2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطیما جون من ذخیرم قبل اولین میکرو ۱/۴ بود و بعد دو میکرو ۱/۱۸ شده بود..... فکر نکنم مال شما انقدرا فرق کنه نگران نباش..... یه چک کنی خیالتم راحتتر میشه!!!! فاطیما جون اگه تو کارت ننوشته فقط باید از مرکز بپرسی.... البته اگه جوابتو بدن!!!! مرمر جون والا اصلاح طبع یکم صبر و پشتکار میخواد..... من میکروی اولمو بدون رعایت رژیم غذایی گذروندم اما بعد اولین منفی شروع کردم به حذف کامل سردیجات و فقط گرمی خوردم.... اما میکروی دومم که سه ماه بعد بود هنوز سردی دست و پاهامو داشتم..... خلاصه همچنان به رژیمم ادامه دادم..... باورت میشه من عاشق مرکبات و خیار و گوجه و هندونه و.... هستم اما یه سال تموم لب نزدم. هر چی میخواستم بخورم یه نگاه مینداختم به سایت طبایع ببینم طبعش گرمه یا سرد..... گوشت گوساله رو کلا حذف کردیم..... فقط مرغ و ماهی رو نتونستم حذف کنم ولی با ادویه جات گرمش کردم.... خلاصه سفت و سخت رعایت کردم.... چایی رو کلا حذ کردم و جاش پنیرک و سیاهدونه و امثالهم جایگزین کردم.... مامانی مامان عزیز پس این دفعه بی چون و چرا هیسترو تو برنامت باشه.... منم تعجب کردم هیسترو نکردی تا حالا..... خوب سالم بودن عکس رنگی خیلی رد کننده نیست.... منم عکس رنگیم بدون مشکل بود اما اون آندومتریوز پیشرفته رو داشتم..... البته نه اینکه بگم مشکل داریا نه.... برای اینکه مطمئن باشی مشکلی نداری..... عزیزم پس حتما بگو همسرت هم رژیمشو رعایت کنه هم ویتانیت ای رو قطع کنه..... همسر من با رعایت این قضیه و پایین آوردن چربیش مورفولوژیش که صفر شده بود برگشت به یک و تحرکشم گرید آ که کاملا صفر بود به پنج رسید!!!! منم بهت توصیه میکنم زالودرمانیو مصر نشو..... بگیر نگیر داره..... یه دفعه میزنه عفونت میکنه پشیمون میشی.... به نظرم ریسک نکن.... و اما در مورد mthfr شک نکن اگه مشکلی باشع فولیک اسید پنج یکی از ملزوماته..... یعنی اگه جهشی تو mthfr باشه درمانش با فولیک ۵، ب۶ و ب۱۲ هست اینو دکترم برا من که تجویز کرده بود..... برای pai1 هم درمان با آسپرین و سلکسان هست..... البته طبق روند درمانی خودم و چند تا از دوستان میگم..... من تا ماه ۷-۸ فولیک رو داشتم بعد که وارد فاز کم خونی شدم فولیک حذف شد و به جاش آهن برام تجویز شد!!!! من ۳-۴ ماه فولیک ۵، روزانه قرص ب۶ و هفتگی آمپول ب۱۲ داشتم و از روز انتقالم سلکسانم شروع شد.... من آسپرین نداشتم چون بهم نمیساخت.... مامانی مامان جون طبعتو کامل رعایت کن و تا وقتی بهبود رو حس نکردی اصلا سیکل جدید رو شروع نکن..... من چند ماه قبل سیکل آخرم کاملا فهمیدم طبعم اصلاح شده چون دیگه پاهام و دستم یخ نبود..... سردی رحمم هم خوب شده بود..... آدی جون منظورم این نبود باید داد..... من یبار به خانوم دکتر گفتم برام آز نمینویسین گفت لازم باشه مینویسم.... فکر کنم از سونوها میفهمن کی نیاز به بررسی داره.... اما خودم شخصا فکر میکنم اگه این آز رو بنویسن خطای تشخیص پایین میاد.... البته شایدم نظرم درست نباشه.... خیلی دقیق در مورد این آزها نمیدونم چون خودمم نداشتم اما به نظرم نیاد اگه جز کارای روتین سیکل باشه دکترا دقیقتر بدونن الان شرایط استروژن و پروژسترون در چه حالیه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من پانکجر شدم گفتن ۱۶ تا تخمک برداشتیم ... الان تا روز انتقال چیکار باید بکنم ؟ چه کارایی لازمه ؟ طبعم سرده . بعدش آنای عزیز ببخشید من یبوست گرفتم بنظرت از قرص سی لاکس استفاده کنم که توو این دو روز تخلیه روده داشته باشم ؟ با اینکه هر روز انجیر میخورم ولی باز یبوستم ..
