2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045774 بازدید | 684483 پست
سلام و وقت به خیر. از راهنماییهای همتون ممنون. من امروز انتقالم را انجام دادم. و حالا بیصبرانه منتظرم موعدش برسه و برم آزمایش. فقط به چیزی ناراحتم کرده. اینکه پزشکم موقع انتقال بهم گفت ترشحات زیاد دارم و ظاهرا عفونت قارچی دارم. واسم پماد واژینال و کپسول داکسی سایکلین تحویز کرد. آیا اینا واسم ضرر نداره؟ به خصوص پماد که واژیناله!! ماما گفت پماد را کاملا داخل نکنم و تا نصفه وارد واژن کنم. آنا جون، دوستای گلم، نظر شماها چیه؟ یا حتی خوردن همون کپسول داکسی سایکلین واسه جنین ضرر نداره؟؟؟؟؟؟؟
مرمر جون بعضی وقتها دلیلش عفونت ولی بیشتر وقتها این اتفاق وقتی میفته که لایه بندی رحم در اثر مصرف استروژن اون جور که باید ضخیم و خوب نمیشه، یعنی به استروژن جواب نمیده و مایع جمع میشه. به نظر من انتقال ندی بهتره، حیف جنینهاته. تو بهترین شرایط انتقال بده که اگر و امایی وجود نداشته باشه. ولی با همه اینها هر چی دکترت بگه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پونه جون عزیزم بدو بیا و خبر خوشگله رو بده..... ایشالله که مامانی..... فدات ستایش جون..... کاش بیشتر از اینا از دستم بر بیاد.... فروغ جان نگران نباش منم تو بارداریم پماد داشتم فقط اندیکاتور رو نصفه بره تو، نگران نباش هیچی نمیشه..... آنتی بیوتیکم مطمئن باش از نوعی تجویز نمیکنه که ضرر داشته باشه..... تا جایی که یادمه جز بی ضررا در بارداری هست....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرمر جون خیلیا با سرم نتیجه گرفتن اما ما نه. من تازه لنفوسیت هم انجام دادم و نشد. مشکل از همسرم هست وضعیت اسپرمها خیلی ضعیف هست هم تعداد هم تحرک هم مورفو. من خودم یه جا آزمایش دادم مشکلی نشون نداد ولی یه جا دیگه به سری سی دی ها رو کمی متفاوت از رنج نشون داد ولی اختلاف آنچنانی با رنج نرمال نداشت. آزمایشگاه‌ها هم هر دو خوب بودن ولی نمیدونم چرا نتایج با هم کمی تفاوت داشت یکی بهار بود یکی دانش. آنا جون من که دیگه جنین ندارم میرم توی سیکل جدید حالا بعد عید باید برم ببینم چه پیشنهادی میده ممکن هست که بگه آزمایشهای بیشتری بدم یا روی جنین ها آزمایش بدم. ولی الان واقعا نمیدونم مشکل چیه؟ جنین ها میگفتن خوبن یعنی توی این 12 تا که تا حالا انتقال دادم یه سالم نبوده؟ خیلی نا امید هستم فکر میکنم همه راهها و کارها رو رفتم ولی نتیجه نگرفتم از نظر روحی خیلی داغونم
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
پونه جون برای منم دیروز منفی شد و کلی گریه کردم تازه با وجود تزریق سرم و لنفوسیت. شما انتقال چندمت بود؟ دکترت کیه؟ کدوم بیمارستان؟ عزیزم میدونم دلداری دادن الان فایده نداره و آدم همش از خودش میپرسه آخه چرا؟ ولی عزیزم ناراحت بودن و غصه خوردن هم دردی رو دوا نمی کنه من بار قبل خیلللی بیشتر بهم ریختم ولی الان میگم آدم خودش هم باید سالم باشه
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
ای بابا پیس چرا اینطور .....چرا دیگه هیچ کس آزش مثبت نمیشه....پونه جان درکت میکنم خودم هفته ی پیش با چنین صحنه ای مواجه شدم وقتی جواب آز منفی میشه خیلی حال بدی به آدم دست میده ...عزیزم انشالله خدا برات بهترینارو بخواد.........راستی عزیزم مگه ترشح نداشتی شما من گفتم حتمی مامانی ؟؟
