2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
سلام دوستان خوبید؟آنا جون چطوری عزیزم؟با زحمتای ما... من هفته پیش که رفتم دکتر برای بعد از تعطیلات فروردین بهم گفت برم آزمایش و سونوی غربالگری سه ماهه اول رو انجام بدم و نتیجه رو ببرم براش. دیگه لازم نیست برم سونو ببینم وضعیت قلب و اینا چجوریه؟ تا چهار هفته دیگه انقدر دیر می گذره فکر کنم خل بشم.
آتریسا جون شاید دکترت فکر میکنه لوله هات مشکل سازن.....
مثلا یه چیزی مثل هیدروسالپینکس.....
چون اصرار داره لوله هاتو باید برداره گفتم.....
چون یادمه سر میکروی اولم یه خانومه بود با من تو یه روز انتقال داشت و دکترشم ر ز ا ق ی بود.....
میگفت یکی از دلایل منفیای قبلش هیدروسالپینکس بود.....
حالا شاید برا تو هم همچین علتی داره.....
به دکترت اعتماد کن و نهایتا خواستی با یه دکتر دیگه هم مشورت کن.....

عزیزم والا در مورد دیفیرلین دقیق نمیدونم اما بادمه اون موقع که قرار بود لاپرا هیسترو بشم انگاری روالش این برد دو ماه زودلادکس بزنن که یه چیزی تو مایه های همین دیفیرلینه که یائسگی موقت میاره.....
اما به توصیه دکتر ط قرار شد من این آمپولو نزنم.....
دقیقا علتش یادم نیست اما یادمه به این اشاره شد که چون ذخیرم پایینه صلاح نیست..... ویزانم پ ا د م ه ر برام تجویز کرده....

سحر جون عزیزم نگران نباش و برو از عید سه نفره تون لذت ببر.....
منم مثل تو غربالگریم بعد تعطیلات عید بود....
پس ایشالله تقریبا وروجکت یه سال از دخمل من کوچیکتره......
بوسسسسس به وروجکت.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون بقیه دوستان امروز رفتم سونو غربالگری دکتر سونو گرافی گفت همه چیز خوبهcrl=62mm سن بارداری ۱۲هفته و ۴روز Nt=1/6mm طول سرویکس ۵۱ بنظر شما هم نرماله خصوصا ntخوبه؟
لطفا برای سلامتی همه بچه ها وپسر من صلوات بفرستین
رویا جون عزیزم من میگم استراحت در شرایط عادی لازم نیست تو توجیه علمیشو میخوایی؟ عزیزم اتفاقا برعکسه تحرک خوبه اما نه در حد خستگی و بپر بپر..... گلی جون خیالت راحت همه چی خوبه.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان برای سال 96 قراره برای بارداری به رویان برم شرح حالم رو میگم خواهشن کمکم کنید سال 91 ازدواج کردم و از قبل از ازدواج میدونستم شوهرم اسپرمش کم و ضعیف هست و واریکسل دو طرفه با گرید 2و3داشت که سال92 عمل کرد الان تعدادش نرمال شده البته شکل و حرکتش هنوز خیلی عالی نیست سال 93 تو ابن سینا یه iui ناموفق داشتم و از موقع دیگه دور مراکز ناباروری رو خط کشیدم تا شهریور که رفتم یزد و قرار بود آذر برای ivf برم که با شرایط پیش آمده نرفتم چون خانوادم تهران ساکن هستن قراره بعد عید برم رویان خودم هم به خاطر خوردن دارو در این مدت با عوارض دارو مواجح شدم اول اینکه با استرس چطوری میشه روبرو شد و ازش جلوگیری کرد ؟ مرکز رویان مرکز خوبی هست ؟من مشکل تنگی دهانه رحم دارم که بخاطر همین موضوع هم iui در مرکز ابن سینا ناموفق بود البته بعد تزریق اسپرم و وارد نشدن اسپرم متوجه شدن و من هم با خونریزی شدید مواجح شدم
سلام من تازه رسیدم خونه اونقدی که فکر می کردم وحشتناک نبود ولی خوب بعدش تا یه یه ربعی حالت دردای پریودی بد داشتم . گفتن ٢٦ تا تخمک ، فولیکول؟ ( اسمش یادم رفت خخخ) فرستادن ازمایشگاه قراره فردا ازمایشگاه زنگ بزن بهمون جزییاتو توضیح بده. فعلا نتونستم برم دستشویی گفتن اگه تا یک ساعت دیگه حس دستشوویی رفتن رو داشتی و نتونستی بری برو اورژانس 😬
لیزا جون به سلامتی. نگران نباش دستشویی هم میری. همونجا معمولا نگه میدارن تا بری دیتشویی بعد میگن برو خونه. فردا بهت میگن چند تا جنین تشکیل شده. انشالله تا اخرش به همین خوبی پیش بره. من طاقت نیاوردم دیروز رفتم سونو. مقدار کمیش مونده که گفت احتمالا با پریودت میاد. دوشنبه دوباره وقت دکتر دارم ببینم چی میگه.