آنای عزیز یه سوال دارم .بهت گفتم رفتم پیش راحله توکلی متخصص خون گفت بران آمپول آنکساپارین مینویسم روزی یک عدد بنا به صلاحدید متخصص زنانت انجام بدی و گفت از روزی که بارداری ..... بعدش هم پیش مریم توکلی متخصص ایمنو رفتم گفت مشکلی نداری از نظر ایمنی و گفتم آنکساپارین داده ..گفت اینکه آنکساپارین داده اینجوری نیست که حتمن از روز اول تزریق کنی یا ر روز اینو خ دکتر توکلی نوشتع ولی متخصص زنانت بررسی میکنه اگه مشکلی بود برات تجویز میکنه ... امروز هم زنگ زدم منشی راحله توکلی ازش بپرسه که من از روزی که انتقال دارم بزنم یا از روزی که مثبت شد گفته بود نه هر وقت مثبت شدی هیچ اقدامی نمیکنی میای ویزیت میشی بعد میگیم چیکار کنی !!! حالا شما چرا از روز انتقال آنوکساپارین داشتی و اینکه بر طبق نوشته ای که راحله توکلی داده بود برام آنوساپارین نوشت که روز انتقال ببرم اونجا تزریق کنن ..، الان چیکار کنم ؟ این انوکساپارینو نخرم ؟ و تا اونمدت اگه خدا بخدا و مثبت شد تا اونموقع سقط نمیشه بنظرت اگه آنوکساپارین نزنم ؟!! !! الان روز اول تزریق کنم یا نه ؟!!!
سلام دوستان، من اومدم با مشکلات آمپولیم از پروژسترون که نگم له له شدم. انوکسپارینم خداروشکر کبودی و این چیزاش اصلا قابل مقایسه با هپارین نیست. دیگه پناه بر خدا. خدا خودش کمکمون کنه. دعا می کنم همه شما دوستانی که می خواین انتقال بدید مثبت بشید و با خبر خوب بیاین. اون دوستانی هم که منفی شدن با تمام وجود امیدوارم طبیعی باردار بشن به زودی و این تلخیا شسته بشه و دلشون شاد بشه. الهی آمین
رویا جون عزیزم مبارکه..... والا من رویاهارو قاطی کردم..... همون رویا نیستی گفتی پنج تا فولیکول داشتی؟ اگه اون رویایی پس حسابی به خودت استرس الکی دادی...... عزیزم تا روز انتقال فقط گرمی بخور..... اگه طبعت سرده حتی بعد انتقالم گرمی میتونی بخوری.... اما زیاده روی نکن چون تعداد تخمکات زیادن.... هر چقدر میتونه آب بخور..... سفیده تخم مرغ بخور..... گوشت و مرغ و ماهی تا میتونی بخور..... فعلا دوغ و چیزای سرد نخور مگه اینکه انتقالت به بعد موکول بشه.... عزیزم به نظر سر خود دارو نخور..... میبینی ضرر میکنه.... عزیزم خاکشیرم خوبه..... زیتون..... آلو بخارا خیس کن.... فقط شربت منیزیم میدونم برا یبوست دکترا تجویز میکنن.... غیر اونو بپرس از دکترت.... رویا جون عزیزم سلکسان برا من از روز انتقال شروع شد و من در مورد دوستانی که سلکسان داشتن تا جایی که میدونم همین روال بود..... فقط اونایی که سابقه ترومبوز داشتن میدونم حتی با شروع ال دی سلکسان یا مشابهاتش شروع شده..... عزیزم دکتر آنکولوژ نظرشو میده اما باید نظرشو به دکتر زنان نشون میدادی و چون زیر نظرشی اون برات تجویز میکرد.... برا من نسخه سلکسانمو دکتر زنانم نوشت.... دکتر آنکولوژتم میتونست بنویسه و تعیه کنی اما اینطوری دکتر زنانت نمیتونه شرایطت رو مدیریت کنه..... پس ترجیحا همخ تجویزات باید زیر نظر دکتر زنانت باشه که گیج نشین!!!!! رویا جون هایپر باشی دکترت بهت میگه.... فعلا تو رژیمتو رعایت کن که اصلا بهت نگن هایپری.... سحر جون عزیزم چیزی نمونده..... همه این دردا یادت میره..... چون بیخوابیا و شیطنتای وروجکت حواس برات نمیذاره....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنای عزیز آره همونم . من یه کپی از اون نوشته دکتر دادم گذاشتن توو پرونده و فکر کنم از روو اون گفتن ولی‌من یادمه راحله گفته بود وقتی باردار شدی شروع میشه و من اونجا به اشتباه فکر کردم از روز انتقال و‌اونا هم از روز انتقال نوشتن ...‌بخاطر‌همین دارم میپرسم که دکتر زنان از روو پرونده و‌گفته من که اونجا نوشتن از روز انتقال ...بخاطر همین از روز انتقال دادن یا خودشون به این نتیجه رسیدن ؟!
سلام،کسی میدونه دکتر علوی برای تشخیص اندومتریوز معاینه و سونو انجام میده یا نه! میخواستم برا اندومتریوز برم پیش پادمهر ولی متاسفانه تاریخش با برنامه ما جور در نمیاد
اللهم صلی علی محمد وآل محمد