2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
امروز پنج انتقالمه دیشب زیر دلم خیلی درد میکرد که تا صبح خوب شدولی الان  شدید درد میکنه مثل وقتی که پریود میشی چکار کنم؟علتش چیه؟؟

عزیزم نگرات نباش دردای هفته اول کلا مال داروهاست و به مرور که بدنت بهشون عادت کنه کمتر میشه......

منم هفته اول کلی درد داشتم ولی از هفته دوم همه رفتن پی کارشون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه انا جون جواب پاتولوژیم ،چیزی سر در میاری عزیزم.؟ Cross:The specimen of multiple of brownish in colour.irregular-shaped,soft tissue totallym, 3.5x2.5x1.5cmSosM/4E:100یه بار بدون بیهوشی تخلیه کردن یه بار هم با ساکشن اینم دومیش The specimen consist of multiple pieces of brownish soft tissue totallym,4x3x1cmSos:M/3E:100کنار  عدد صد علامت درصد زده

عزیزم من خیلی متوجه نشدم.....

ایشالله که همه چی خوبه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان یه لک قهوه ای روی لباس زیرم دیدم ساعت 9 هم تزریق پروژسترون دارم الان شیاف بزارم یا نه؟؟

مونیکا جون یک لک زوده برا شیاف به نظرم اگه تکرار شد یا بیشتر شد بذار.....

وای انا جون بازم زیر دلم شدید درد میکنه ،بچه ها کسی تجربه نداره

عزیزم این همه به خودت استرس نده.....

من برگشتم، انا جون تي اس اچم ٠/٣ بود ، تيرو گلوبولين انتي بادي ١٠ و تيروييد پروكسيداز انتي بادي سرم ٨ بود. فاكتورهاي لوپوسم هم لب مرزي بالا بود.دكترم گفت براي اينكه تو شرايط خوب انتقال بديم بايد كنترل بشه همه چيز و من ترجيح ميدم بري اول پيش متخصص مربوطه. بعد كه اونو ديدي با من وقت بگير. راستش خيلي ناراحتم، احساس ميكنم تنها موندم، كاري هم نميتونم بكنم. كسي هم نميتونه برام كاري بكنه.

عزیزم اصلا نگران نباش اینا خیلی راحت کنترل میشن.....

شک نکن.....

برو پیش متخصص سه سوته حله و به زودیم با بهترین شرایط انتقال میدی.....

انا جونم ممنون كه دونه دونه با دقت وقت ميذاري جواب همه رو ميدي. ميشه بگي داروي تيروييد چيه؟!

نازی جون برا کم کاری که لووتیروکسین تجویز میشه ولی من رژیمشم رعایت میکنم.....

البته فکر کنم شما تی اس هاشت پایین بود شایدم شما پرکاری دارین......

اول باید مطمئن بشی کم کاریه یا پرکاری......

مثلا من برا کم کاری این ۴ قلمو از رژیم غذاییم حذف کردم.....

قند شیرینی و شکر و.....

بادوم زمینی

خانواده کلم

سویا

اگه کسی پرکار باشه اینا اتفاقا براش خوبم هست......

برا همین بهتره اول از نوعش مطمئن بشی....

انا جون يعني TSH شما بالا بود !؟ عدداش يادت مياد، بهم بگي؟ 

من فكر ميكنم مال من نه پر كاري حساب ميشه نه كم كاري. Autoimmune thyroiditis ميشه. يعني ايمنيم به تيروييدم حمله كرده، هرمونهاي تيروييد و تيروگلوبين و تي پي او توي خونم زياد شده و tsh كم شده. 

كاش ميدونستم دقيق چرا اينجوري شده!؟ 

فقط ميخوام بدونم شما كه كم كاري داشتيد تي لس اچت بالا بود يا پايين!؟

انا جون يعني TSH شما بالا بود !؟ عدداش يادت مياد، بهم بگي؟ من فكر ميكنم مال من نه پر كاري حساب ميشه نه كم كاري. Autoimmune thyroiditis ميشه. يعني ايمنيم به تيروييدم حمله كرده، هرمونهاي تيروييد و تيروگلوبين و تي پي او توي خونم زياد شده و tsh كم شده.  كاش ميدونستم دقيق چرا اينجوري شده!؟ فقط ميخوام بدونم شما كه كم كاري داشتيد تي لس اچت بالا بود يا پايين!؟

عزیزم مال من اولش بالا بود......

