2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
بهار جون وایییی خیلی خوشحال شدم  ... عزیزممم دعا دعا می کردم همون بهار باشییییییی.. الهی که جوجه بهت چسبیده باشه و دل هممون شاد بشه

ممنونم افسون جون ان شالله كه سه شنبه هم كه آز دارم همه جي روبه راه باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=42433481]بهار جون عزیزم یوبس نشدی؟چون از عوارض پروژسترون یوبس هم هست.....حالا تا میتونی آب بخور و اگه احساس میکنی احتمال یوبس هست پیشگیری و درمان کن و نگران چیزیم نباش....[/QUOT

سلام أنا جون من از روز اول آلو خيس كردم خوردم تا يبوست نگيرم فقط معده دردم ديشب تا صبح از معده درد مردم

سلام انا جان من ازمایشهای ایمنی رو انجام دادم اما حالا گفتن anaباید تکرار بشه انگار بالا بوده این یعنی چه یعنی اگه بالا باشه بعد چند وقت میتونم انتقال بدم

تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 

سلام رویا جان عزیزم من چند روز نت نداشتم نه من درد ندارم احساس خاصی ندارم عزیزم به نظر من اگه دردت زیاده پیگیری کن

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام دوستان عزیز تبریک به مامانای عزیز و مامانای آینده به حق این روزا و این اعیاد شعبان خانمایی که انتقال داشتین نتیجه بگیرین و یه کنجد شیطون بچسبه دلتون منم ایم ماه پریود شم میرم دارو میکرو بگیرم منتها دکترم خانم اشرفی رویان و بیمارستان اکبر آبادی میرن و گفتش خودت انتخاب کن کدوم یکی انجام بدیم من فقط بخاطر اندازه گیری عمق رحم که رویان انجام میدن میترسم اونجا برم شما تجربه ای دارین در این زمینه آیا

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

آنا جان من سه شنبه پانکچر دارم حالا خدا را شکر دکتر راضی بود

نمیدونم چرا با وجود اینکه ژن غلظت دارم ولی تا الان دکتر حرفی از آسپرین و هپارین و ... نزده فقط مولتی دیلی میخورم و تا الان ب 12 و ب6 داشتم

مورد دیگه اینکه با وجود مشکل ایمنی به خاطر آندومتریوز دکتر به من گفت شما سرم نداری به خاطر اینکه یک موردی توی خونم پایین بود الان یادم نیست گفت فقط پردنیزولون کافیه حالا اصلا این سرم کارش چیه؟به نظرت منم نباید میگرفتم چون مشکل ایمنی دارم؟قبلا دکتر شرکت بهم گفته بود حتما قبل انتقال لنفوتراپی کن ولی دکتر طرازی قبول نداره

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
نانا جون عزیزم خوب منم نداشتم آسپرینو با اینکه مشکل انعقادیم حاد بود.....عزیزم سلکسان چی اونم نداری؟مشکل انعقادیت چی بود؟

نه انا جون سلکسان هم ندارم. فکر کنم این که پی تی خونم(protrombin time) بالاتر از 12.4 هست. مال من 13.7. رنج نرمال زیر12.4 باید باشه. اخه سری قبل هم ا اس ا بهم داد هم امپول هپارین میزدم از بعد از انتقال

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
سلام دوستان عزیز تبریک به مامانای عزیز و مامانای آینده به حق این روزا و این اعیاد شعبان خانمایی که انتقال داشتین نتیجه بگیرین و یه کنجد شیطون بچسبه دلتون منم ایم ماه پریود شم میرم دارو میکرو بگیرم منتها دکترم خانم اشرفی رویان و بیمارستان اکبر آبادی میرن و گفتش خودت انتخاب کن کدوم یکی انجام بدیم من فقط بخاطر اندازه گیری عمق رحم که رویان انجام میدن میترسم اونجا برم شما تجربه ای دارین در این زمینه آیا

من هم اندازه گیری عمق رحم تو رویان انجام دادم درد داشت ولی قابل تحمل بود

بچه ها من روز۱۳ سیکلم هست خیلی رحمم درد داره اصلا تکون نمیتونم بخورم.داروهامم سلکسان و آسپرین و روزی ۵ استرادیول  هست .آیا کسی اینطوری بوده‌؟انتقال جنین دارم

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

سلام به همگي، 

نازي جون درد رحم طبيعي نيست. شايد التهابي چيزي داري يا حتي باد!؟ يك دونه ادويل بخور ببين كمتو ميشه يا نه!؟ اگر كم شد ميفهمي از التهابي چيزيه!؟ عفونت هم ممكنه باشه. ميتوني كيسه اي گرمم بذاري ببيني كمتر ميشه دردش يا نه؟ اگر با گرما كم شد مي فهمي انقباضه. 

اگر دسترسي داري اول از دكترت بپرس!؟ 

فكر كنمحتما قيل از انتقال ببينه يووقت شايد بهتر باشه انتقال ندي اين ماه! 

انشالله كه چيزي نيست و همه چيز به خوبي پيش بره. 

سلام انا جان من ازمایشهای ایمنی رو انجام دادم اما حالا گفتن anaباید تکرار بشه انگار بالا بوده این یعنی چه یعنی اگه بالا باشه بعد چند وقت میتونم انتقال بدم

سارا جان، منم اخرين مثل شما تستم مثيت شد، زودترين زمان تكرار بين شش تا دوازده هفته است. بين دو تا سه ما بايد صبر كني و بعدش تكرار كني، انشالله كم شده بعد ميتوني ادامه درمان رو انجام بدي و وارد سيكل بشي. 

واسه من خيلي سخت بود بپذيرم سه ماه بايد صبر كنم، خيلي گريه كردم ولي بعد با خودم فكر كردم كه ارزش داره و با اين شرايط اگر انتقال بدم نتيجه مشخصه پس بهتره صبر كنم.