2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست

سلام دوستان

میشه بگید کدوم قسمت باید رفت واسه دسترسی به تاپبک های مورد علاقه که قبلا به لیست اضافه کردیم من حتی نام کاربریم که آتریسا بود هم تغییر کرده و دسترسی به این تاپیک هم به سختی بود دیگه همین کم بود این وسط

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
خیلی مفید بود اطلاعاتت ، پس منم اختمالا باید pgd کنم چقدم شنیدم گرونه ... منم ظاهرا گفتن کیفیت جنینات خوبه ولی بعد انتقال و حتی بتای خوب و نرمال دیگه رشد نکرد و فقط ساک خاملگی تشکیل شدخدایا ما رو نجات بده ازین دوا درمون ها

آمین یا ربالعالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستانمیشه بگید کدوم قسمت باید رفت واسه دسترسی به تاپبک های مورد علاقه که قبلا به لیست اضافه کردیم من حتی نام کاربریم که آتریسا بود هم تغییر کرده و دسترسی به این تاپیک هم به سختی بود دیگه همین کم بود این وسط

عزیزم اون بالای صفحه سمت چپ عکستو دیدی روش کلیلک کن یه صفحه باز میشه میری رو گزینه «نی نی سایت من» بعد تو صفحه خودت میبینی سمت راست صفحه اون پایین گزینه تبادل نظر رو کلیک میکنی و نوشته موضوعات مورد علاقه من ،بعد روش کلیک کن و سمت چپ برات تایپیکهای مورد علاقت میاد

سلام دوستانمیشه بگید کدوم قسمت باید رفت واسه دسترسی به تاپبک های مورد علاقه که قبلا به لیست اضافه کردیم من حتی نام کاربریم که آتریسا بود هم تغییر کرده و دسترسی به این تاپیک هم به سختی بود دیگه همین کم بود این وسط

عزیزم اون بالا رو اکست کلیک کن داخل که شد نی نی سایت من رو بزن بعد سه خط رو هم رو بزنی میتونی وسطا تبادل نظرو که زدی تاپیکای خودت و مورد علاقت و.... میاد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

افسون جون عزیزم به نظرم اصلا سراغ لتروزول و.... اونم سر خود نرو.....

فقط خودتو تقویت کن ولی سر خود داروی هورمونی نخور......

میبینی بعدا تو جواب دادن بدن به داروها مشکل ایجاد میکنه.....

در ضمن معجزه بخواد اتفاق بیفته اصلا دنبال بهونه نمیگرده.....

پس با انرژی + طبیعی اقدام کن شد شد نه که ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو میدی.....

در مورد آزمایشگاههام سخت نگیر همه معتبرن....

بین دکترت کجارو تاکید کرده اونجا برو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ممنون لیلا جون و آنا جون...

آنا جان من رفتم که نوبت جراحی واسه برداشتن لوله رو بگیرم اما متاسفانه کلینیک اون تاریخ عملهای دکتر خزعلی رو اوکی کردن و من باید یک ماه دیگه هم صبر کنم خیلی ناراحت شدم همش عقب می افته و تازه بعد عمل هم باید دو سه ماه استراحت باشه فک کنم به نظرتون تو این چند وقت کار خاصی نباید انجام بدم مثلا طب  سوزنی و....

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنون لیلا جون و آنا جون...آنا جان من رفتم که نوبت جراحی واسه برداشتن لوله رو بگیرم اما متاسفانه کلینیک اون تاریخ عملهای دکتر خزعلی رو اوکی کردن و من باید یک ماه دیگه هم صبر کنم خیلی ناراحت شدم همش عقب می افته و تازه بعد عمل هم باید دو سه ماه استراحت باشه فک کنم به نظرتون تو این چند وقت کار خاصی نباید انجام بدم مثلا طب  سوزنی و....

عزیزم میدونم دوست داری زودتر کارات پیش برن اما تو هر تاخیری یه حکمتیم هست....

تو فقط تا میتونی جسما و روحا به خودت برس، ایشالله که همه چی خیلی خیلی خوب پیش میره....

طب سوزنیم خوبه...

ورزشم خوبه.....

آب زیاد بخور....

ایشالله بهترینا در انتظارته.....

ممنون آنای عزیز و لیلا عزیز  از اطلاعاتتون 

در ضمن آناجون امضات مبارکه

منم یه ویشنهاد دارم برات آنا جون بنظرم این تاپیکو هر سال یه تاپیک جدید براش باز کن که ادامه باشه تت حجم زیادش اذیت نکنه مثلا بارداری با میکرواینجکشن ۹۵

بارداری با میکرو اینجکشن ۹۶ و ... آخر هر سال هم آدرس تتپیک دیدو بزار صفحه آخر همون تاپیک ..البته فقط یه پیشنهاده و دیگه نمیدونم از نظر سایت و شما عملی هست یا نه .... ممنون که وقت کیزارین

ممنون آنای عزیز و لیلا عزیز  از اطلاعاتتون در ضمن آناجون امضات مبارکهمنم یه ویشنهاد دارم برات آنا جون بنظرم این تاپیکو هر سال یه تاپیک جدید براش باز کن که ادامه باشه تت حجم زیادش اذیت نکنه مثلا بارداری با میکرواینجکشن ۹۵بارداری با میکرو اینجکشن ۹۶ و ... آخر هر سال هم آدرس تتپیک دیدو بزار صفحه آخر همون تاپیک ..البته فقط یه پیشنهاده و دیگه نمیدونم از نظر سایت و شما عملی هست یا نه .... ممنون که وقت کیزارین

رویا جون فدات.....

