2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
سلام آنا جان من میخوام سیکل را شروع کنم الان روز 7 پریود هستم و ماه بعد به احتمال زیاد 7 فروردین پریود بشم که دکتر طرازی گفت تا 14 ام نیستم و بگذار پریود بعدیت که اردیبهشت میشه بیا حالا 2 تا سوال دارم 1 - به نظرت میتونم قرص جلوگیری بخورم تا تاریخ شروع پریود بعدیم بیافته بعد از تعطیلات تا به اردیبهشت نکشه؟ 2 - دکتر برای من 30 تا گونال یک جا نوشته توی یک نسخه گفته از الان بگیر تا اون موقع نگی گیر نیاوردم ولی حالا هرجا میرم میگند 30 تا یک جا نمیتونیم بهت بدیم به نظرت چکار کنم ؟
رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
آنا جان البته ژن غلظت خون هم داشتم و تا الان 3 تا آمپول زدم و 10 تا دیگه دارم
رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منتظر رحمت برای منم 27 تا گونال اف نوشت که از 13 آبان همشو گرفتم نهایتا میتونی سفارش بدی ظرف چند روز از چندتا داروخونه جمع میکنه بهت میده زنگ بزن بپرس
خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
مونیکا جان آمپول ب 12 هفته یکی عزیزم آخه من اصفهانم اونوقت بیمه برات تایید کرد؟
منتظر رحمت عزیز به نظرم برا تغییر زمان ریسک به هم خوردن سیستم بدنتو به جون نخر.... بذار به روال طبیعیش جلو بری.... برا گونالاتم طبق توصیه دوستمون مونیکا جون عمل کن.... احتمالا کمیاب شده.... در ضمن حتما برو بیمه تاییدش کن چون تعدلد از سقف تایید داروخونه ها بالاتره.... عزیزم آمپولاتم کامل بزن و اگه دیدی تا ویزیت بعدیت چند هفته داری بازم تهیه کن بزن..... منتظر رحمت جان بیمه تایید میکنه ولی داروخونه نمیتونه ۳۰ تارو تایید کنه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منتظر رحمت جون یه توصیه!!!!!! اگه دیدی نمیتونی با یه نسخه تهیه کنی هر چند تارو که با تایید داروخونه بهت میده رو بخر...... مثلا ۱۴-۱۵ تاشو و علی الحساب داشته باش..... اومدی تهران مجدد بده دکتر برات بقیه رو نسخه جدید بنویسه و مابقی رو اون موقع تهیه کن!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منتظر رحمت من شهرستان تایید کردم رفتم تهران خریدم چون اینجا هم 30 تا نداشت، ببین معمولا داروخونه میگه الان ندارم ولی اگه بخوای برات سفارش میدم ،من چون تهران وقت ویزیت داشتم دیگه معطل نکردم همونجا خریدم متاسفانه د.طرازی همه آمپولارو بار اول ننوشته بود مجددا برام سیتروتاید نوشت که دوباره مجبورم هم دفتر بیمه برم و هم تهران
سلام آنا جون..من اصلا حال خوبی ندارم و واقعا نمیدونم چه تصمیمی بگیرم.خیلی دلم میخواد نظرتون رو بدونم...لطفا یه نگاهی به امضام بندازید توضیح دادم مراحل درمانم رو..چون مطمئنن حضور ذهن ندارید تعداد بیمارا زیاده خانوم دکتر مهربون
بعد دومین میکرو منفی..پزشکم رو عوض کردم و با دکتر ر ز ا ق ی ویزیت شدم و ایشون بعد عکس رنگی گفتن باید لوله برداشته بشه و بعد وارد سیکل انتقال بشم..امروز مطب پرفسور میردامادی ویزیت شدم و نظرشون این بود که درسته که لاپارا شدم و اندومتربوز رو برداشتن اما هنوز بقایا هست و چسبندگی شدید لوله و رحم رو دارم..نظرشون این بود که چند دوره دیفرلین تزریق کنم و آنتی بیوتیک مصرف کنم تا التهاب برطرف بشه چون با این شرایط احتمال منفی شدن دوباره هست و بعد اگه لازم شد لوله رو بردارم..