برا همین سالها روزی نصف قرص لووتیروکسین میخوردم.....

برا بارداریم میدونی که مثلا با وجود اینکه رنج نرمال آزمایشگاه زیر ۵/۵ هست ولی برا بارداری بهتره زیر ۲/۵ باشه که مال منقبل انتقال زیر ۲/۵ بود.....

به محض اینکه باردار شدم یهویی باز بالا رفت که دکتر غددم دز لووتیروکسینمو دو برابر کرد که اینم باعث شد آز بعدی خیلی افت کنه و فکر کنم به ۰/۱ رسید.....

بعد مجدد دز دارو کم شد و دیگه از اون به بعد تقریبا نرمال بود...

مرسي انا جون، پس بالا بوده مال شما. 

مال من پايين، اتفاقا با تست بتام هم تي اس اچ رو برام نوشته بودند، جوابش توي رنج بود رو به پايين. 

چي بگم نميدونم، حالا انشالله اين دكتري كه قراره برم پيشش دقيق باشه و دلسوز و سرسري نگيره، اصلا هم معلوم نيست كي بهم نوبت ميده، ديگه اميد به خدا. 

سلام به همگي ليلا جون ممنون اينجارو به من معرفي كردي ميتونم منم همراهتون باشم؟

ما از دي ماه سال ٩٢ تو اقدام بوديم كه نشد و فهميديم اسپرم همسرم مشكل داره دوبار iui كرديم كه نشد و دي ٩٥ براي اولين بار ميكرو كرديم وانتقال فرش كه نشد دوباره اين ماه انتقال داشتم كه ديروز آزم منفي شد و كلي گريه و غصه...ايندفعه يك جنين بلاستوسيست و دوتا جنين مورولا انتقال دادن جنين شناس گفت با اين جنينا ٩٩ درصد بايد باردار بشي دكترم از رحمم خيلي راضي بود ضخامت رحمم روز ٩ سيكل ١٠ بود و خراش آندومتر هم داده بود برام ولي خدا نخواست😥

حالا ديگه نميخوام اين آخرين جنين هاي فريزم رو از دست بدم توروخدا هر راهنمايي بلديد دريغ نكنيد قبل از اين انتقال بعديم چيكارا بايد بكنم كه همه كار كرده باشم بعدش عذاب وجدان نگيرم؟و به نظرتون چقد فاصله بدم؟

بچه ها شرايط روحيم اصلا خوب نيست خيلي فشار روحي دارم دلم به شدت برا همسرم ميسوزه توروخدا برا منم دعا كنيد اصلا اين ماه لطف خدا شامل حالم بشه قبل ماه رمضان طبيعي باردار بشم

😘

راستي قبل از اين انتقال دو ماه پياده روي و يك ماه كلاس پيلاتس هم رفته بودم حجامت هم كرده بودم سه جلسه هم بادكش رحم و تخمدان كرده بودم 

كاش خدا لطفش شامل حالم ميشد و حداقل يكي از اين جنينا برام ميموند الان انقد داغون نبودم 

اي خداااااااااااااااااااااا

راستي قبل از اين انتقال دو ماه پياده روي و يك ماه كلاس پيلاتس هم رفته بودم حجامت هم كرده بودم سه جلسه هم بادكش رحم و تخمدان كرده بودم كاش خدا لطفش شامل حالم ميشد و حداقل يكي از اين جنينا برام ميموند الان انقد داغون نبودم اي خداااااااااااااااااااااا

مريم جون، خوش اومدي. اينجا هممون تجربه هاي مشابه شما داشتيم. اينجا كمك ميكنه اميدمون از دست نديم و از دونسته ها و تجربه هاي هم استفاده كنيم. 

مريم جون فكر كنم بد نباشه قبل از انتقال ازمايشهاي ايمني انعقادي رو انجام بدي. اندومتريوز هم همينطور. انشالله ايندفعه جواب مثبت بگيري.

انا جون ممنون عزیزم

دیروز رنگ زدم کیشانی سرخود گفت بخاطر دردت شیاف پروژسترون بزار الان زنگ زدم بیمارستان ظاهرا از دکتر پرسیدن گفت شیاف دیکلوفناک بزار ،من دیشب تا 5 صبح از درد نتونستم بخوابم مخصوصا وقتی به پهلو میشدم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت