2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان سلام من دیشب داشتم ازمایشهای قبلی رو نگاه میکردم آزمایش mthfr رو زده بود هموگروزیت منظور چی بوده؟درمان داره؟من یه جا خوندم کسانی که این مشکل رو دارن نباید اسید فولیک مصرف کنن به جاش باید متیل فولات یا فولینیک مصرف کنن. دوستان هرکس اطلاع کاملی داره ممنون میشم در اختیار بذاره
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
البته من خوندم کسانی که این مشکل رو دارن هموستئین بالا دارند اما من 3 بار تا حالا آزمایش هموستئین دادم که نرمال بوده
مامانی مامان جون درکت میکنم.....
وقتی میبینی هر کاری میدونستی و در توان داشتی انجام دادی و جواب نگرفتی سختیش بیشتره....
عزیزم در مورد طبعت چی؟
در مورد اصلاح و اعتدال طبعتم کاری کردی؟
قبل انتقال آز پروژسترون، استرادیول و.... دادی؟
بحث آندومتریوز رو بررسی کردی؟
هیسترو شدی؟

شاید سوالام تکراری باشن،اگه تکرارین معذرت میخوام.....
فقط دارم سعی میکنم علت رو پیدا کنم....

در مورد اینکه از ۱۲ تا جنینت یکی سالم نبوده آیا....
نمیدونم این حرف اصلا درسته یا نه و از نظر علمی و پزشکی معتبره یا نه اما دقیق نمیدونم کجا اما فکر کنم یه جایی خوندم یا شنیدم که مثلا وقتی دو تا جنین سالم و غیر سالم با هم انتقال داده میشه احتمال داره جنین ناسالم مانع موفقیت جنین سالمم بشه.....
البته نه قطعا فقط احتمالش رو داده بود...
اما اینکه این قضیه اعتبار داره یا نه نمیتونم چیزی بگم.....
شاید از دکترت بپرسی بتونه در این مورد توضیح بده یا ردش کنه!!!!

پونه جون خیلی نراحت شدم.....
عزیزم فقط میتونم بگم دردتو حس میکنم و برات بهترینارو در نزدیکترین زمان ممکن از خدا میخوام.....

پونه جون منظور مامانی مامان سالم نبودن نیست.....
منظورش این بود که اولویت سلامتیه و اول باید به سلامتی فکر کنیم....
وگرنه مادر مریض بودن هم برا اون طفل معصوم بده هم برا خودمون هم برا همسرمون.....
پس اول و اول و اول هر چیزی سلامتیه!!!!!

لیلا جون ممنون از تجربیات دوستانی که گذاشتی....
خوندن تک تکشون میتونه روزنه امیدی باشه برا دوستای منتظرمون.....
لیلا جون یه چیزب تو تک تک اینا مشترکه اونم آرامش!!!!!!!
چیزی که به ندرت میشه گفت ماها داشتیم و داریم.....
و یه چیز دیگه هم ورزش ریلکسیشن!!!!!

دوستان این قضیه رو خیلی جدی بگیرین.....
روحیه خیلی خیلی خیلی موثره!!!!!
من با اینکه خیلی کارا انجام دادم، بررسیها و آزها و هیسترو و لاپرا و هراش و سرم و سلکسان و......
اما پیلاتس و چند تا سفر کوچولو کم نقش تو آرامش روح و روانم نداشت.....
تازه با وجود اون همه تلاش برا آرامش بازم چند روز مونده با آز خودمو باخته بودم.....
دیگه ببینین اونایی که یه لحظه استرس رو کنار نمیذارن چقدر بهشون فشار میاد!!!!!!
پس شاید چیزایی که کوچیک به نظر میان خیلی موثر باشن.....
ورزش، آرامش.....

رویا جون خیلیا آز استرادیول رو نداشتن....
منم هر سه بار نداشتم....

