2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
رویا جون عزیزم پس بعد از + شدن شروع کن..... حتما خانوم دکتر چیزی میدونه که همچین دستوری برات نوشته..... نگرانم نباش..... منم مشکل ژن غلظت خون داشتم اما شرایط جوری شد کلا یه مدت سلکسانم قطع شد..... میبینی شکر خدا دخملمم صحیح و سالم اومد بغلم..... پس نگران نباش.... رویا جون نه دوغ نخور..... خصوصا که طبعت سرده..... اگه احیانا هایپرم باشی همون آب و پروتئین و سفیده تخم مرغ کافیه.... فدات مامانی طاها جون.... بوسسسسسس..... هانی گلی جون به جمعمون خوش اومدی.... ایشالله بی بی چکت خیر مامان شدنتو داره میده!!!!! نیلایی جون بله ظاهرا ویتامین ای برا کسی که چربیش بالاست خوب نیست.... لیلا جون امروز درگیر خوته تکونی بودیم فرصت نکردم..... چشم حتما چک میکنم..... لیزا جون به سلامتی عزیزم..... ایشالله کلی تخمک تپل مپل و پشت بندش جنینای جیگر و مامانی خواهی داشت...... لیزا جون چرا بعضی دوستان دکاپیتیل داشتن برا آزادسازی..... کسایی که ریسک هایپری دارن همچین متدی براشون اعمال میشه..... عزیزم نگران نباش این روش کمک میکنه احتمال هایپر شدنت به خداقل برسه اما بازم سعی کن رژیم پروتئین و آب زیاد و سفیده تخم مرغ رو رعایت کنی..... نازی جون بله دقیقا نکتش همونه!!!! به خاطر ریسک هایپری همچین تجویزی شده!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنای عزیز ممنون .عزیز مطلبی‌یا سایتی در مورد گرید جنین میتونی ارسال کنی که من یه کم بفهمم چی به چیه ؟‌ هر‌چی توو اینترنت سرچ‌گردم چیزی پیدا نکردم .....انتقال من افتاده یکشنبه .... میخاستم ببینم وقتی میگن گرید جنین یعنیدچی ؟
رویا جون گرید فقط از نظر ظاهری جنینارو دسته بندی میکنه......
هر چه تقسیمات نظم بیشتری داشته باشن گرید بالاتره و بی نظمی تو تقسیمات سلولی باشه گرید میاد پایینتر....

گرید جنینا همونطور که لیزا جون گفتن از آ شروع میشه!!!!
ب پایینتر از آ و همینطور سی و دی و.....

عزیزم به این چیزا فکر نکن....
خیلیم نباید گرید جنینارو جدی گرفت چون اصل کاری باطن جنیناست.....
داشتیم از بین دوستان که جنین گرید آ براش نگرفته اما جنین گرید سی مثلا گرفته.....
پس خیلی فکرتو درگیر این چیزا نکن چون واقعا خیلی تعیین کننده نیستن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به دوستای عزیزم وآنای مهربون. آنا جان، اگر یادت باشه گفتم سه شنبه انتقال داشتم و البته به خاطر عفونت دکترم واسم پماد کلوتریمازول و کپسول داکسی سایکلین تجویز کرد. حالا یه مشکل جدید دارم. راستش از روز ٤ شنبه به شدت دهانه مقعدم خارش پیدا کرده. و دور تا دورش خیلی قرمز به سمت سیاهی شده. من به حساب اینکه مشکل فیشر انال داشتم و یکبار هم عمل کردم، هر وقت قبلا چنین مشکلی برام پیش میومد از پماد ام جی یا انتی فیشر استفاده میکردم و فوقش یه روز بعد خوب میشدم. ولی الان بعد از دو سه روز هنوز خارش دارم.
فروغ جان اولا هر دارویی استفاده میکنی باید با دکتر زنانت مشورت کنی.....
و اما در مورد مشکلت.....
عزیزم شیاف داشتی؟
واژینال استفاده میکنی یا رکتال؟
به نظرم به دکترت بگو اما کلا فکر نکنم جای نگرانی باشه.....
