2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگین جون یه بار دیگه دونه دونه آزاتو نگاه میکنم هر چی به ذهنم میرسه میگم..... اولی آز اسپرم بود که ظاهرا تعداد ۲۵ میلیون بود، تحرک ۴۴ درصد و مورفولوژیم ۴ درصد و آیتم آخرم که ۱۱ بود نفهمیدم چیه!!!! قسمت دوم آز اولم چیزی نفهمیدم..... لیلا جون بیاد حتما کمکت میکنه عزیزم..... دومی در مورد سیکلت و داروهات و خروجی سونوهاته..... ظاهرا یه طرف تخمدانت روز ده سیکل سه تا فولیکول نسبتا خوب داشته و طرف دیگه ۶ تا فولی داشته اما خیلی سایز بالایی نداشتن..... از آز استرادیولت طبق نظر یکی از دوستان به نظر میاد خیلی تخمک بالغ نداشتی؟ البته آز استرادیول روز تخمک کشیت معلوم نیست ظاهرا!!!! نتیجه تخمک کشیت چند تا تخمک بوده؟ ضخامت آندومترتم به نظر خیلی ایده آل نمیاد البته خیلیم کم نیست..... در کل اطلاعاتم طبق برداشتای خودم در این حد بود.... احتمالا دوستانی که اشراف دارن رو این مسائل بیشتر بتونن کمک کنن..... خصوصا نازی و لیلا و لیزا جون..... چون اونام همچین چارت گام به گامی داشتن..... در مورد آخرین برگه ای هم کهگذاشتی هیچی دستم نیومد..... لیلا جون بیاد کمکت میکنه.... افسون جون ممنون از آزات که گذاشتی.... عزیزم سی دی مارکرات ظاهرا ایده آل به نظر میرسن..... انعقادیاتم ظاهرا اوکی هستن.... ویتامین دیت کمی پایینه یعنی تو رنج ناکافی هست..... احتمالا براش یا دارو گرفتی یا خواهی گرفت..... کمبود ویتامین دی خودش میتونه تو عدم لانه گزینی سهم داشته باشه..... در مورد آیتم مربوط به پروژسترون تو سومین آز به نظر میاد یکم خارج رنجه!!!!! دقیقا چیه نمیدونم.... افسون جون سی دی مارکرا همون برگه اول بود که گذاشتی.... انعقادیام برگ دوم بود.... برگه سومم که آزهای هورمونیتن.... رویا جون والا من کلا ترسو هستم و هیچ درمانی که مجبور باشم چیزی داخل واژن بکنم جراتشو نداشتم اما خوب مثلا شنیدم عسل واژینال خوبه اما باید اول از بابت عسل مطمئن شد..... در مورد نباتم همینه.... آیا از سالم و تمیز و بهداشتی بودن نبات مطمئنی؟ والا اگه از این بابت مطمئن شدی خوب شاید جواب بده.... به هر حال کار و تخصص دکتر این بوده.... چون مثلا در مورد عسل درمانی من دیدم تاکید میکنن عسل اصل و با کیفیت!!!!! چون اگه اصل باشه میکروب کشه اما اگه خودش مشکل داشته باشه میتونه خودش یه میکروب جدید بشه و بلای جونت..... حالا در مورد نباتم همین صدق میکنه..... اگه خیالت از بابتش راحته امتحان کن.... من که جراتشو ندارم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی خیلی لطف کردید دوستم من واقعا نمی دونستم انعقادی اینا کدومه فقط ازمایشش رو دادم اره ویتامین دی خیلی مصرف کردم دو سه ماهی و اون باعث لانه گزینی شد احتمالا بازم این ازمایشا رو حالا بدم ببینم چی می شه .. پروژستررون رو الان دیدم اره خارج از رنجه ولی عارفی چیز خاصی نگفت تیر ماه ک ازمایشو دید فقط دارو برا ویتامین دی داد مرمر جان اره متاسفانه ... اشتباه کردم
مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام دوستان شماها برای همسراتون از قرصای فرتیل اید وموتیلیتی بوست وکانت بوست استفاده کردید؟؟؟چقدر تاثیرگذاشته ؟؟؟
اعتقادداشتن به خدا کافی نیست ....به خدا باید اعتمادداشته باشی....اعتمادیعنی باوراینکه خدا کاری رو می کنه که درسته💖💖💖💖 این بهارفقط یک اتفاق خوب کم دارد اتفاق خوب زندگی من رخ بده 😍😍😍😍
آوا جون عزیزم یادمه به سوالت جواب دادم شایدم جا افتاده.... اما یادم بود که میخواستم جواب بدم با شایدم جواب دادم بین پستا پیداش نکردی..... الان حضور ذهن ندارم ممنون میشم سوالتو تکرار کنی..... فقط یادمه ۲۷ هفته بودیو.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نازی جون حسابی به خودت برس..... با این شرایطی که میگی باردار بی که رست کشیده میشه..... خیلی مراقب خودت باش.... به خورد و خوراکت برس.... ایشالله بهترم میشی.... آوا جون فدات.... مام خوبیم..... عزیزم کلی از راه رو رفتی..... چشم رو هم بذاری صحیح و سالم بغلته.... آوا جون والا فکر کنم بشه نصف رو زد اما احتیاطا باید زنگ بزنی بپرسی..... عزیزم وقتی به دکتر دسترسی نداری زنگ بزن بیمارستان حتنا!!!!! نازی جون گرمی بخوایی با طبع گرم بخوری باید از مصلحاتش استفاده کنی.... سایت طبایع بری مصلحات تمام مواد،غذایی و میوه و سبزیجات و.... رو میتونی پیدا کنی.... حنا گلی جون ممنون از انتقال تجربیاتت.... عزیزم نگران نباش ایشالله حل میشه.... میدونم چی میگی.... بعضا کم کاری دکترا آدمو به هم میریزه اما ایشالله به لطف خدا حل میشه.... لیزا و لیلا جون فداتون..... ایشالله غم نبینین..... خدا دلاتونو با وروجکاتون شاد کنه..... منن با باران جون موافقم..... با طبع گرمم میشه رحم سرد داشت..... مرمر جون کاریوتایپ رو بله دکترم واسم نوشت با بقیه آزهای ایمنی و انعقادی..... عزیزم کاریوتایپ یه آز خون سادست.... تعداد کرومزومها رو بررسی میکنه..... عزیزم تو کاریوتایپ اسپرم سالم رو شناسایی نمیکنن که!!!!! کسی که آز کاریوتایپ میده اگه معلوم بشه که مشکل کرومزومی دارن احتمالا پی جی اس براشون انجام میشه..... وگرنه خود کاریوتایپ فقط برا تخمین مشکله نه بیشتر.... عزیزم فکر کنم اخیرا حدودای ۱۳۰-۱۴۰ هزار تومن برا هر نفر بود با بیمه!!!! مرمر جون چیزی که توضیح دادی فکر نکنم غیر طبیعی باشه که.... تا جایی که من میدونم مایع بیرون میاد دیگه..... اسپرم اگه بخواد بره میره ربطی به این قضیه نداره!!!!! باران جون ممنون از توضیح خوبت!!!!
آوا جون ببین پست رو یه بار دیگه گذاشتم..... جواب سوالتو داده بودم!!!!
مامان لیلا جون من برا همسرم فرتیل اید فور من و کانت بوست خریدم یه دوره ولی بعدش آز داد هیچ فرقی نکرده بود حتی تعدادش کمتر شده بود ولی خیلیا استفاده کردن و نتیجه گرفتن برا خودمم مخصوص زنانشو گرفتم ولی به طور مداوم نمی خورم و نمی دونم چقدر تاثیر داره ولی الان خیلی از دکترا قبل اینکه خانم ها وارد سیکل شن اینو با اووبوست رو تجویز می کنن برا افزایش کیفیت تخمک کپسول هاش امریکایی و گیاهی هست و حتما می دونی که گرون هم هست هر بسته اش دویست و خورده ایه
خدایااااا شکرت