ممنونم ازت رویا جون.....

اتفاقا پیشنهاد خوبیه.....

این تاپیک اتفاقا دنبال تاپیک بارداری با میکرواینجکشن بود......

یعنی یه خونه جدید بود.....

ولی بعد بارداری و زایمان چون فرصت پشت لب تاپ نشستن نداشتم نتونستم تاپیک جدید ایجاد کنم.....

خیلی دوست دارو تو اولین فرصت یه اثاث کشی بکنیم بریم خونه جدید.....

ایشالله بتونم از عهدش بر بیام....

البته فعلا یه چند هفته ای مشغلم زیاده اما سعی میکنم حتما عملیش کنم.....

سختیش به همون ده صفحه اوله که یه سری اطلاعات جمع بندی میشه.....

باقیش دیگه می افته رو غلطک.....

بازم ممنون از پیشنهادت عزیزم.....

سلام انا جون من همونیم که گفتم دی اف ای همسرم33درصده

میخواستم بدونم شما بدون درمان شوهرتون باردار شدین یا بعد درمانش و ابنکه طبیعی باردار شدین یا با میکرو

من به بار پانکچر کردم از18تا تخمکم2تا جنین گرید بی وسی داشتم و فعلا هم انتقال ندادم حالا نمیدونم تاثیر دب اف ای بوده که جنبن تشکیل نشده یا تخمکام بی کیفیتن الان دادم با مکملها خودم و شوهرمو تقویت میکنم خواهشا هرچی در مورد پایین اوردن دی اف ای میدونی بهم بگو

میخواستم بدونم شما بدون درمان شوهرتون باردار شدین یا بعد درمانش و ابنکه طبیعی باردار شدین یا با میکرو

من به بار پانکچر کردم از18تا تخمکم2تا جنین گرید بی وسی داشتم و فعلا هم انتقال ندادم حالا نمیدونم تاثیر دب اف ای بوده که جنبن تشکیل نشده یا تخمکام بی کیفیتن الان دادم با مکملها خودم و شوهرمو تقویت میکنم خواهشا هرچی در مورد پایین اوردن دی اف ای میدونی بهم بگو

آنا جون امضا جدید مبارک باشه .... منم با تاسیس تایپیک جدید که ادامه این باشه موافقم 

راستی یه نکاتی در مورد رژیم مناسب برای اندومتریوز و کیست اندومتریوز به من دادن ترجمه کردم و الان در خدمتتون هستم ...

1-رژیم غنی فیبر  : به هضم غدا کمک میکنه و باعث میشه دفع راحت صورت بگیره . 

شامل حبوبات ... میوه و سبزیجات ... غلات غنی شده (مانندپاپ کرن/ گندم / جو/ کورن فلکس ) 

2_ افزایش مصرف امگا 3 

باعث افزایش تولید پروستاگلاندین PGE1 میشود که التهاب ناشی از اندومتریوز  شکمی رو به طرز قابل توجهی کاهش میده .پیشنهاد میشه به افزایش مصرف ماهی مانند ماهی تن *(ماهی تن اگه شد به صورت تازه ) ...روغن زیتون ....روغنهای گیاهی مانند روغن آفتابگردان و مشابه .... گردو

3_کاهش قابل توجه شیر و لبنیات ... زیرا باعث اقزایش تولید پروستاگلاندین PGE2 , PGF2A میشود که مسیول ایجاد التهاب اندومتریوز هستند .( دوستان به من تاکید زیادی شد که کلا دور لبنیاتو خط بکشم )

4_مصرف محدود گوشت

5_کافیین ..شکلات ...کره و مارگارین ....نوشیدنیهای خیلی شیرین که قند ریاد دارن...کربو هیدرات تصفیه شده مصرف بسیار محدود .... 

6_و به هیچ عنوان به هیچ عنوان از سویا و فرآورده های سویا استفاده نشه...چون حاوی فیتو استروژن هستند.

دوستان این چیرایی که اسامی علمی هستن یا هورمونن و با یه سری از اسیدها 

امیدوارم به دردتون بخوره...

سلام انا جون من همونیم که گفتم دی اف ای همسرم33درصدهمیخواستم بدونم شما بدون درمان شوهرتون باردار شدین یا بعد درمانش و ابنکه طبیعی باردار شدین یا با میکرومن به بار پانکچر کردم از18تا تخمکم2تا جنین گرید بی وسی داشتم و فعلا هم انتقال ندادم حالا نمیدونم تاثیر دب اف ای بوده که جنبن تشکیل نشده یا تخمکام بی کیفیتن الان دادم با مکملها خودم و شوهرمو تقویت میکنم خواهشا هرچی در مورد پایین اوردن دی اف ای میدونی بهم بگو

آیسان جون همسر من درمان خاصی غیر همین مکملا نداشت.....

تنها کاری که خیلب رعایت کرد خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها بود.

من با میکرو بعد درمان آندومتریوز و کنترل مشکلات ایمنی و انعقادی من باردار شدم....

عزیزم دی اف آی همسرت انقدرام بالا نیست مثل همسر منه به نظرم کیفیت تخمکای خودتم خوب نبوده که از ۱۸ تخمک ۲ جنین داشتی......

من معمولا نصف تخمکام جنین میشدن......

دفعه آخرم از ۱۰ تخمک جنین عالی داشتم.....