لیلا جون درکت میکنم.....
یه سری محدودیتهای درمانم فشار رو بیشتر میکنه اما شایدم این فاصله واقعا لازمه.....
مثلا من میکروی اول و دومم سه ماه فاصله داشت.....
اصلا بدن و روح و روان فرصت رفرش شدن نداره.....
اما فاصله یک ساله میکروی دوم و سوم خیلی کمکم کرد.....
هم ورزش کردم.....
هم طبعمو اصلاح کردم.....
هم روحا و جسما استراحتی به خودم دادم....
پس شایدم توفیق اجباریه این توقف اجباری!!!!!

مامانی مامان همسرت گفتی ویتامین ای هم داشت.....
میخوام بدونم چربی یا کبد چرب و امثالهم داره یا نه.....
همسر منم قبلا ویتامین ای میخورد....
اما وقتی به اورولوژش گفتم کبد چرب داره و کلسترول و تری گلیسیریدش بالاسا گفت پس دیگه ویتامین ای نخوره....
راستی همسرت قانون خنک نگهداشتن و کمپرس یخ رو رعایت میکنه؟

لیلا جون در مورد round cell گفتی و ارتباطش با عفونت.....
اگه اشتباه نکنم این عدد بین صفر و یک باید باشه درسته؟
الان آز دم دستم نیست که بتونم در مورد نیلایی جون نظر بدم....
برا نیلایی جون ۲ الی ۳ هست!!!!!
میخوام ببینم مورد داره؟؟؟
اگه داره ممنون میشم راهنماییش کنی!!!!!
چون شرایط بارداری طبیعیو تا حدی همسرش داره شاید اگه ایراد صرفا یه عفونت جزئیه با راهنمایی تو راحت طبیعی یا لااقل با آی یو آی باردار بشه!!!!!!

رویا جون چرا که نه!!!!
من دو بار اول و دوم تغداد تخمکام ۵ و ۶ بودن!!!!!
البته تو ۵ تا فولیکول داری نه تخمک!!!!
تعداد تخمکات بعد پانکچر معلوم میشه!!!!
عزیزم به هر حال این همه دارو گرفتی یا باید پانکچر شی یا حداقلش آی یو آی کنی!!!!!
حیفه بی نتیجه ولش کنی!!!!!

مامانی مامان جون منظورت هموزیگوته درسته؟
اگه هموزیگوت باشه دو مورد هموزیگوت داریم!!!!!
باید ببینی جلوش نوشته هموزیگوت با دو الل نرمال یا وایلد؟
یا هموزیگوت با دو الل موتان یا جهش یافته!!!!!
اولی یعنی هیچ مشکلی نداری!!!!!
دومی یعنی ژن غلظت خون داری.....

