2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048987 بازدید | 684689 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه چی شده لیزا جون ؟؟؟ چیزی نشده که با بتای ۶۵۰۰ که اتفاقی نمیفته ایشالا .مثبت فکر کن ..،شاید هماتومه ... اون با بتای ۶۵۰۰ چسبیده به جاش و تصمیمشو گرفته ...بیخودی نگرانی ایشالا چیزی نیست مطمینم ..

والا منم با سایت نمیتونم ارتباط برقرار کنم .. خیلی سخت شده ... 

لیزا جون هزاران بار تبریک...

لیلا جون ان شالله زود میری تو سیکل و مامان میشی

من خیلی توهم اندومتریوز رو دارم علامتاش چطوریه بطور کلی؟  

راستی من دیروز رفتم ازمایش کاریوتایپ رو دادم ..

٤ روز قبل رفتم دکتر گفت بقایای سقط دیده نمیشه دوماه بعد با جواب ازمایشات بیا ..

گفتم پری هام خیلی نامرتبه دوفاستون داد کلا گیج شدم اومدم دیدم سی تاس

از ١٦ پری تا ده روز باید بخورم ، روزی دوتا

که کلا میشه ٢٠ قرص.. پس اون ١٠ تای دیگه ش چیه ؟! 

نمیدونم تعداد رو دارم اشتباه میخورم یا داروخونه کم داده  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

Afsoon عزیز معمولن دوفاستونو برای دو ماه میدن روزی یک عدد ..برا من که اینجوری بود ..میخای یه بار بپرس برای اینکه مطمین بشی .. البته برای من از روز ۱۲ پریود شروع میشد هرماه ۱۵ تا روزی یک عدد ...

Afsoon عزیز معمولن دوفاستونو برای دو ماه میدن روزی یک عدد ..برا من که اینجوری بود ..میخای یه بار بپرس برای اینکه مطمین بشی .. البته برای من از روز ۱۲ پریود شروع میشد هرماه ۱۵ تا روزی یک عدد ...

چراسایت اینطوری شده نمیتونم اصن باهاش کارکنم،مخصوصابرامن که باگوشی میام خیلی سخت شده،احساس غریبی میکنم اینجا 

خدایاازت ممنونم بابت معجزه ی زیبایی که دروجودم قراردادی، الهی قسمت تک تک دوستان منتظرم بشه

قربونت برم انا جون خیلی خیلی ممنون، واقعا مرسی که اینقدر کامل و با حوصله جواب میدی عزیزم سرم هارو روز پانکچر باید ببرم دکتر سه تا واسم نوشته ، کی باید بزنمشون؟؟

آنا جون سرمهارو گرفتم روشون نوشته کشور سویس و زیر 25 نگه داری شود، اشکال داره بزارم تو یخچال؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

وای دوستان چرا تاپیک اینجوری شده؟

آدم غریبی میکنه.....

من دو روزه میخوام بیام تاپیک نمیتونستم.....

نگو آدرسشم یه جورایی عوض شده بوده چون همون آخرین صفحه که همیشه باز بود میزدم نمیومد فکر میکردم باز سایت مشکل داره....

نمیدونم چرا یه جوریه انگاری خونمون عوض شده اینجا یه جوری غریبی میکنم.....

در ضمن صفحات اولم کلی به هم ریخته و باید مرتب بشه.....

به احتمال زیاد تو اولین فرصت یه تاپیک جدید دنباله همین تاپیک بزنم و مجدد صفحات اول رو از نوع با اطلاعات بروزتون پرکنم....

و اما در مورد پستاییکه نخوندم...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

پروانه جون سر خود مکمل نخور.....

همین ژل رویال کافیه.....

آب، میوه، سالاد، چهارمغز، پروتئین، سفیده تخم مرغ اینارم تو رژیم غذاییت داشته باش.....

ایشالله این دفعه جواب میگیری.....

انرژی + خیلی موثره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

رویا جون من اصلا این ۴۰ درصدو قبول نمیکنم.....

عزیزم در مورد تو و امثال تو که بررسیهای زیادی شده و مشکلاتت رو شدن احتمال خیلی بالاتره.....

یعنی اگه جنینت اوکی باشه احتمال گرفتن نزدیک صد هست عزیزم.....

پس با ۴۰ درصد فکرتو درگیر نکن.....

این ۴۰ یه میانگین آماریه.....

ببین یه چیزی بگم؟

عزیزم تو میکرو که جنین رو تشکیل میدن و انتقال میدن واست اگه جنین سالم باشه و خودتم سالم باشی نتیجه به احتمال ۹۹/۹۹ درصد + هست.....

حالا در مورد تو هم چون مشکلات بدنت رو شدن و هیسترو هم قراره بشی پس اگه جنینی که برات انتقال میدن از نظر داخلی سالم باشه حتی با گرید سی و دی هم میگیره.....

پس با کارایی که برات انجام شده تو به درصدای بالا فکر کن نه ۴۰!!!!!!

فدات حمیده جون نگران نباش اما ریسک نکن و خیلی خودتو خسته نکن.....

ما بارمون شیشه نیستا الماسه عزیزم....

بیشتر باید مواظبشون باشیم....

مونیکا جون فدات عزیزم....

معمولا سرم رو دو سه روز قبل انتقال میزنن.....

نه عزیزم روز پانکچر نبر اما روز پانکچر بهت میگن کی بزنی....

بستگی به این داره بخوان جنین چند روزه انتقال بدن.....

حالا میخوایی یه زنگیم بزن بپرس اما من که دو روز بعد پانکچر زدم عزیزم....

لیلا جون عزیزم دیدی مشکل نیست؟

فقط یکم جلوی پریودت رو بگیرن خودش خیلی کمکت میکنه.....

لیزا جون منم خیلی خوشم نیومده از فرمت جدید سایت.....

البته شایدم چون خیلب بهش عادت نکردیم.....

فقط یه ایرادی که مطمئنم داره اونم اینه مثل اینکه دیگه من نمیتونم پستارو پاک کنم.....

مخصوصا که کلی پست تکراری داریم....

مونیکا جون بهتره تو یخچال نذاری یا اگه میذاری لااقل درب یخچال باشه اما سعی کن تو یخچال یونولیتی بذاری و توش یخ بذاری و یه دماسنجم بذاری توش که دماشو کنترل کنی و لازم بود مجدد یخشو عوض کنی.....

رویا جون ترس چیه؟

شک نکن که مامان میشی....

همه مون یکی یکی مامان میشیم.....