2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
سلام صبح بخیر، لیزا جان خداروشکر که خوبی عزیزم ان شالله همه چی به  خوبی و خیر پیش بره برات، بچه ها آنای مثبت چی هست؟ چون خودم سقط داشتم کنجکاو شدم بدونم این دیگه چه صیغه ایه ..من امروز رفتم ازمایش های انعقادی و ایمنی رو انجام دادم منتظر جواب اون و کاریوتایپم که ببرم ب دکتر عارفی نشون بدم، راستش نمیدونم دعا کن ازمایش هام کاملا اوکی باشه یا نباشه ... اگه خوب باشه یعنی دلیل سقطم نامشخصه و اگه خوب نباشه ناراحت اون سه تا جنینم که  دارم ... واقعا اعصاب پانکچر جدید رو ندارم خدایا به ما رحم کن ..

راستی آنای مثبت نشون دهنده بیناری خودایمنیه و اگه اشتباه نکنم از آیتمایی هست که نشون دهنده لوپوسه.....

خیلی فکرتو درگیر نکن.....

ضمنا اگه همچین موردی هم باشه قابل کنترله!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خودم فكر ميكنم با حاملگي ايمني بدنم فعال شده و باعت كم شدن تيروييدم شده و جتينم رشدش متوقف شده. فكر كنم ميخوان انقدر صبر كنن كه اين ازمايشها همش نرمال بشه و بعد انتقال بدم و همزمان دارو بگيرم يا مانيتور بشم نميدونم. ولي من مي خوام بهشون بگم از الان فرض كنيمن اين قراره اينجوري بمونه و بهم دارو بدين كه كنترل بشه. نميدونم چقدر به حرفم اهميت ميدن ولي من تلاشمو ميكنم. به پرستار كه اينا رو گفتم، گفت احتمالا اگر اينجوري ميخواي دكتر ارجاعت ميده به متخصص مربوطه كه اونها بهت دارو بدن و ازمايشها رو تكرار كنند. خيلي گيج وشوك شدم.😔

نازی جون وزنت بالا رفته؟

احساس خستگی و کم خوابی میکنی؟

چون از نشونه های کم کاری این چیزام هست.....

عزیزم اگه کم کاری تیروئید داری که هم باید دارو بگیری هم یه سری چیزا رو اصلانخوری......

این ۴ قلم برا کم کاری تیروئید خوب نیست!!!!!

۱. شیرینی و قند و شکر و......

۲. خانواده کلم یعنی همه کلمها

۳. سویا

۴. بادوم زمینی

عزیزم اگه مطمئنی کم کاری تیروئید داری حتما این ۴ قلم رو حذف بکن!!!!!!

من با وجود اینکه یک سال تمون دار میخوردم اصلا نتیجه آزم خیلیتغییر نمیکرد. به محض رعایت و حذف این ۴ قلم دو هفته ای هم ۶-۷ کیلو وزن کم کردم هم تی اس هاسم نرمال شد!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم اون بالا هر کی میتونه و دوست داره موضوع مورد بحث رو لایک کنه شاید یه جایی این لایک به دردمون بخوره!!!!!

بهار جون عزیزم میشنوی و میشه یکی از زیباترین موسیقی های زندگیت.....

منتظر خبرای توپت هستیم....

سلام به همگی

منتظر جان متاسفانه سایت برام تا امروز باز نمیشد

ببین مسیر من تا تهران حدود 4 ساعت راهه، میتونی کیسه یختو و داروهاتو تو کلمن آب بزاری اصلا یخش باز نمیشه

درمانگاه هم آنا جون بمن پارتین رو معرفی کرد که تا مطب یک دقیقه بیشتر فاصله نداره

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

آنا جون من دیروز با هزار بدبختی تونستم سرم هارو بزنم بازم مرسی که همیشه هستی و با صبوری جواب میدی

عزیزم من فردا احتمال زیاد انتقالمه ، واسه منی که از شهرستان میام چندروز تهران بمونم خوبه؟ 

امشب چی بخورم؟؟

لازمه ناشتا باشم؟؟

بعد از انتقال چکار کنم؟؟پوزیشنم چجور باشه؟؟

انا جون میشه هرچی به ذهنت میاد بگی هر توصیه ای که داری؟؟واقعا استرررررس دارم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
آنا جون من دیروز با هزار بدبختی تونستم سرم هارو بزنم بازم مرسی که همیشه هستی و با صبوری جواب میدیعزیزم من فردا احتمال زیاد انتقالمه ، واسه منی که از شهرستان میام چندروز تهران بمونم خوبه؟ امشب چی بخورم؟؟لازمه ناشتا باشم؟؟بعد از انتقال چکار کنم؟؟پوزیشنم چجور باشه؟؟انا جون میشه هرچی به ذهنت میاد بگی هر توصیه ای که داری؟؟واقعا استرررررس دارم

مونیکا جون شکر......

ایشالله که سرمها اذیتت نکرده باشن......

عزیزم صبح ناشتا نباش و خوب صبحونه بخور....

شبشم خوب غذا بخور مثلا کباب بخور، غذای مقوی بخور. فقط برا یبوست و نفخ احتیاط کن.....

والا به نظر من ۳ روز کافیه برا تهران موندن.....

عزیزم شبشم ن ز د ی ک ی داشته باش...

کلا استرس نداشته باش و دنبال اینم نباش کی چی خوردی چی نخورده...

تو چیزی که بهت میسازه بخور........

دولا راست زیاد نشو، به شکمت فشار نیار. استرسم نداشته باش. عزیزم مامانی.....

سلام به همگي منم امروز روز پنجم انتقالمه برام دعاكنيد

عزیزم به سلامتی......

منتظر خبرای خوبت و بتای تپلت هستیم عزیزم.....

آناجون دکتر آزمایش صفر شوهرمو دیده بود که مارو گذاشت تو سیکل آی وی اف.به چی امید داشت وقتی فقط 2تا اسپرم Cوجود داشت!

مشکل ما شهرستانیا همینه که نمیتونیم هروقت خواستیم هردکتری خواستیم بریم خیلی دلم میخواست با امیر جنتی هم ویزیت بشه ولی روز پنجشنبه نبود دکتر ,بیشتر از اونم نمیتونستیم بمونیم

ما االان زیر نظر هیچ مرکزی نیستیم چطوری میتونیم به درخواست خودمون اسپرم فریز کنیم!؟

البته فکر نکنم چیزی واسه فریز وجود داشته باشه وقتی دوسال پیش اسپرم بدرد بخور  نداشته الان که حتما بدتر شده

برای یبوست چکار کنم؟؟

مونیکا جون تا میتونی انجیر و آلو خیس کرده بخور، روغ زیتون با غذاهات بخور، غذاهای پرحجم بخور یعنی فقط سوپ و غذای کم نخور، غذای نونی با نون سنگک خوبه برا جلوگیری از یبوست. موز رسیده خوبه برا یبوست.

آبم زیاد بخور ولی سعی کن با غذا نخوری.....

ماست با غذام نخور یبوست رو تشدید میکنه.

نشاستع هم تشدیدش میکنه....