اما اگه منظورت هتروزیگوته که اونم یعنی مشکل ژن غلظت خون رو داری....
عزیزم قرار نیست کسی که ژن غلظت خون رو داره حتما هموسیستئینش بالا باشه!!!!!
من هتروزیگوت بودم اما همیشه هموسیستئینم نرمال بود!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
Lisaجان من واقعا تعجب میکنم ,,,درسته اینجا دیر به دیر وقت میدن ولی کاملا کنترلت میکنن,,من برای میکرو از روز سه پری رفتم سونو قبل شروع سیکل ال دی هم کلی از خون دادم و باز سونو و بعد از شروع آمپولا یک روز در ویون سونو و آز خون هورمونا و همه چیز رو چک میکردن تا روز پانکچر ,,,فقط ایراد اینجا اینه سن زن زیر ۴۰ سال باشه حدودای یه سال و نیم تو نوبت وای میسه و اینکه تو بیمارستان دولتی هر دفعه یه دکتر سونوت میکنه ,,,و متاسفانه متخصص آندرولوژی نداشتن ,,,برای همین ما تصمیم گرفتیم ت. این فاصله پیش متخصص بریم تا نوبت بعدیه میکرو ببینیم خدا چی میخواد,,اگه میتونی مرکزت رو عوض کن ,,,باورم نمیشه کانادا انقدر تو این چیزا ضعیف باشن ,,من پروسه درمانم مثل بچه ها بود
ممنون آنا جون بابت جوابهات عزیزم من عکس رنگی گرفته بودم و مشکلی نداشتم آزمایش پروژسسترون هم دکتر دفعه اول که میخواست انتقال فرش بده گفت بدم اما دفعه های بعد نخواست که چون اون بار هم پروژسترونم بالا بود هم هایپر شدم انتقال نداد اما استرادیول رو قبل شروع سیکل دادم که نرمال بود.هیسترو هم نشدم درباره هیسترو خودم تعجب کردم در واقع این بار گفتم حتما دکتر هیسترو میکنه ولی پیشنهاد لنفو داد. درباره جنین های سالم و ناسالم منم یه جا شنیدم ولی صحت علمیش نمیدونم چقدر درسته؟ همسرم کبدش چرب هست حالا باید بگم که ویتامین ای نخوره. برای مشکل همسرم من اصرار به زالو درمانی داشتم ولی اون میترسه. میترسه همینی هم که هست از بین بره منم میترسم بهش اصرار کنم. آنا جون در مورد آزمایش mthfr چون الان سرکار هستم و دم دستم نیست نمیدونم ولی میرم خونه نگاه میکنم. آنا جون شما این مشکل رو داشتی با آسپرین و همکسان حل شد؟من یه جا خوندم اسید فولیک نباید مصرف کنیم درسته؟
درباره طبعم هم تا جایی که تونستم رعایت کردم وی چون دیر به فکر افتادم شاید مدتش کوتاه بود. ولی الان میخوام بیشتر رعایت کنم
لیلا جان برای میکرو یه روز در میون ازمایش و سونو رو میرم برای خودم هم عجیب بود که چرا iui هیچ کاری انجام ندادن! ما هم اگه میخواستیم صبر کنیم تو نوبت باشیم خیلی طول می کشید ولی به دلایلی شرایط صبر کردن رو نداشتیم و رفتیم کلینیک خصوصی ، این یه دور رو باهاشون میرم ببینم نتیجه چی میشه منفی شد کلینیکو عوض می کنم حتما
آنا جان حرفات کاملا درسته ,,, این تو نوبت بودن یه خوبی که داشت ما شروع کردیم خودمون به رفع مشکلات چون تو دولتی اصلا به رفع مشکلت توجه نمیکنن دیگه خودشون همونی که هست و نیست رو لقاح میدن حرف خود دکتر بود گفت چون برای ما هزینه دارن,,, آنا جان با اجازت بله دکتر متخصص به ما گفت تعداد round cellازیه حدی بیشتر احتمالا عفونت پروستات و مجاری ادراریه که فقط تو آز اسپرم مشخص میشه,,,حتی با آز خون و ادرار هم معلوم نیست و در تعداد و سرعت نقش زیادی داره شوه. من تمام آزمایشایی که هست و هوتون انجام دادینو ما هم انجام دادیم مشکلی نبود ولی یهو تعدادش کم میشد ولی با یه دوره کامل دارو خیلی چیزا تغییر کرد خیلی چیزا ,,,,نیلایی جان برای حجمش هم ۳ روز یا ۴ روز ب ید آز بدید خودت هم میری اقدام سعی کن ۳ روز یه بار بری اونم جوری تنظیم کن دور و بر تخمک گذاریت باشه,,,یه فاکتورای دیگه هم هستش مثلا آقایونی که خیلی زیاد دستشویی میرن یا سختشونه ادرارشونو کمی نگه دارن ,,,ممکنه از استرس باشه ولی ممکنه ماله عفونت پروستات باشه و حتی ورم پروستات ,,,دوستان قبل درمان به یه متخصص اندرولوژی یا همون ارولوژیست تخصص ناباروری نه هر اورولوژیستی مراجعه کنین لااقل نتیجه مثبت احتمالش بسیار زیاد میشه