سلام خانوما ,,, من متاسفم از شنیدن این نتیجه هایه منفی ,,, فقط اینو از تو یه تایپیک که عضوم براتون میذارم حس میکنم این روزا نیاز داریم aآنلاین پست ها : 1 عضویت:1395/12/10 1395/12/10 - 1:13 لینک مستقیم سلام بچه ها.فقط خواستم بهتون بگم هیج وقت از رحمت خدا ناامید نشید.من 3 سال بچه دار نشدم پارسال همین موقع ها عکس رنگی دادم هر دو لوله م چسپندگی شدید داشت. و کیست آندومتریوما هم داشتم دکتر گفت باید ای وی اف شی و قبلشم لوله هات در بیاری.حتی لاپاراسکوپی هم جواب نمی ده ولی من لوله ها رو در نیاوردم تانصف سیکل آی وی اف هم رفتم حتی چند روز هم آمپولا رو تزریق کردم ولی یهو التهاب تیرویید گرفتم و شوهرم گفت نمیزارم دیگه ادامه بدی اگه خدا بخواد خودش بهمون می ده. یه مدت پریودام نامظم شد چون قبلا سابقه کیست معمولی و جراحی کیست هم داشتم .رفتم سونو ببینم دوباره کیست دارم و اینکه کیست آندومتریومام بزرگتر شده یا نه.در کمال ناباوری هیچ کیستی نداشتم حتی آندومتریوما که فقط با جراحی باید برداشته بشه و درمان دارویی نداره.حتی دکترم باورش نمی شد.خیلی خدا رو شکر می کردم .دوباره این ماه آخر پریود نشدم و شکمم یکم بزرگ شد خیلی ترسیدم گفتم دوباره کیست دارم و ممکنه دوباره پاره بشه.همش دعا می کردم پریود شم و قرص جلوگیری مصرف کنم که کیست از بین بره بعد چند روز با کمال بی میلی بی بی چک زدم و در کمال ناباوری مثبت بود.خدایا شکرت اصلا باورم نمی شد.آزمایش دادم بازم مثبت بود.اصلا نمیتونستم باور کنم می گفتم خوب حتما خارج از رحم باردارم.رفتم سونو دادم خدا رو شکر داخل رحم هم بود باور کنید این فقط و فقط معجزه پروردگار بود برای من.در حالی که از همه جا ناامید بودم به خدا توکل کردم و خودش جوابمو داد و ان شالله با لطف خودش سالم هم به دنیا میاد. ان شالله تمام کسانی که آرزوی بچه دار شدن دارند مثل من طعم شیرینش رو بچشند
مامان بنین شدم پست ها : 85 عضویت:1395/11/24 1395/11/25 - 4:15 عصر لینک مستقیم سلام دوستان من 8 سال ناباروری داشتم تخمدان pcoو پریودای نامنظم و با دارو پری میشدم همسرم واریکوسل و اسپرم ضعیفی داشت ولی هیچ دارویی بهش ندادن من تو این سالها خیلی دوا و درمون کردم ولی بینتیجه . دوبار هم ای وی اف کردم که بار اول سه قلو باردار شدم اما با بی ملاحظگی خودم بعد از 45 روز سقط شدن ( من حتی تبیدن قلبشونو تو سونو دیدم) ولی خدا نخواست بمونن و قسمت من هم نبودن. بار دوم بقیه جنینهای فریز شده رو انتقال دادن ولی حامل نشدم. بعد از اون ماجرا سه سال دیگه برای درمون پیش هیچ دکتری نرفتم و واگذار کردم به خود خدا .... فقط تنها کاری که کردم یکماهه وزنم رو کم کردم( دوازده کیلو) که یکروز از روزهای خدا بی بی چک زدم و ................مثبت شد جالب اینجاس که عروسی خواهرزادم بود و من چون نمیدونستم باردارم کلی رقص و سنگینی بر داشتنو که اگه میدونستم باردارم هزار دفعه سقط میشد ( چون فقط من کمک حال خواهرم بودم دیگهای بزرگ و سنگین برنج و صندوقهای نوشابه رو با کمک خواهرم جابه جا میکردم) و بعد از عروسی به فاصله 3 روز من فهمیدم حامله ام و وقتی خبر حاملگیمو به بقیه دادم کسی باورش نشد به خاطر همون سنگینی برداشتن هایی که گفتم و بقیه کارهایی که تو عروسی انجام دادم حالا میخوام به شما منتظرا بگم امیدتون فقط به خدا واهل بیت باشه من همیشه میگفتم چون پیش بهترین دکترا میرم پس حامله میشم اما خدا بهم ثابت کرد دکتر واقعی فقط خودشه الان یه دختره دو ساله دارم
سپیده پست ها : 277 عضویت:1390/6/5 1395/8/15 - 4:44 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیموبلاگ سلام به همه دوستای خوب و تبریک به مامان ثنای عزیز... من قبلا هم تو این تاپیک گفتم ولی چون رامیسا جون پرسیده بازم می گم .....منم در عین ناباوری مامان شدم و الان پسملم بغلمه. ....شوهرم مشکل شدید اسپرم داشت تعدادش خیلی کم در حد چند صد هزار بود چند بار میکرو منفی داشتم ولی بعد از 16 سال بالاخره مامان شدم بدون هیچ درمانی فقط لطف خدا و معجزه .......فقط من مدت ها بود یوگا کار می کردم شوهرم هم مرتب پیاده روی دلشت