2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048998 بازدید | 684689 پست

زنگ زدن شده ٦٥٠٠!! انقدر استرس داشتم میگم نکنه عددو اشتباه شنیدم ولی خداروشکر گفت خوبه. وای خیلی خیالم راحت شد بچه ها مرسی از دعاتون خیلی خیلی ازتون ممنونم 😍 ٥ شنبه دیگه وقت سونو داد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رویا عزیزم ممنونم ❤️😍  

لیزا عزیز‌مبارکت بشه عزیزم خداروشکر ایشالا بارداری سالمی داشتهدباشی ایشالا نی نی سالم و نازتو به سلامتی بغل کنی دانشگاه رفتنشو ببینی عروسیشو ببینی و خیلی چیزای دیگه .مارو هم دعا کن 

زنگ زدن شده ٦٥٠٠!! انقدر استرس داشتم میگم نکنه عددو اشتباه شنیدم ولی خداروشکر گفت خوبه. وای خیلی خیالم راحت شد بچه ها مرسی از دعاتون خیلی خیلی ازتون ممنونم 😍 ٥ شنبه دیگه وقت سونو داد

عزیزمممممم مبارکت باشه ایشالله ۹ ماه بارداری خوبی داشته باشی😘😘😘

دوستان و خانمای گل سلام ،

خب اینجانب پس از دو روز عزا داری بابت ورود کیست عزیزم به کیست جان و مشکلات جدید خیر مقدم گفته و با آغوش باز ایشان را پذیرفتم   

دیگه از امروز پا شدم زندگی عادی ، شاد و شنگول ، توکل به خدا آستینارو زدم بالا از اول شروع میکنم با همسر جان     

دوستان امیدتون رو از دست ندید ،ایشالله خدا خودش به ما هم نظری میکنه و جوابمونو با یه بچه سالم میده،آمین 

آفرین به تو لیلا جان .دیگه چیکار میشه کرد باید کنار بیایم با مشکلات.منم روزی که فهمیدم لوله راست م التهاب داره و حتی ممکنه جنین ای وی آفی م رو پس بزنه تایک  هفته داغون بودم .حتی اینجا هم نیومدم یک هفته.... ولی کنار آومدم باهاش.به نظرم  روحیه مثبت خیلی مهمه 

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

نازی جان واقعا چاره ای جز قوی بودن نیست ، ولی باهات موافقم واقعا روحیه مثبت خیلی خیلی مهمه ، 

دوستان منم از یه دکتر خوب که تو مرکز باروریه وقت گرفتم برای دو هفته دیگه ،بریم باهاش مشورت کنیم ، ببینیم چی میگه ،اگه وقت میکرو طولانی بشه همون داروهایی که. آنا جون و. Nazi جون گفتن رو‌ دکتر خودم دیروز درموردش باهام حرف زد ،گفت اونارو بهت میدم تا پریود نشی تا زمان میکروت برسه ، امید به خدا ایشالله برا هممون خیر و خوشی در راه.

اصلا نمیتونم با این سایت جدید ازتباط برقرار کنم !

صبح یادم نیومد اندومترین دو گذاشتم یا نه الان رفتم دستشویی چند لکه خون دیدم :( یعنی به خاطر یه بار نذاشتن اندومترین ادم باید به لکه بینی بیفته؟! زنگ زدم پرستاره پیغام گذاشتم براش 

خودم انتظار همه چی رو دارم و داشتم تا قبل از شنیدن صدای قلب جنین خیالم راحت نمیشد ولی لکه بینی با وجود این استریس و اندومترین رو انتظار نداشتم و لااقل دفعه قبل هیچ دارویی نمیخوردم لکه بینی هفته شش شروع شد نه الان . چه میدونم خلاصه چه راحت خوشحالی دیروز تبدیل به این شد