راستی یوبس هم میشی؟
سلام انای عزیزم، خوبی، من هفته 17بارداری هستم دو روزه خیلی درد زیر شکم سمت چپ داشتم خیلی اذیت شدم امروز آزمایش دادم عفونت ادراری دارم. خیلی نگرانم، آیا راهی داره؟؟؟ یعنی تا حالا بچه ها طوری نشدن؟؟؟ هفته بعد پیش عارفی وقت دارم جوابش ببرم نشون بدم
میگفتند:سختی ها نمک زندگی است...اما چرا کسی نفهمید"نمک"برای من که خاطراتم زخمی است شور نیست...مزه"درد"میدهد
و‌من روز سوم هست که تزریق میکنم و سه روز پیش پانکچر داشتن یه کم لکهدبینی داشتم بنظرت طبیعیه ؟ یا اثر پروژسترونه ؟ من پس فردا انتقال دارم مشکلی ایجاد نکنه ؟ و اینکه من روزی دو آمپول پروژسترون ۵۰ دارم
ممنون لیزا عزیز ..ایشالا همه با هم ... آنای عزیز بعد انتقال حرکت من در چه حد باید باشه ؟ یعنی رو تخت میتونمدبشینم یا همش باید درازکش باشم ؟ به پهلو میتونم بخوابم و میتونم توو خونه راه برم یا‌بغیر دستشویی واجب نباید بلند شم ؟ میشه لطفن راهنمایی کنی
فروغ جان پس یه صحبتی با دکترت بکن..... ایشالله که زودی مشکلت حل میشه..... باران جان عزیزم نگران نباش اما به دکترت خبر بده..... شاید لازم باشه زودتر دارو بگیرب اما نگران وروجکت نباش اون معجزه خداست و خدا همونطوری که داده خودشم ازش مراقبت میکنه..... عزیزم سعی کن به هیچ وجه از این به بعد ادرارتو نگه نداری چون خودش یکی از عوامل عفونت اداریه..... هر موقع احساس نیاز کردی سریع مثانه تو خالی کن.... باران جون راستی وروجکات چند تا هستن؟ چون نوشتی بچه ها یهویی خیلی ذوق کردم!!!!! رویا جون سیستم پریود به این صورته که پروژسترون بالا میره و به ماکزیممش میرسه و بعد یهویی که پایین میاد پریود اتفاق می افته..... اینو داشته باش!!!!! خوب وقتی پریرد نمیشی و بهت میگن فقط دو تا آمپول پروژسترون بزن و دیگه ادامه نده این پالس بالا رفتن و پایین اومدن یهویی (چون پروژسترون فقط یه بار زده میشه و ادامه نداره) به بدنت اعمال میشه و دستور پریود،شدن به بدنت داده میشه..... ولی وقتی بحث بارداری هست این پروژسترون ادامه داره یعنی افت نداری..... تو بارداری طبیعی بعد تشکیل جشم زرد پروژسترون به صورت طبیعی تولید میشه و همینطوری با بارداری بالا میره.... اما تو بارداری آزمایشگاهی چون پروژسترون به صورت طبیعی شروع نمیشه مجبورن با آمپول پروژسترون این کارو بکنن و به این وسیله جنین خفظ میشه..... وقتی بدنت باور کنه که بارداره خودشم شروع به تولید پروژسترون میکنه..... در حالت نرمال یعنی بدون لک و خونریزی و مشکلی حدودای سه ماهگی دیگه بدنت به اندازه کافی پروژسترون تولید میکنه و قطع آمپولا به چشم نمیان و بدن هیچ افت ملموسب رو تجربه نمیکنه برا همین با خیال راحت پروژسترون رو که به صورت تزریقی یا شیاف هست از حدودای سه ماهگی قطع میکنن و مشکلیم پیش نمیاد..... امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.... رویا جون معمولا کسی که پروژسترون ادامه دار میزنه پریود نمیشه اما تک و توک هستن کسایی که پریردم میشن..... احتمالا این پروژسترون تزریقی برای این افراد کافی نیست که نمیتونه جلوی پریود شدنشونو بگیره!!!!! عزیزم لک بینی روزای اول بعد پانکور طبیعیه و علتش همون دستکاریه..... اگه بعد ها لک بینی داشته باشی باید پیگیر باشی وگرنه چند روز اول انتقال هم طبیعیه لک داشته باشی..... لیزا جون عزیزم به سلامتی..... ایشالله کلی تخمک و پشت بندش جنینای تپل مپل خواهی داشت..... رویا جون من شخصا به استراحت مطلق اعتقادی ندارم مگر در شرایط خاص..... من خودم یکی دو روز اول استراحتم بیشتر بود اما نه اینکه یکسره بخوابم..... فقط یکی دو روز اوا اصلا کار خونه و آشپزی نکردم..... همسرم همه کارارو میکرد..... منم استراحت میکردم و هر از گاهی پامیشدم تو خونه یه دوری میزدم اما خودمو خسته نمیکردم.... بعد یکی دو روز اول حتی غذارو هم خودم درست میکردم... حالا تو اگه میخوایی میتونی بیشترم استراحت کنی و کار خونه نکنی اما فقط بدون یکسره نباید دراز بکشی چون مشکل انعقادیم داری پس تا میتونی هم مایعات بخور هم هر از گاهی به شرط خسته نشدن پاشو یه دوری تو خونه بزن..... عزیزم هم میتونی بشینی اما وقتی میشینی یکی دو تا بالش بذار پشتت و حالت لم داده باش..... عزیزم نه من اصلا توصیه نمیکنم به تخت وصل بشی و تکون نخوری.... برا کسی که غلظت خون داره استراحت مطلق خیلیم خوب نیست..... میتونی کار خونه انجام ندی اما حتما هر از گاهی پاشو یه دوری بزن تا خون تو بدنت جریان داشته باشه.... آبم زیاد بخوریا.... چون همین پروژسترون کلی غلظت رو بالا میبرن..... تحرکتم کم بشه بدتر میشه..... پس قدم زدن یادن نره.... ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی عزیزم...