باز به دکترت راجب ورم پات بگو شاید بگه مراجعه حضوری داشته باشی مجدد.....

خلاصه ایشالله به زودی این عوارض رو سپری میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نازی  عزیز قربونت ....والا دو سه روز هستش که فهمیدم نتیجه آزمایشو دارمم از غصه میمیرم ...سلامتیم بخطر افتاده و اصلن نمیدونم چند سال زندگی میکنم که بخام یکی دیگه رو بیارم و اونو هم اسیر کنم .حالم خیلی بدهبچه ها ....اینقد گریه کردم که چشمام باز نمیشه دیگه .... ترس از دست دادن اعضا و زمینگیر شدن .واقعن زمینگیرم کرده ...اگه ممکنه برام دعا کنین میدونم همه چی اولش سخته ولی این واقعندیگه سخته ... و میشه یه دکتر دیابت هم بهم معرفی کنین ؟  که وقت بزاره و خوب توضیح بده و تبحر داشته باشه؟ باید جواب آزمایشمو نشونش بدم ..ببخشید من کلن انرژی منفی زیادی دارم خیلی سعی میکنم مثبت باشم ولی توو در و همسایه دیدم دیابتیها که پاشونقطع شده چشمشونو درآوردن و کلیشون از کار افتاده ... دیگه دارم دق میکنم .... این آی وی اف کلن دیگه یادم رفت چون مشکل بزرگتری پیدا کردم ... واقعن نمیدونم این دیگه چه امتحانیه ..ببخشید بچه ها موج منفیم گفتم مشکلمو بگم شاید کسی چیزی بگه که کمکم کنه

رویا جون اینا چیه داری میگی؟ انقدر ناشکر نباش.....

با ۱۳۱ مگه این همه میشه منفی فکر کرد؟

عزیزم مادر بزرگ من قندش تا ۴۰۰ هم میرفت از این اتفاقا براش نیفتاده بود ایناچیه به ذهنت رسیدن؟

مثل این میمونه سردردی که در حد خوردن یه استامینوفن هست رو با تومورمغزی و دردش بخوایی مقایسه کنی......

عزیزم خدارو خوش نمیاد انقدر منفی بافی نکن......

از کجا به کجا رسیدی دختر؟

به خدا وقتی پستتو خوندم هنگ کردم.....

عزیزم زبونم لال اگه خدای نکرده خدای نکرده یه بیماری نا علاج داشته باشی که زمین و زمانو به هم میرسونی که!!!!!!

عزیزم یکم واقع بین باش......

قند ۱۳۱ و این همه فاز منفی!!!!!!؟؟؟؟؟

انا جونم دز استروژنت رو برام مينويسي و اينكه تا كي ادامه دادي؟! دز پروژسترونتم همينطور! كي قطع كردي؟! پردنيزولونم كه يادمه بهم گفتي از يك ماه قبل از اي وي اف شروع كردي با دز ده و ادامه دادي تا هفتع هفده اگر اشتباه نكنم. هپارينم تا اخر اي بارداري داشتي فقط وقتي خونريزي داشتي قطع كردي؟!

عزیزم استرادیولم روزی ۲ تا ۲ میلی گرم بود که بسته به فرد کم یا زیادتر بود......

فکر کنم من تا ۱۳-۱۴ هفته داشتم.....

بعد غربالگری اول و بردن نتیجه واسم قطعش کرد......

پروژسترون من چون خونریزی داشتم زیاد شد......

اولش روزی دو تا آمپول پروژسترون ۵۰ بود بعدش با شروع خونریزی دو تا شیافسبکلوژست ۴۰۰ هم اضافه شد......

بعد سه ماهه اول آمپول جاشو به پرولوتون ۲۵۰هفتگی داد و شیافام ادامه داشتن......

به مرور دیگه شیاف کمتر شد و نهایتا قطع....

دقیق یعدم نیست کی قطع شد ولی بعد غربالگری دوم یواش یواش قطع شد.....

پردو انوکسوپارینمم همونطور که گفتی بود!!!!

سلام من اومدم خوبینکیا مامان شدن؟؟؟؟؟؟؟ که من میشناسم اناجون؟؟؟ چرا نی نی سایت عوض شده..... اصلا گم میشم توش

عزیزم خوش اومدی.....

آره خیلی عوض شده اما بهش عادت میکنی.....

عزیزم خبرای خوش واسمون آوردی؟

چقدر دلم میخواد مامان کوشولومون خوش خبر بیاد و براش کلی ذوق کنم.....

خيلي ممنون آناجون،دكتر رفتم ميگه همين آب بدنت ريخته به پاهات.سونو گرافي كامل رفتم خداروشكر مشكل نبود.دعاكن زود خوب بشم مثل خانوماي ٧ماهه شدم از بزرگي شكم وورم پا😂😂😂٥كيلو چاق شدم...😬😬😬😬

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

نازی عزیز ،مریم عزیز ،مامان سبجان عزیز و آنای عزیز ... ممنونم از همدردیتون ..مننونکه وقت گذاشتین و افکار نفی منو خوندین ..آره من بخاطر اینکه شناخت ندارم ترسیدم ..... ازتون ممنون که راهنمایی کردین ... ببخشید اینهنه موج منفیم ولی ترسیدم ...

به نظرم اوکیه...

عزیزم من اهوازم و اینجا خیلی به ندرت تقویتی میدهند و به سن اصلا توجه ای ندارند. کلا تجویزهاشونو زیاد قبول ندارم.

چهارشنبه تماس گرفتم مطب دکتر عارفی با مامای اونجا صحبت کردم و گفت اشکال نداره و قرص فیفول هم گفت یکروز درمیان بخور البته باتوجه به آزمایشم گفت.

ممنونم آنا جون.

سلام عزيزان

خدا در حقم معجزه كرد چجوري باور كنم چشمام بي بي چك مثبت ديد اونم دوتا خط پر رنگ وجون دار

مگه ميشه طبيعي باردار بشم😱

خدايا معجزه شده يعني

چقدر سختي كشيدم ميكروي منفي اي بو اي منفي

چجوري باردار شدم خداااااااااا

واي انگار دارم خواب ميبينم

چقدر با اناجون درباره مشكلاتم صحبت كردم

اين ماه قرار بود برم سيكل انتقال يهو عدد تيروئيدم متغير شد دكتر گفت نميشه بمونه ماه بعد، كلي ناراحت شدم اين ماهم نشد ولي خدايا تو با دل من و شوهرم چكار كردي 

سلااااااااااااااااااااااااااااام ..... به موقع رسیدم...حنااااااااااااااااااااااااااااا جون مبارک باشه ..... وااااای من قشنگ یادم همین چند وقت پیش چقدر ناراحت بودی .... خدایا شکرت .... برو آز بتا بده عزیزم که من عاشق عدد بتا هستم..... هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 

http://s8.picofile.com/file/8294142734/IMG_6454.JPGمگه ميشه انقد غليظ اشتباه نشده؟؟؟؟

اشتباه چیه .... میارکککککککککککککککککککککککککککککککککککک..... معجره شد .... این تایپیک معجزه داره میشه .... خدا صدای هممونو میشنوه