واقعا نمیدونم چه تصمیمی بگیرم انگار به اخر خط رسیدم..چون هر کدوم یه نظر دارن..البته دکتر میردامادی میخوان که رحم پاکسازی بشه اما خیلی زمان بره و شاید 10 ماه طول بکشه و باید چند تا دیفرلین تزریق کنم که خیلی عوارض داره..و اینکه بعد یه سال دوباره برنگردم سر پله اول..خیلی شرایط بدیه واسه تصمیم گیری..کم اوردم دیگه..

خیلی ممنون میشم نظرتون رو بگید...ببخشید خیلی طولانی شد...ممنون که هستید
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آتریسا جون عزیزم برا آندومتریوزت با پ ا د م ه ر هم مشورت کردی؟ چون برا من رو تونستن کامل مشکلمو حل کنن..... حتی یه مدت پیش رفتم چکاپ همه چیز اوکی بود..... در مورد دیفیرلین باید بدونم ذخیره تخمدانت در چه حالیه!!!!! اگه ذخیره پایین باشه دیفیرلین و امثالهم فکر کنم برات خوب نباشه..... راستی برا من قرص ویزان جدیدا تجویز کردن برای جلوگیری از برگشت آندو..... البته هنوز شروع نکردم اما ظاهرا داروی جدیدیه!!!!!
آنا جون یه سوال؟؟ میدونم خیلی وسواس دارم، عزیزم من گونال و منوپیور رو گذاشتم تو یخچال با دمای 6 درجه اشکال نداره؟ اخه همش استرس دماشونو داشتم
سلام آنا جون، ببخشید بازم سوال دارم، برای تشخیص اندومتریوز روز خاصی از سیکل باید سونو بشی یا نه میشه همون جلسه اول معاینات و سونو رو انجام داد،چون از شهرستان میام تهران میخواستم بدونم
اللهم صلی علی محمد وآل محمد
مونیکا جون والا من طبق دمایی که روش قید شده بود زیر ۸ درجه رو تو یخچال و زیر ۲۰-۲۵ و ۳۰ رو تو یخچال یونولیتی یا لااقل اگه یخچال میذاشتم درب یخچال میذاشتم.... فدات لیلا جون...... دخملم همه کارای خونه رو انجام داده دیگه به من نیازی نبود...... خخخخخخخخخخ..... ستایش جون والا برا معاینه و ویزیت که خانوم دکتر پ اد م ه ر دوشنبه هاست ولی بقیه دکترا روزای دیگه هستن..... اما برای سونوی آندو باید از قبل وقت بگیری فکر کنم فقط یه روز تو هفته هستن..... من خودم یکشنبه سونوی آندومتریوز شدم..... به نظرم زنگ بزن اول برنامه سونوت رو براش یه وقت بگیر بعد بر اساس اون برا ویزیت بیا که اگه برات سونو نوشتن بلافاصله سونوتم انجام بدی....
آنا جون نه ویزیت نشدم با دکتر پادمهر..دکتر آصف جاه لاپاراسکوپی رو انجام دادن..و گفتن همه چی اوکیه و چسبندگی های رحم رو برطرف کردن و گفتن لوله ها بسته ست..دکتر ر ز ا ق ی هم گفتن که کیست اندو ندادی فقط باید لاپارا هیسترو مجدد بشی برای بررسی و همینطوز برداشتن لوله .نه ذخیره بد نیس فک کنم نزدیک 3 اما مگه دیفرلین ذخیره رو کم میکنه؟؟ وای خدایااا پس من چکار کنم؟؟ قرص ویزان رو دکتر ط ر ا زی تجویز کردن؟
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..